Kalandok sorozat az élet.

Az intuíciómra hallgatok az elmém helyett.

Az energia oda áramlik, ahova a figyelmemet fókuszálom.

A én fókuszom most azon van, hogy kiüresítsem a teremet. Elengedjem mindazt, ami már nem vagyok, hogy megéledhessen bennem valami új… az, aki most vagyok.

Az utóbbi hónapok megerősítettek. A meditációval töltött idő pedig megszilárdított. Amellett, hogy jó megpihenni az ismerős terekben, ráláttam pár fontos dologra… a földi élettel kapcsolatban. Látom, érzem, hogy a meditáció terében a van-ság jó nekem. Jó nekem az Egy-ben leledzeni. Azért is, mert míg az élet energiát igényel, az Egy-ben levés nem. Az Egy maga az energia, ami egyszerűen van. Ezzel együtt azt is érzem, hogy nem azért jöttem ide a földre, hogy van-jak. Ennek más okai vannak. Bizonyára olyasmi, ami azon alapszik és abból ered… hogy itt vagyok, ahol az Egy épp kettőként van jelen. A kettősség mozgásából pedig kialakul az élet.

Az élet = mozgás.

Tehát mozdulok. Mert itt ez a dolgom. És a mozdulatban benne van minden, ami vagyok.

Minden sejtem hív az elengedésre. És mozdulok. Érzem, tudom, hogy tanulnom nem kell semmit… csak megtisztulnom attól, ami már nem vagyok. Megtisztulni, hogy hozzá férhessek a Minden Tudásához. Emlékezni az Univerzális Bölcsek Terében.

Megtisztulni hív a lelkem, s engedelmeskedem. Megtisztulni az elnyomottság, a korlátozottság, a nehézségek, a félelem, a bezártság béklyói alól. Megtisztulni testben és lélekben. Megtisztulni az elmém terében. Fizikai környezetem, életterem, már évekkel ezelőtt megtisztítottam. A mérgek, a vegyszerek, a kreált romboló frekvenciák – elektromágneses sugárzók, a média hisztériája – már a múlté. Itt az idő, hogy megmozgassam a testemet, s benne minden sejtemet. Itt az idő megrázni a fejemben lévő hitrendszereket. Kidobni mindent, ami nem kell, portalanítani, kimosni, kisöpörni.

A mai nappal megkezdtem a tavaszi tisztító kúrámat. Ugyanúgy, ahogyan egy évvel ezelőtt is, hatalmas vágyat éreztem az elengedésre, s megérkeztek hozzá a módszerek, és az eszközök is. A fizikai tisztító kúra elemeit ez évben a már jól bevált módszereim, az ayurvéda rendszerének elemei, és továbbra is szívemnek kedves gyógynövények egyvelegéből állítom össze.

Addig is, amíg a természeti energiák és a testem megérik az alapos fizikai tisztításra, megkezdtem azt a részt, ami jelenleg a legfontosabb számomra.

A végső megtisztulás: a tudatalattim ürítése. A mentál test megtisztítása.

Mantra meditáció: Guru Ram Das Rakho Sarnai

 

A mantra fordítása:

Guru – belső vezető, ami a sötétségből a fénybe vezet engem

Ram Das – jelentheti egyszerűen: Isten szolgálója
Utalhat Guru Ram Das-ra, a negyedik Sikh Guru lényére is, akinek gyógyító, öngyógyító képességeit idézi meg a mantra zengetése

Rakho Sarnai – védelmez, szentélyébe, oltalmába fogad

És a másik mantra meditációm: Rakhe Rakhan Har

A teljes mantra:

Rakhay rakhanhaar aap ubaariun
Gur kee pairee paa-eh kaaj savaariun
Hoaa aap dayaal manho na visaariun
Saadh janaa kai sung bhavjal taariun
Saakat nindak dusht khin maa-eh bidaariun
Tis saahib kee tayk naanak manai maa-eh
Jis simrat sukh ho-eh saglay dookh jaa-eh

A mantra fordítása:

Isten óvó szemei mindig rajtam vannak,
fénye tisztán beragyogja létem, gondoskodik rólam.
Isten Kegyelmes szemei mindig rajtam vannak.
Isten utat mutat nekem, s mellém rendeli legjobb segítőimet.
Beleengedődőm Istenbe, megmerítkezem létezésében.
Istenben létezve békés és boldog vagyok, minden fájdalmam megszűnik.

Ez a mantra egy erős védelmi mezőt generál, és energiát ad valódi létezésünknek. Segít fizikai megerőltetés, fáradtság esetén. Egy győzelmi ének, melyben jelen van a siker, hisz amikor átadjuk magunkat Istennek, s kezébe helyezzük életünket minden a Legjobb módon történik velünk. Ez a mantra segít, hogy betöltődjön emberi életünkbe lélek-sorsunk. A mantra segít megnyugtatni az elmét, s annak csapongásait.

 

Legújabb meditációm: Gibberish, ami nem mást jelent, mint halandzsázni. Hagyni, hogy a jelenlegi elmém számára ért-elmetlen hangok és szavak dőljenek ki belőlem. S ha elég ideig hagyom, hogy folyjon belőlem a ez a beszéld… egy idő. után minden értelmet nyer. S ősi hangok áramlanak ki belőlem, melyek szárnyán utazom…. utazom legbensőbb tereimbe.

 

A fizikai szintű megtámogatása a folyamatnak:

Rei Ki, soul motion, gyaloglok, izzadok, ezzel támogatom a nyirok rendszerem működését.