Felnövök önmagamhoz

avagy az angyal visszatérése… immáron Nőként

 

Elfogadom magamat. Elfogadom azt, ami vagyok. Elfogadom, hogy angyal vagyok a Földön. Felnövök önmagamhoz.

Elfogadom az erőmet. Elfogadom a hatalmamat. Elfogadom a hatalmammal járó kihívásokat. Felnövök önmagamhoz.

Alázattal vagyok a hatalmamban, és méltósággal a szolgálatban.

Elfogadom a történetet és elfogadom, hogy azért vagyok itt a Földön, hogy részt vegyek a földi történetben. Elfogadom a szerepemet. Elfogadom szerepemmel járó nehézségeket, és a szerepemmel járó emberi érzelmeket. Elfogadom, amikor egyedül érzem magam, nem megértettnek érzem magam. Elfogadom a kozmikus magányt. Elfogadom az erőmet. Elfogadom a képességeimet. Elfogadom, hogy látok. Elfogadom, hogy hallok. Elfogadom a hozzáférésemet az univerzum tudásához… és elfogadom, hogy csak kevesen látnak, kevesen hallanak meg, és még kevesebben értenek. Elfogadom, hogy ez így van. Felnövök önmagamhoz.

Elfogadom, hogy akkor és annyit tudok segíteni, amennyit az illető kér és el tud fogadni. Elfogadom azt, hogy itt és most ennyit tudok tenni, és elfogadom azt is, amikor nem tudok segíteni.

Tisztelem önmagam terét… a mások szolgálata nem a másokban való feláldozódást jelenti. Gyakorlom önnön szabad akaratomhoz és fennmaradásomhoz való jogomat, tisztelem saját szükségleteimet és érzékelem önmagam terét az Egy-ben. Mindennapi életemben élem önmagam szolgálatát, szeretetét, tiszteletét. Szeretem és becsülöm magam. Figyelembe veszem magam… az Egy minden más részével egyenrangúként.

Elfogadom az emberi természetet, elfogadom a kollektív emberiség történetet és jelenlegi állapotát.

Emlékszem… hogy az Isteni Forrás szeme látja tetteimet, és azokba a terekbe kerülnek feljegyzésre. Az isteni megítélés az, ahonnan az energiáimat nyerem… az Isteni Forrás az egyetlen valós bírám.

 

Elfogadom magamat.

Elfogadom azt, ami vagyok.

Elfogadom, hogy angyal vagyok a Földön.

Felnövök önmagamhoz.

 

Tanulok és emlékezem. Visszahívom minden bölcsességem… és megengedem, hogy velem legyen. Tanulok nőként a Földön élni, férfinek párja, gyermeknek anyja lenni. Tanulok önmagam számára jelen lenni. Tanulom a földi igazságot… miszerint ami az égben Egy, az kettő itt a Földön. S tanulom lehozni angyali képességeimet, hogy Szer-Elem energiaként áradjanak szét a Földön.

Visszafogadom a képességeimet és az erőimet, tanulom a női teremtés: a KÖNNYED TEREMTÉS-t. Felnövök önmagamhoz.

Azzá a nővé válok, aki árad és árasztja magából az a belső világot, melyet a Földre hozott.

 

Én vagyok ő, aki számára minden mozdulat szent.

Én vagyok ő, aki számára minden kimondott szó szent.

Én vagyok ő, aki minden pillanatban érzi a létezés teljes spektrumát.

Felnövök magamhoz.

 

Azzá az emberré válok, aki él bennem. A nő, kinek a szakrális tér a mindennapi élete. A felszín szimbolikája mögötti teljes tér, az összefüggések tere. A tér… ahogyan Én ismerem.

A kiáradás és a befogadás egyensúlyi állapotában élem mindennapjaimat… hogy elérkezzenek azok az emberek, akiknek van mit mondanom, és akiknek van mit mondaniuk nekem… hogy elérkezzenek az emberek, akiktől van mit hallgatnom… hogy elérkezzen a férfi, akit befogadok, akitől befogadok… mert értéket hordoz számomra, értéket hoz el számomra, tudás kulcsot hoz el számomra, támogatást, segítséget, férfi jelenélet hoz el számomra… Tanulok nőként lenni, hívni, kérni, megengedni, befogadni, áramolni. Az ajándék egy befogadó térbe tud elérkezni…

Hívom azt a lelket élet-társamnak, akivel lélek-szövetségben állunk, és nincs közöttünk karma. Így a kapcsolódásunk könnyeden, áramló tud lenni. Az együttműködésünk tudatosan egymást segítő, együttműködő, kölcsönösen megtartó formában tud működni, közös célok, feladatok elvégzésére, megélésére, teremtésre. Hívom azt a lelket élet-társamnak, akivel megvalósul az élet, amire vágyom. Az élet, ahol mindkettőnk számára megadatik, hogy a lehetőségeink csúcsát élhessük meg, adhassuk át egymásnak. Egy valóban mester-mester találkozás tudjon létrejönni. És ilyen értelemben valóban gyümölcsöző áldás tudjon érkezni a terembe. Hívom azt a lelket, aki minőségeit és energetikai mintázatát tekintve optimális számomra, és önnön minőségeinek  emberként, a hétköznapok gyakorlatában, immáron a felső oktávjait éli. Hívom azt a férfit élettársamnak, akivel mélyen egymás szemébe nézve, kölcsönösen azt érezzük, hogy az élet legcsodálatosabb ajándékaként kaptuk egymást.

Ez történik velem most. És így alakul nőiségem története, idő-tereken átívelve. A teljes történetet bebarangolva már látom, hogy ez a lélek-korszak váltás a földi létezésem történetében a kezdetek végét jelenti. Nem rég érkeztem ide, meg kellett szokjam a teret…  A földi körülmények megtanulása idő-terek sokaságát töltötte be, s lelkem megaszalódott, kiszáradt e történetben.

De sebaj, hisz nő létemre egyszerűen meghívom a földi vizeket és az égi vizeket, hogy nedvesítsék újra lelkemet. Feltöltöm terem vízkészletét a Kárpát-medencében lévő Isteni frekvenciájú földi vizek eredendő, tiszta energiáival, rezgés tartalmával,  elegyítem azt az általam hordozott égi Forrás vizeivel… s újra megindul bennem az áramlás. Az új korszakomban, az új életemben… áradok és árasztok. Az életet választom…

 

Nőiség történetem előzményei: Így kezdtem nőként

Nőiség történetem folytatása: Az új spirál