Hálás vagyok. Hálás vagyok ezért a pillanatért… a pillanatért, melyben megérkezett az érzet: készen állok. Érzem a csontjaimban, a sejtjeimben, és mindenhol… körülöttem.

Változik, gyógyul… elengetődnek a vastag kötelek… és áramlok…  a következő esély…  a felszabadulás… egy következő szint… Tágul a tér.

Látom a korlátokat, a határokat, a gátakat… fájdalomból megépítve. A gátak, melyeket magam építettem… Lélekként…

Oly sok dolgot hordozok magamban… lélek-teremben… csakúgy, mint bármelyikünk… előző életek teréből. Érzem, hogy nehezemre esik  elfogadni ezt a létezési formát. Nehezemre esik elfogadni a fizikai testet, ezt a hatalmas nyomást, a sűrűséget és a súlyomat.

De elérkezett a pillanat, melynek terében megérkezett a döntésem: maradok.  Ebben az életben nem adom fel!

Készen állok…

Eddigi életemben lélekként, alig érintkeztem azzal, amit úgy hívok: az emberi életem. Ráleltem az igazságra, mely szerint eddigi pillanataimban azon ügyködtem, hogy elhagyhassam ezt a létezési formát, és újra határok nélkül létezhessek. 33 évig menekültem attól, hogy belássam, az én döntésem és választásom volt, hogy itt vagyok a földi térben…  önmagamat tapasztalva emberként. Csupán két órája vagyok tudatos minderre… és érzem… most menni fog.

Döntöttem… maradok…

Semmi más dolgom nincs, csak az elfogadás megérkeztével elkezdeni gyakorolni… gyakorlok a testemben lenni és gyakorlok nem félni az érzéseimtől, melyek meg-megjelennek. És gyakorlok lenni anélkül, hogy a mindenható kontroll-kényszer eluralná a teremet… gyakorlok elengedni és alámerülni az élésbe… az életbe…

Beleengedem magamat a testembe és gyakorlok nem félni a bezártságtól az elhatároltságtól. 

Ezzel kelek, ezzel fekszem… Napközben a hegyeket járom… és zeng belőlem a hangom.

HAR

HAR

MUKANDE

 

A mantra fordítása:

Har: teremtő, teremtés

Mukanday: Isten felszabadító aspektusa

Ez a mantra felszabadítja a lelket minden olyan blokktól, mely megakadályozza őt abban, hogy tisztán önmagam legyen. A mantra zengetése segít, hogy a kihívásokat lehetőséggé változtassuk, segít megtisztítani magunkat a félelem rezgéseitől.