Ki a MéhNővér?

by , on
Júl 7, 2017

 

A MéhNővérek az élet dúlái…

… Önmagukba megérkezett asszonyok, akik életükön keresztül tanítják, gyógyítják nőtársaikat.

A MéhNővér a Grál papnője, az Élet szentségét védő elhivatott, küldetésében élő nő.

A MéhNővérek  az emberiség történetében mindig is jelenlévő nőnevelő, nőiségbe avató, nőtársi segítő- asszonytársi támogató szerepet töltöttek be. Emlékező, tudó és a szakrális női bölcsességet élő, női erejükkel élni tudó nőkről van szó. Ott álltak a történelem során a nők mögött, mint papnők, asszonyok, bábák, javasasszonyok, táltosasszonyok, rimaasszonyok és aranyasszonyok. Ez az ősi női Tudás ébred újra napjainkban, hosszú idő után… mert az átadó láncok már-már teljesen kihaltak, s alámerültek a tudat küszöbén… Ezeket a fonalakat vesszük mi most fel, s gyűjtjük újra egybe női tudásainkat, emlékeinket, eszközeinket… s ahogy önmagunkban, saját életünkben helyre áll a Rend, megérkezik szívünkbe a továbbadás SzerElemmel teljes vágya.

 

Elérkezett az ideje annak, hogy a nők újra egymást segítség, tanítsák, támogassák. Elérkezett az idő, hogy a nők egymást ébresszék. Azok, akik már lépkednek a szakrális női bölcsesség önmagukban való felébresztésének és gyakorlatának útján ébreszteni és vezetni tudják azon nőtársaikat, akik most csodálkoznak rá nőiségükre, most szembesülnek azzal a ténnyel, hogy női egészségük alapja a méhük, és most kezdenek ráébredni arra, hogy nőiségük akár ajándék is lehet.

A MéhNővér emlékeztet arra, hogy:

  • hogyan kapcsolódj méhed teréhez
  • hogyan tisztítsd, gyógyítsd az életenergiád forrását
  • hogyan aktiváld női erőforrásaidat
  • hogyan élj újra női teremtő-erőddel

A MéhNővérek elsődleges feladata ma a szakrális  nőiség beavatásainak átadása és terének tartása. Ezzel olyan hiányt hivatottak pótolni, amelyet a mögöttünk álló generációk egyrészt meg sem kaptak maguk sem, másrészt nem adtak/ nem tudtak átadni. Nem álltak mögöttünk anyák, nagyanyák, hogy felkészítsék őket a menstruáció lelki megélésre, nem tanították meg becsülni női testünket, nem készítettek fel az első szeretkezés sem test, sem érzelmi, s főként nem energetikai hatásaira, ahogy nem tudtak felkészíteni a várandósságra való felkészülés, a gyermek várásának testi-energetikai-lelki-spirituális teendőire, megéléseire sem. Nem tudtak bölcsességgel ott lenni a születésben és a szülés utáni időszakban. S talán maguk sem tudták mit kezdjenek a menopauzával a hőhullámok hormonális kezelésén túl. Tisztelet és hála a kivételeknek. Öröm, ha bármelyik ponton volt saját pozitív élményed. A többségünk életében a nőiséghez és különösen a vérségi megéléseihez szégyen, gátlások kapcsolódtak; a szükségszerű és eltűrendő fájdalomra készítettek fel és programoztak bennünket. Van tehát mit vissza-tanítani és a legtöbb esetben gyógyító megélésekben feloldani és átírni.

A MéhNővér esszenciálisan NőiségBeAvató előljáró nővér, szakrális nőiség tanító. Szertartás vezetőként a női életút segítője, az életkapuk  ismerője.

Nőiségének szakrális megélésével tisztában van, felébresztette és él női erőforrásaival, saját életgyakorlatában tapasztalásokat szerzett annak kapcsán mit jelent a méh áldott terével kapcsolódni, milyen bölcsesség nyílik fel a méh által. S mert látta és éli méhének csodáit, kapcsolódott az örök női bölcsesség forrásával elhívást érez arra, hogy mindezt nőtársainak is megmutassa, segítse és kísérje őket szakrális nőiségük felfedezésének útján, női öntudatra ébredésükben. Szakrális női kört vezet, melynek fókuszában a méh terével való kapcsolódás, annak tisztítása, gyógyítása, aktiválása áll. Méh szertartásokat és méh rituálékat tart, mely során átadja a női beavatás kulcsait. Ismeri a női vérmisztériumokat és a női beavató utat, MéhNővérként kíséri nővérei beavatási útját, s megteremti a szakrális teret, s benne azokat a beavató megéléseket, melyek átléptetnek és felkészítenek egy nőt élete következő szakaszára, annak feladataira. A MéhNővér esszenciálisan NőiségBeAvató nővér.

 

A MéhNővér élete során emlékezteti nőtársait arra, hogy:

  • ismerjék női testüket és női energiarendszerüket
  • ismerjék női erőforrásaikat és élni tudjanak női energiáikkal
  • ismerjék, tiszteljék és éljék a nőiségükből fakadó csodákat és tudják azt értékelni önmagukban és értékeltetni környezetükkel is, ezzel gyógyítva a kollektív nőiség állapotokat
  • a szakrális nőiségük megélésére
  • a méhükkel való kapcsolat felvételére
  • méhük energetikai megtisztítására és tisztán tartására
  • méhük terét energiával feltölteni és energetizált állapotban tartani
  • a méhükben tárolt érzelmi szennyeződések oldására és kivezetésére
  • az méh érzelmi-energetikai sebeinek feltárására és gyógyítására
  • nőiségüket érintő blokkok feltárására és gyengéd oldására (pl. anya-sebek, anya-lánya kapcsolati blokkok, apa-lánya kapcsolati blokkok, női önbecsülés, önértékelésbeli, önbizalom blokkok)

 

A képzést tartja és a MéhNővérek emlékeztető Anyja: Pozsgai Nikoletta

“Én vagyok Ő, aki emlékezem és emlékeztetek az Örök Női Bölcsességre. Én vagyok Ő, aki összekötöm régi tudások asszonyait, a ma leányaival és asszonyaival. Újra szövöm az elszakadt láncot, összegyűjtöm a széthullott gyöngyöket, felfűzöm őket nővéreim és húgaim segítésére, női küldetésem örömére. Én vagyok Ő, aki kapcsolódom és összekapcsolok, gyógyulok és gyógyítok a női őserőben. Én vagyok Ő, aki ott állok az úton és minden kapuban, hogy utat mutassak, hogy átsegítselek és a kapun túl érkezve veled ünnepeljek. Én vagyok Ő, aki eljött Érted és ott van Veled. MéhNővér vagyok, az élet szentségének védelmezője, tanítója és gyógyítója. A Grál avatott asszonya vagyok.”  (Pozsgai Nikoletta)

Hivatalos honlapunkon további információra találhatsz: www. mehnoverek.hu

A MéhNővérek elődjeiről a rimákról, aranyasszonyokról ITT olvashatsz bővebben.