Fénykeresztelő

by , on
Júl 24, 2017

Gyönyörűséges, a szeretet-család energiájába érkeztető fénykeresztelője volt Fanni babának.
… és gyönyörűséges beavatása volt ez saját életemnek is…
… ahogy megéledtek bennem az érzések: A földi tér frekvenciája változik, emelkedik újra. Egyre bátrabban láttatjuk mi magunkat olyannak, amilyenek vagyunk… s egyre többen találunk egymásra.
Ez a kislányként Földre érkezett lélek, már egy olyan család, olyan szülők által kerül bevezetésre, beavatásra… itt a földi világban… akik már meg tudják neki mutatni e világ teljességét, teljes terét, az emberi létezés teljes spektrumát.

Végtelenül hálás vagyok ezért a kettős beavatási élményért. A kis Fanni megkapta az öt elem áldását, befogadta a földi lét energiáját, erejét, csodáját… s én is megkaptam a magamét… testem, lelkem újra egy nagyot lépett.

Ünnep az ünnepben. 

Bíztatok mindenkit, hogy járjon utána, s találja meg a számára valóban jóleső megoldásokat. A mai világban már van választási lehetőség. Választhatunk magunknak hozzán való élet-tartalmakat.

Kívánom mindenkinek, aki érzi szívében, lelkében az elhívást arra, hogy életének ünnepei, fordulópontjai, nemes, és fontos eseményei teljességben megélt tapasztalások, valódi, szívet, lelket, testet kielégítő élet-élmények legyenek, hogy választásaikkal kövessék belső hangját.

 

A szertartásokról bővebben ITT olvashatsz.