Mindig van valami, amiért hálás lehetsz!

A hála az áldozattá válás ellenében hat.

Az áldozattá válás logikus következménye annak, hogy az elme-illúziója szerint “folyamatos veszélyben vagyunk”. A felszínes világban élő embereknek alap elgondolásuk, hogy az élet folyamatos harc. Harc a túlélésért.

Az Igazság szerint az egyetemes rend részei vagyunk. Az Univerzum egésze, annak teljes Rend-Szere ‘odafigyel’ ránk, és gondoskodik rólunk, fennmaradásunkhoz nem kell küzdenünk és gürcölnünk.

A hála felemelő érzése előre mutatja irányultságunkat. Azért fontos, mert a hála kimutatásával a Mindenség jóságos aspektusát emeljük ki, erre irányítjuk a figyelmünket.

Amire figyelmet fordítunk, ott energia a keletkezik és növekszik, fejlődik.

Magunk döntjük el, hogy hova és mire kívánunk összpontosítani. Mi döntjük el, hogy mit töltünk le a világból.

Koncentráljunk: hála, áldás, szeretet, igazság

Végül ez a kép úgy megszilárdul bennünk, hogy átveszi a helyét annak a másik, fenyegető és sötét víziónak, melyet gyermekkorunk óta hordozunk magunkban.

A körülöttünk lévő világ valósnak mutatja magát, jóllehet, csak kép, mely a tudatban keletkezik, és onnan vetül ki. Ha rájövünk, hogy egyedül mi vagyunk felelősek a kivetülő képért, vagyis a saját valóságunkért, többé nem gondoljuk, hogy a külvilág eseményei határozzák meg az életünket. Helyrehozzuk az alapvető tévedést, amelyik az áldozattá válásért felelős, és elhiteti velünk, hogy a film rendez minket, nem pedig fordítva.

 

Szenvedélyes lelkesedéssel élem az életem!

Bőséggel áradó jólét világában élek!