Megérkezem önmagamba

by , on
jún 20, 2016

 

Itt az idő, hogy kiengedjük a dzsinnit a lámpásból. Nincs többé:

“Fenomenális kozmikus erő…. egy icipici kis helyen”

életforma. (Azóta, mióta előszőr láttam az Aladdin mesét… tudom, hogy én vagyok a dzsinni… 🙂

 

A felszabadulás történetem következő lépéséhez érkezett el az idő: feloldozom magam az alapvető bilincs-kódolások alól.

Ez a célom. Beteljesíteni életemet, hűen a nevemhez, mely folyamatosan emlékeztet arra ki is vagyok. A lótusz virág ereje él bennem, aki a sárban fogan, ott kezdi életét, keresztül verekedi magát a zavaros mocsár vizén, hogy kiérjen a felszínre, kinyissa szirmait, és beleragyogja magát a térbe. Átadja rezgéseit ennek a világnak, és lámpásként világítson azoknak a lótusz magoknak és száraknak, akik épp élik saját folyamatukat… s törnek előre a zavaros vízben.

A karma csomó energetikájának feloldásával, kívánom magamnak, hogy érezzem: végre MEGÉRKEZTEM. Nem kell nyomulnom többé, nem kell törnöm magam, és nem kell küzdenem. Mindaz, amiért ezen tulajdonságaim születtek… megtörtént.

MOST ITT VAGYOK. Megérkeztem. Lenyugodhatok. Leengedhetek. Lazulhatok… és ezt megérdemlem.

 

Tudom, hogy azért vagyok itt, hogy segítsem ezt a világot a fejlődésében. Nem mással, mint azzal, hogy jelen vagyok a terében. Azt is tudom, hogy ez a világ jelenleg még nagyon kemény és fejletlen, szűk, és perspektívátlan. Ebből fakadóan zord és nehéz. És azt is tudom, hogy azért jöttem, hogy segítsem ezt a világot abban a folyamatban, hogy olyanná váljon, mint amilyen én vagyok. Egyszerű. Tiszta. Tér.

Itt az ideje felállni a térdeplésből, kiegyenesíteni sok terhet cipelt testemet, és kilépni a világ áldozatai közül. Kilépve a fájdalom tengerből, mely a sok bántalmazás idején keletkezett. Elfogadva, hogy ez a tér, ez a világ olyan, amilyen. Elfogadva a döntésemet, hogy ide jövök, hogy lesűrűsödöm, és vállalom a nyomást, ami a sűrűséggel jár. Sérelmeimet, sebhelyeimet büszkén viselve engedni, hogy megtestesítsem mindazt, aminek mindez a célja volt. Segíteni ezt a világot ráállni arra az energetikára, amit megtestesítek.