Életenergia

Hétről hétre változik életem energia szintje. Ahogy megtaláltuk a házat, elkezdtünk magunkra főzni, pihenni… és ezáltal teret adni a belső munkához… Egyre emelkedik az energia szintem.

 

A Reiki mindennapi kenyerünk mellett, a másik mindennapi energiaforrásom. Már egy éve velem van ez az eszköz, melyet nem csak arra használok, hogy mély állapotaimban segítsem magamat, vagy erősítsem magam, ha fáradt, kimerült vagyok.

A test-kezelést használom a belső önismereti munkám támogatásához is. A reiki (Isteni kristály tisztaságú, minőségeket nem tartalmazó energia) intelligens. A testbe áramoltatva pontosan tudja hova áramoljon a szervezetben. Ott, ahol szükség van rá, segíti a test regenerálódását, felszabadulását, gyógyulását. Az energiával feltöltött szervezet erős és hatékony, kitartó akár a testtel akár az elmével való foglalatosságban. A tiszta energia direktben is használ a lelki, érzelmi gócok, blokkok feloldásában, de úgy is segít, hogy átrezgeti a teljes szervezetet, és behangolja az harmonikus, egyensúlyi állapotra. Ez az állapot nagyon jól jön, ha épp nagy problémával dolgozom. Megtart stabilitásomban, vagy ha épp kibillenek, gyorsabban és könnyebben találok oda vissza.  A test-kezelés nyugtat, kiegyensúlyoz, harmonizál. Oldja a stresszes állapotot. Fokozza a teherbíró képességet a stresszel és minden megpróbáltatással szemben, serkenti a szellemi képességeket, tanulást és a memóriát.
Az Univerzális energiával kapcsolatba kerülve, a testünkben lévő blokkolt területek energiával telítődnek, magasabb rezgés-állapotban beindulnak a gyógyulási folyamatok.

 

Napenergia

 

 

Újabb gyönyörű jóérzést szereztünk magunknak, amikor kipattant a fejemből ez az amúgy magától értetődő, bár eddig nem alkalmazott módszer:

HŐENERGIA A NAPBÓL 🙂

Ez egy újabb lehetőség, mellyel tökéletesíthetjük azt a szándékunkat, hogy annyira természetesen éljünk, amennyire a természet részeként nekünk megadatott.

Környezettudatos, költséghatékony és egyben végtelenül egészséges, energizáló megoldás: ételmelegítés napenergiával…

… a Riki energia egyik földi megnyilvánulásával 🙂