Itt az ideje, hogy az évek alatt felgyülemlett és belegyűjtött “érzelmi szennyet” kitakarítsam a méhemből.

Nagytakarítás végzek amúgy női módra 🙂

Egy újabb szintje érkezett el hozzám annak, amit úgy élek meg az utóbbi években: Lelki nagytakarítás.

A morfogenetikus mezőmben való tisztogatás célja lélek-terem felszabadítása az elmúlt több ezer év mintázatai alól. Ennek a folyamatnak most egy olyan pontjára érkeztem el, ahol neki látok nőiségem tisztogatásának, női minta-rendszerem átvizsgálásának, s életem nő részének gyógyításának.

Ebben segítenek engem a méh-tisztító, a méhet energetizáló és aktiváló méh-meditációk, s azok az energetikai gyakorlatok, melyeket most tanulok. Sosem gondoltam úgy a méhemre, mint társamra. Pedig minden olyan felébredés szakaszomban, amikor a testemmel való kapcsolatomat gyógyítottam, megtörtént velem az, amit csak úgy tudok szavakkal leírni, hogy: Hálában úszom az áhitat terében. Olyan mélyen megrendítettek és megérintettek, sőt megihlettek a testemre, a testem lényére való rátalálás pillanatai, hogy a legmagasabb frekvenciájú terek nyíltak meg előttem ezáltal. Ilyen élményekről tudok beszámolni testemmel való újra kapcsolódásom ezen szakaszában is. Az első alkalom, amikor felvettem méhemmel a kapcsolatot, mélyen megindító volt. Megmerítkeztem abban az érzésben, mely tisztán láttatta velem, hogy egy újabb partnerre leltem abban a pillanatban. Elmém, ego-m, fizikai testem társasága után, immáron magam mellett tudhatom méhemet is… s így megyünk mi tovább együtt, egymást segítve, egyre táguló egységünkben és teljességünkben.

„Különleges, gyönyörű virág vagyok, gyógyító fű, szívvel, értelemmel, mellekkel, csípővel, és anyaméhvel! Eljövök megszentelt földi orvossággal, hogy meggyógyítsam önmagam.”

(Queen Afua hercegnő)

 

Ezekben a hetekben arról tanulok, hogy:

  • Miért ilyen fontos a méhünk
  • Hogyan működik női testem energetikai rendszere
  • Mit tehetek nőként egészségemért, életerőm fokozásáért

Újra megtaláltak engem a legfontosabb, rég elfeledett, ősi nőiség-tanítások, s úgy szívom azokat magamba, mintha most kapnék friss levegőt sok ezer év után. Inkarnációs és generációs térből hozott mintáimat, valamint jelen életbeli élet-élményeim lenyomatait tisztítom és gyógyítom. Munkám első lépéseként megírtam és összeállítottam személyes nőiség történetemet, mely már magában is hatalmas felismeréseket hozott el számomra. Második lépésként Édesanyámmal töltöttem el témába vágó hétvégét, s összeállítottunk egy olyan ‘térképet’, mely tartalmazta az ő nőiség életútját, s az enyémet is. A két nőiség teret ezek után párhuzamosságában vizsgáltam meg, s hol nagy ‘aha’ élmények, hol pedig könnycseppek voltak az eredmény. Kettőnk nőiség minta-rendszerét egymáson elemezve sok olyan részletre is felfigyeltem, mely után jól megveregettem saját vállam… hisz azt a mintát már feloldottam saját teremben, s így nem követtem a női generációs mintákat. Következő lépésként megint régészkedésbe fogtam, s egy adandó alkalommal Édesanyával tovább ástunk nagyszüleim, dédszüleim élet-mintázataiban. Hááát… el sem tudom mondani, hogy mennyire fontos volna ez minden ember életében. Hogy tudjon mindezekről, s az őseim életének tükrében máris másként látom magam. Látom mit hoztam magammal és honnan jöttem. S azt is tisztán látom, hogy mit nem kívánok már magammal vinni a holnapomba…