A nő mint csatorna

by , on
nov 26, 2011

 

Egy nő természetes csatorna. Ez női létünk eredendő természete:

  • érzékelünk
  • kapcsolódunk
  • begyűjtünk
  • összerendezünk
  • energiákat átalakítunk
  • s ebből táplálkozunk és táplálunk

Női létünk alap mivolta. Nyitottságunkkal magunkba fogadjuk az Univerzum forrás energiáit, annak Tudását, s a Világegyetem eredendő Isteni frekvencián pulzáló ritmusát. Nőként egyszerűen szólva egy természetes parabola antenna vagyunk, mely természetéből adódóan képes a kozmikus energiák és információk begyűjtésére. Ha mi magunk nem szabályozzuk le kapcsolódási képességeinket, akkor ez magáól működik.

A begyűjtött információt dekódoljuk, s a szellemi – energetikai – világ üzeneteit az anyagi világ – materiális világ (mater) – szintjére lehozzuk, abba bele áramoltatjuk. Ugyanígy teszünk az általunk begyűjtött Univerzális finom-energiákkal is, melyeket méhünk gyűjt be számunkra és a körülöttünk élők számára. Ezen finom-energiákat átalakítjuk, majd anyagi jellegű energiaként továbbítjuk a fizikai világba. Így növeljük méhünkben növekedő gyermekünket, így tápláljuk őt testünkben keletkező tejünkkel, s ha tovább megyünk kissé kevésbé tisztán látható területekre, akkor rátalálunk ezen fonalat követve női természetünk teremtő erejére. Pontosan ugyanúgy, ahogyan gyermeket teremtünk, úgy teremtünk meg bármit ebben az anyagi világban. A begyűjtött Univerzális energiákat konvertáljuk méhünk terében, ezzel tápláljuk vágyainkat, céljainkat, s az optimális időpontban, testünkön keresztül a világra szüljük azt.

Az Univerzum energiáit magunkba fogadva, azt testünk erőközpontjaink keresztül a körülöttünk lévő világba áramoltatva tápláljuk, növeljük, gondozzuk, fenntartjuk, jól tartjuk mindazt, ami körülöttünk van. Legyen az a gyermekünk, a párunk, az otthonunk tere, vagy családunk jól-léte.

Fontos tudnunk eredendő természetünkről, hogy mindez kódolva van bennünk. A női lét aspektusa szerint folyamatos összeköttetésben vagyunk az Univerzális terekkel, az energetikai világgal, s dolgunk, élet-feladatunk az, hogy ezeket az energiákat lehozzuk és átszüljük az anyagi világba. Legyen ez erő, energia, információ, vagy Tudás. Legyen az Isten hangja, vagy az Isteni frekvencia eredendő ritmusa. Nőként a dolgunk, hogy az Isteni terek szellemiségét az anyagi világban megéljük. Lényünk, testünkön keresztül az energetikai szinteken jelen lévő életenergiát átlényegítsük és anyagivá tegyük. Az energetikai terek gazdagságát, bőségét lehozzuk az anyagi világba. Isten birodalmát, a Mennyek Országát materializáljuk itt a földi világban, s így teremtjük, tartjuk fenn az életet. Feladatunk az, hogy továbbadjuk azon energiákat a földi, emberi világ számára, melyekhez női testtel, energetikával rendelkező lényként hozzáférésünk van. Kívánom én is asszony társaimnak, hogy találjanak rá azon belső részükre, mellyel együttműködésben, arra való ráhagyatkozással felismerik azt, hogy egy felébredett nőnek nincs szüksége spirituális mesterre ahhoz, hogy megtanítsa számára kapcsolódás, az átlényegülés, a csatornázás képességeit. A mai világban viszont arra nagy szükség van, hogy újra-tanuljuk annak ismeretét, hogy a makrokozmosz világának tartalmát hogyan tudjuk élni, megélni emberi életünk mindennapi tereiben. Erre hivatottak az egyre szaporodó női körök, hogy az átadó láncok több ezer évvel ezelőtt megszakadt fonalát újra magunkhoz vegyük, s felelevenítsük, újra az életbe hozzuk azon női tudásokat, melyek a vaskor ideje előtt még természetesek voltak számunkra. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük