December 21-én érdekes egybeesés volt Hold téren 🙂

Egyszerre volt telihold, teljes holdfogyatkozás, és a téli napforduló.

A telihold mindig alkalmat ad arra, hogy belső, tudatalatti félelmeinkkel, haragjainkkal, elfojtott érzelmeinkkel szembesülhessünk. A holdfogyatkozás különleges, elektromagnetikus szünetet tart Nap és Hold között, mely szünet alatt egy pillanatra megállhatunk és esélyünk adódik mélyebbre pillantani. A téli napforduló pedig arról szól, hogy a fogyatkozó fény és a növekedő sötétség időszakát túlélve az újra éledő fény, a növekedő fény időszakába léphetünk! Most mindez különleges módon egy napra esett.

Ennek az idei, nagy erejű együttállásnak, energetikai kapunak a célja az, hogy segítsen megnyitni a szívünket, elménket és fizikai testünket, és hogy harmóniába kerüljünk önnönmagunk eredendő céljával, élettervével, létezésével. A Földre egyedi és különleges céllal érkeztünk, és ez a rendkívüli nap erre emlékeztethet!

Ültünk az óceán parton, néztük a vizet, néztük a Holdat, körülölelt a Csend, és emlékeztünk!

Emlékezem életekre. Emlékezem ünnepekre… Emlékezem arra, ami valódi… a természetből… természetemből fakadó. Emlékszem téli estékre, a napnak fordulójára, melyről tudtuk… hogy az új élet lehetőségét hozza el számunkra. Egy új ciklust, egy új életet… melynek kezdetét ünnepeljük ezen a napon…