Szent háromság: Én, test, elme

Barátság és együttműködés…

Beszélgetek vele. Velem már nem ellenkezik. Megbarátkoztunk. Együtt töltjük a napjainkat, a testünkkel együtt, együttműködve a Szent Háromságban.

Az elmém tanítom. Tanítom arra, hogy ne féljen. Kérem, bízzon bennem. És nap mint nap elhozok számára olyan helyzeteket és történeteket, melyek növelik a bizalmát Bennem, és abban amit Életnek hívok.

Tanítom, hogy a Világ csak egy része értelmezhető. Van olyan része, ami nem. És ez így van jól. … vagyis így Van. Ő is része a Világnak, és az is, amit ő fel tud fogni… része. Tanítom, hogy belátással élje meg a Világ azon részét, mely számára nem felfogható. Mert ilyen is van. Ez a rész más típusú – mondom neki -, nem a te zsánered 🙂 Ettől még Létezik, lehet,hogy nem a te stílusod, ám Van. És tanítom neki, hogy elfogadja. Megbeszéltük, hogy az ismeretlen nem alapból félelmetes. Ő teszi azzá. Az ismeretlen egyszerűen csak Van. Ha nem aggat rá mindenféle szörnyképet, csak elfogadja, hogy Van, akár még barátok is lehetnek. Igen! Barátkozzunk! Az ellenkezés csupán vészreakció a félelemre. Tanítom neki, hogy hagyjon teret az azonnali reakciók helyett.

Adj szabad teret… az azonnali reakciók helyett!