Áthangolódom

by , on
Már 30, 2016

 

Nem a MI-t a lényeg, hanem a HOGYAN

Tisztában vagyok azzal, hogy az történik, aminek történnie ‘kell’. Az Univerzum tökéletes törvényeinek rendszerében, az én élet terem is az össz-Egy-ség tökéletességében rendeződik. Mindaz, ami történt nekem, velem, körülöttem, általam, szükséges és értékes. Ebből teremtődtem Én. A tapasztalati mezőm.

Tiszában vagyok azzal is, hogy minden negatívnak van pozitív oldala. Vagyis minden egyszerre negatív és pozitív.  Minden negatív tulajdonságom, gyengeségem, gátam az érem másik oldalán hordozza ugyanannak a pozitív aspektusát. Minden gyengeségem erőm is. És a nehéz sors megélése során a negatívumokból alakultak ki a legnagyobb erőim pl. erőteljes, tiszta, tudatos jelenlét,  a látás képessége, akaraterő, kitartás, nagy fokú hatékonyság, folyamatos kapcsolat a belső Igazsággal, térérzékelés, éles érzékek, magas fokú figyelem, összefüggések látásának képessége, képes vagyok hatékonyan odafigyelni egyszerre 5-6 dologra, párhuzamosan csinálni dolgokat, képes vagyok fizikai testem méretéhez és típusához képest nagy fizikai erő kifejtésére, együttérző, beleérző képesség, megértés képessége, intelligencia, gyorsan és könnyen tanulás, a kitartó gyakorlás képessége, mely során a tudás tapasztalássá bölcsül, tájékozottság, tudatos, tág szemléletmód, mindezzel egyidejűleg összeszedettség és hihetetlen koncentráció készség… Vagy pl. azon tulajdonságaim, melyek az elnyomás következményeként kialakult személyiségem kolerikus aspektusai. Segítve ezzel kiteljesedésemet karakterembe alapvetően nem jelen lévő erősségekkel.

A minta-oldásokkal nem a tulajdonságaimtól szeretnék megszabadulni. Nem kicserélni akarom magamat. Csupán a csomókat feloldani, amik még mindig a tulajdonságok negatív aspektusát rezgik bele a nagy Mindenség Terébe, a lelkem terébe, az ember terembe… még mindig teremtve ezzel – öntudatlan, tudatalatti terekből táplákozó teremtéssel -, automatikus mechanizmusokkal, a vonzás törvénye által… 

Még akkor is, ha mindezek nagy részét már régóta felül élem, és tudatos teremtéssel alakítom az életemet, annak nagy részét. Érzem, tudom, hogy a kondicionált és beégetődött forráskódok még fellelhetőek a teremben, és még mindig képesek teremteni. Ez az öntudatlan teremtés réteg tartja fenn az egyik legalapvetőbb manifesztációját a karma csomó terében beégetődött kódoknak: Foggal körömmel, véres verítékkel… küzdeni… mindenért. A küzdés-szükséglet, s a köré épült hitrendszer.

Ennek a csomónak a feloldásával, testem, lelkem, terem átrezgetésével elgördülnek az utamból a hatalmas sziklák, falak, gátak, szakadékok… amiken eddig keresztül verekedtem, keresztül küzdöttem magam… ezért tartok itt. Eddig ez így ment számomra. Itt az idő ennek az energetikának a feloldásához. Enélkül a folyamatosan sugárzó csomó és annak kivetülései nélkül elérkezik hozzám a könnyed, egyszerű élet. Küzdés nélkül. És folytathatom munkámat tovább az alapvető eszenciális küzdés, mint stílus nélkül.

Sem kitenni, sem megmásítani, sem felejteni nem szeretnék. Ami vagyok, az vagyok. Ehhez szükséges mindaz, ami voltam, és mindaz, ami a személyes történetemben megtörtént. Mindaz, amit emberi őseim által kaptam a terembe információként, és mindaz, ami lélekként vagyok az idők végtelenje óta.

Az áthangolás számomra azt jelenti, hogy az érzelmi vagy elme stressz által beégetődött sokkot, traumatikus kódot kioldva, megváltozik a történethez, a szituációhoz való viszonyom. Megváltozik az, ahogyan látom, tapasztalom, megélem, emlékszem, értékelem azt. Mentesülve a sokk hatás miatt beszűkült emberi tér görcse, fájdalma, szenvedése, sértődése, reménytelensége alól. Tisztán, teljes lélek teremből szemlélve azt, tágult szemlélettel, elfogadva, hogy minden úgy történik, ahogyan annak történnie ‘kell’, s elfogadva a helyem ebben a történésben. Hiszen semmi más nem történik, csupán az Egy történik.

 

A dolgom

  1. feloldozni magam a ‘hibát követtem el’ terhe alól. Megszabadulás. Megváltás. Kegyelem.
  2. áthangolni a lélek-térben hordozott élmény információkat
  3. lefejteni magamról a szüleimről másolt példa személyiségeket, az áldozati szerepet, a női példát, amit nagyon erőteljesen hordozok, elengedni ezen kódolásokat, gondolati és érzelmi mintázatokat, melyekről sokáig azt hittem, hogy ez vagyok én, ez a természetem
  4. dolgozni a valódi önmagam valódi kihívásain:
      • leoldani a yin aspektusaimról: a visszatartottságot, az akadályoztatottságot, a lefojtottságot, az áldozatiságot, a töredezettséget
      • leoldani a yang aspektusaimról: a hajszoltságot, a sürgetettséget, a túlnyomást, a feszülést
      • yin és yang egyensúlyom hangolása: energia gazdálkodás tanulása, mellyel használni tudom a yang sárkány erőmet építésre, szolgálatra, önmagam és mások megsegítésére, a változás energizálására, yin erők tanulása, gyakorlása és kiteljesítése, a yin-yang egyensúlyom megélése

 

Szép kis feladat, nem mondom…