Minden kihívásra létezik egy kreatív megoldás…

… Minden lehetőség a bőség ígéretét hordozza

 

A kudarc érzet elkerülésében segít, ha megmutatjuk az elménknek, hogy létezésünk végtelen terében minden rendelkezésünkre áll, amire szükségünk van.

Minden kérdésben eleve ott rejlik a válasz. Csupán elménk jelenlegi korlátozottságának köszönhetjük, hogy úgy érzékeljük, mintha a megoldás később jelenne meg, mint a probléma. Szekvenciákban, előtte-utána terminusokban gondolkodunk. Pedig az Egységben a probléma és a megoldás kéz a kézben járnak.

Amikor az ember a lélek szintjén boldog = tejes egységben van Istennel = erőlködés nélküli, erőfeszítés nélküli

Cselekedj erőlködés, küzdés nélkül. Belső indíttatásra, spontán, könnyedén.

Élvezd amit csinálsz. Az öröm előre vivő energia, mellyel eléred a vágyott célt.

Legyen eredménye annak, amit teszel. Teremts értéket ÖnMAGad és a Minden számára.

A tudatosság magasabb szintjén nincs átmenet a vágyak és beteljesülésük között. Megtapasztalhatjuk ezt a spontán állapotot! Érezzük, hogy részei vagyunk a Mindennek, az Egységnek! Aranykori frekvencián rezegve ez természetes dolog…

A jelenlegi, aktuális ego szintű világban az emberek elszigetelődve élnek. Az elkülönülés általános létformájában mindenhol átmenetekkel és szakadékokkal találkozik az ember. Amikor azt látod, hogy hiába minden tervezés, küzdés, győzködés, erőszak,  harcolás, a dolgok csak nem változnak, tedd fel magadnak a három egyszerű kérdést:

Könnyedén, erőltetés nélkül cselekszem?

Élvezem azt, amit csinálok?

Megmutatkozik az eredménye annak, amit teszek?

 

Ha nemmel válaszolsz, ideje felhagyni az ellenállással, és engedni, hogy felvállald a saját szerepedet az Isteni tervben. Ideje felhagyni a küzdéssel, hogy az ego által – leginkább külső, felszínes elvárások, trendek, “értékek” ihletésére – kitalált életben erőlködj tovább. Ideje elfogadni, hogy látszat igazságban, látszat valóságban éltél, mely külső hatások által formálódott. Ideje rájönnöd, hogy az Isteni terv részeként neked is van saját szereped, melyet jogod van neked megválasztani. A saját magunk által választott tevékenység belőlünk fakad, egységet képezünk vele. Az egység érzésből fakadó öröm, lelkesedés energiája repít az eredmények felé.

Az ego felszínes világában úgy vélik az erő a fizikumból, az izmokból jön. Mikor eggyé válunk a Mindennel, megtapasztaljuk, hogy az Univerzum energiája, ereje szabadon használható. Ha kijutunk az elménk korlátai közül, megtapasztalhatjuk, hogy mi is valójában az erő.

 

Szenvedélyes lelkesedéssel élem az életem!

Bőséggel áradó jólét világában élek!