A nevetés a legegészségesebb válasz, amit az életedre adhatsz!

 

A nevetés a félelem és a szorongás ellen hat.

A szenvedés az elme-illúzió legmeggyőzőbb eleme, de ugyanolyan valótlan, mint a rendszer összes többi része.

A beszűkült perspektívájú, materiális szintekre korlátozott világban a szenvedés uralkodik, ezért manapság emberként a földi életünkhöz való alap hozzáállásunk az aggodalom, a félelem, a védekezés.

Materiális világ szemlélet = illúzió = mátrixban futtatott programok = valóság képben tetszelgő látszat = az ego szintjén létező korlátos világ = a valóság minimális része

Amint megváltozik a tudatossági szintünk, rájövünk, hogy minden rendben van, biztonságban vagyunk. Ezt azzal érjük el, hogy önmagunk fejlesztésével elkezdjük érzékelni az anyagi világ szintjein túl a lét további szintjeit. Elképzelve egy gömböt, mely középpontunkból árad szét, egyre növekvő tudatosságunk által egyre nagyobb tereket látunk át.

Egy az Igazság, számos az út…

Az út kezdetén az örömöt csak apró felvillanások formájában tapasztaljuk meg, melyek jönnek és mennek. Végül azonban a nevetés úgy fújja el a szenvedést, mint szél a füstöt és a port.

Isten = Igazság = Valós-ság = Egész-ség = Egy-ség = Végtelen = Univerzum = Ősenergia, melyből minden létező teremtetett, nélküle semmi nem létezik, ugyanakkor nincsen nála megfoghatatlanabb dolog = Minden = Mindig = Van = Vagyok

Keresd az Igazságot teljes lélekkel, teljes szívedből, és teljes elmédből! Ezzel a valódi öröm mellett teszel hitet.

Mikor örülünk, boldogok vagyunk, az örök valóságba nyerünk bepillantást. Egy kis időre szétnyílik a függöny, és megtapasztalunk valamit, ami túl van az elme tereiben futtatott ego-rendszer (túlélő programok összessége) illúzióján. Az úton haladva, idővel ezek a pillanatok egyre gyakoribbá válnak, míg végül egyetlen folyamatos állapottá olvadnak össze.

 

Szenvedélyes lelkesedéssel élem az életem!

Bőséggel áradó jólét világában élek!