Az áttörés előtt

by , on
máj 24, 2016

A teremet meghatározó minta-rendszerek hatásait tudatosan kezelem már jópár éve, s ezek nagy részén már jó ideje tudatossággal felül emelkedtem. Ez azt jelenti, hogy a mindennapjaimban nincs nagymértékű teremtő erejük Ezt azzal érem el, hogy felül élem ezeket a programokat. Viszont, érzem, hogy a testi és elme térben még ott vannak, és igaz csak kis mértékben, de képesek még öntudatlan teremtésre, tehát hatással vannak az életemre. Amikor fizikai energiám szintje csökken, ezen tudatalatti tartalmak nagyobb erőre kapnak. Tudom eljött az ideje, hogy gyökerestül tépjem ki ezen kódokat a lényem földjéből. Itt az ideje a valós, minden szintet átható változásnak. Mert hiába tudom ezen programokat felül élni, mégis mindenhol ott vannak. Az életem nehézségeiben, kihívásaiban, mindenben, amit teszek, a mindennapokban. Ez a program-tér a mindenek alapja. Mindenben benne vannak. A színezetét adják, bármit csinálok, bármi történik. Úgy is mondhatom, hogy az utóbbi években úgy élek, hogy  tudatos teremtéssel érkezik el a MI az életembe, viszont ezen forráskódok által meghatározott HOGYAN-nal.

 

Fizikai tünetek, melyek az alap minta-rendszeremnek jelei:

    1. Bilincsek, megkötözöttség: manifesztálódik a májamban, mint minden fizikai tünetem forrása. Máj (élet, önértékelés) Máj:Liver, azaz élő. Májpangás: életenergiák blokkoltsága, pangása. Az energia szabad áramlásának korlátozottsága. Az összese energiám, ami én magam vagyok, be van zárva, és forrong. A béklyók, amiket a karma csomó kód-rendszere tart fenn gátolják a megnyilatkoztatást, a táplálást, az ellátást, az áramlást. Az elfojtott düh, melyet magam felé fordítottam fájdalomként megélve. Testi fájdalmak mindenhol… folyamatosan. Az fáj, ami megrekedt: Bilincsek… amiket még mindig hordozok, és amik gátolják az élet energiáim áramlását. Máj, Vese, Lép. Karok, kezek, lábak.
    1. Energia hiányos állapot.
      • kismedencei energia pangás hiányból fakadóan:
          • vese energia hiány
          • hólyag diszfunkciók (lélek szomorúságból fakadó szennyvíz, elsírni a bánat könnyeit, alsó sírás, letenni a terhet és megkönnyebbülni, lazítani, elengedésért folyó harc, vizelés = megválás a lelki szeméttől, a lelki szennyvíztől való megkönnyebbülés égő szükséglete/vágya, az elengedés feszültséget okoz, tudattalan nyomás alatt állni, visszatartás – elengedés közötti konfliktus, lehetővé tenni a lélek szabad mozgását, és nem visszafojtani azt. Lelkünk követeléseinek eleget tenni, még akkor is, ha az fájdalommal jár; a lelki szeméttől való megválás vágya: az elavult dolgok elengedését a létfenntartás részévé tenni; egyrészt: megtartani lelki sajátosságainkat, másrészt: feláldozni lelki hulladékainkat. Állandó felhívás az elengedésre. Tudatosítani a lélek térből áramló nyomást, és kezelni. Megtanulni az elengedés képességét.
      • lép és gyomor energia pangás (van energia, de nem tud áramolni, így megszorul)
      • máj és epe energia pangás (van energia, de nem tud áramolni, így megszorul)

 

És a program-rendszer által keltett és fenntartott ördögi kör:

– Hiány állapot a testem minden részében. Energetikailag a merevség és feszültség oka az energia hiányos szervek, és az energia szabad keringésének hiánya.

– Ez az állapot fokozza a merevséget, a feszültséget és a belső idegességet.

A hiány állapot energetikai oka: táplálatlanság. A Yin funkciók blokkoltsága, nincs táplálás. A Yang funkciók túlműködése, túl sok kontroll, nincs szabad áramlás.

Ezen személyiség következményeképpen:

Teljes Yin-Yang egyensúly felborulás a teremben. A víz elem blokkoltsága, a víz elemének hiánya, lélek-szárazság, mivel az éltető víz nincs jelen. A 2. csakrához tartozó női és egyéb szervek energiátlansága, gyenge működése. Hólyag problémák. Gyenge vese működés, mely így nem tudja hűteni a májamat. Máj pangás, máj tűz, máj szél, ami átterelődik a gyomor terébe is, hogy segítse a májat nehézségeiben.

A víz elem hiány okai:

    1. A föld energetika túlsúlya, melynek lehúzó, eltorlaszoló jellegében manifesztálódik a visszatartott, elfojtott depresszív én-részem
    2. A belső tűzből, szélből fakadó forrongó, és sokszor hurrikán méretűre hatalmasodó erők túlsúlya, a törtető, akarat-erők, melyek forgószéllé változva söpörnek végig a teremen, teljes élettelen szárazságot hagyva maguk után

Mindkét energetikai aspektusom manifesztálja lelkem állapotát. Gátolja a víz áramlását, és kiszárítja testemet, lelkemet. Ezen föld, majd szél-tűz túlsúlyos állapotok váltakoznak az életemben időszakosan. A fizikai teremben a minta-rendszer programjai ezzel a bipoláris mechanizmussal tartja fenn a kiszáradt lélek állapotát.

 

Nincs igazán semmilyen betegségem, de mindig van egy alap gyengeség érzet bennem. És folyamatosan fáj a testem. A meridiánjaim vonalán, az inak és ízületek, valamint a feszülő izomzatom és az ebből a feszülésből származó letapadások, lerakódások, becsípődések, ideg fájdalmak mindig velem vannak.

 

Oly mértékben érzékelhető ez a konfliktushelyzet, hogy már a teljes életem zeng belé. Valami át akarja törni a határt, valami ki akar jönni, ám az erre irányuló igényt félelmében az elmém már jó ideje visszafojtja. A látszólagos nyugalom állapotában időről-időre végtelen mélységekből tör fel egy új igény, amely minden erejével helyet próbál teremteni magának bennem, az életemben és a tudatosságomban. Érzem, hogy ennek így kell lennie. És már erősítem magamban azt, hogy megengedem ennek az új valaminek az eljövetelét. Ugyanakkor azt is érzem, hogy van egy olyan részem, mely ezt a követelődző új valamit ismeretlen, szokatlan dolognak minősíti és félelmet kelt bennem. Ez a részem sokszor legszívesebben kitörölné a világomból ennek a nagyon új valaminek a vágyát, s visszatérne előző, megszokott, ‘jól bevált’ állapotába. Ez azonban nem megy többé. A megindult folyamatot nem lehet meg nem történtté tenni. Így most… emberként ittállok a konfliktus közepében. Az arcomon hordozott piros  kiütések is azt jelzik, hogy valami, amit eddig visszatartottam, elfojtottam, át szeretné törni elnyomása határait, láthatóvá, élővé akar válni.

Itt az idő. Érzem.

Kérem, hogy mutatkozzon meg számomra mindaz, amire megérettem.