A Női Kör Ereje

by , on
feb 20, 2018

 

Kívánom a Földön élő minden nőnek…

… gyűljetek, kapcsolódjatok, teremtsetek!

 

Teremtsetek együtt-létet, közösséget, örömöt, gyönyörűséget.

Teremtsetek összhangot, egyensúlyt, belső rendet.

Teremtsetek SzerElem-mel teljes életet…

 

Minden változás az egyén szintjén kell elinduljon. S fontos látnunk azt is, hogy a változást önmagunk életében csak mi tudjuk véghez vinni.  Ám az emlékezéshez, eredendő természetünk vissza-tanulásához a legjobb módszer mégis az, ha mi nők összegyűlünk, s megosztjuk egymással tapasztalásainkat, kérdéseinket, tudásunkat. Női körben, összeérve újra, emlékezve az együtt erejére hangolódunk, visszahangolódunk az Univerzális frekvenciákra, eredendő ritmusunkra. Kicsit olyan ez, mintha sok idő után rájönnénk, hogy eredetileg egy Isteni csatornát fogni tudó rádió vagyunk, s nekilátnánk önmagunk hangolásával keresgélni a csatornát. Egy idő után érzékeljük, hogy ráleltünk arra, amit kerestünk, s még recsegve ugyan, de meghalljuk az Univerzális terekből jövő adást. Önmagunk tisztításával, az együttlétben való hangolódással pedig egy idő után elmúlik a zavar, a recsegés, s magától értetődő tisztasággal tudjuk befogni a megfelelő csatorna hangját.

Ekkor megszólal bennünk egy rég nem hallott, de soha el nem hagyott szakrális dallam…

… ami nem más, mint mi MAGunk vagyunk.

S ekkor lelkünk hangja újra dalol bennünk,  ahogy megérettünk rá…

… s e dallam ritmusára éljük életünket, nőként, újra…

… Egy-ütt…

 

 

Az én feladatom itt és most az, hogy hirdessem a női kör szépségét, a női együtt-lét fontosságát, annak gyógyító erejét.

Gyógyító erejét, mely ébreszti, aktiválja belső ősi tudásunkat…

Gyógyító erejét, mely tisztítja, energetizálja emberi életünket…

Gyógyító erejét, mely elhozza a Földre az új tavasz ígéretét…

 

Legyen a szépség, a bőség, a kedvesség, a gyengédség, a valódi testet-lelket átjáró kapcsolódás, az érzékenység és érzékiség, az öröm, és a gyönyörűség újra… földi létünk mindennapja…