Everness meghívó

by , on
máj 21, 2018

 

Fergetegeset alkotunk… újra.. Egy-ütt! A tavalyi Tündérkert és az őszi SzerElem Sátor után ez évben is Csodát alkotunk az Everness Fesztiválon. 

… aki nem hiszi… járjon utána…

SzerElemmel várunk minden kedves érdeklődőt ♥️💞♥️

 

ÉDENKERT – AGAPÉ programjaink az Everness Fesztiválon

  • Agapé színpad: előadások, workshopok, este szertartások
  • Édenkert – Szinkron Tér: családállítás, előadások, hangfürdő
  • Édenkert – Ádám Sátor: férfi erő ébresztő, férfi körök, Magura szexuális kontinencia és a multiorgazmusos férfi program, Férfi Energia Fitnesz
  • Édenkert – Éva Sátor: női erő ébresztő, női körök, méháldás és méhgyógyítás, Női Energia Fitnesz
  • Édenkert – Lingam szentély: férfi intimitás programok
  • Édenkert – Yóni szentély: női intimitás programok
  • … egyéni konzultációk, kezelések.

 

Az Everness szívében teremtjük meg az Édenkertet. 

Az Agapé sátrában elhangzó tartalmas „hogyan csináld típusú” előadások mellett, az Édenkert további sátraiban élmény-programokkal készülünk, melyek kivisznek az elméből és a szenvedéskörökből. Célunk a szinkron állapotát létrehozni és a flow élményét fenntartani. Az életreszóló élmény pozitív-mintát képez a résztvevők tudatában, segít felidézni és újra elérhetővé tenni, amit itt a fesztivál idején együtt megélhetünk. Az önérzékelés határait kitágítva az örömélményen túl, szakralitásában megélve a tapasztalások akár istenélménnyé is válhatnak.

Az esti szertartások, Újjászületés, Női Erő, Férfi Erő, SzerElem és Gyönyör, valamint a Lingam és Yóni ünnepek tere én-tudat tágító megtapasztalásaival újra összekapcsolnak a Nagy Egésszel, az áramlással. Ezt hívjuk szinkronisztikus állapotnak, amikor a nagy egész részeként, azzal együtt áramlásban érzékeljük magunkat, minden a megfelelő időpontban történik, sokszor meghökkentően váratlan véletlenszerű események egymásutánjában kibontakozva. Megteremtjük a szinkron állapotot, tapintóvá válik a flow állapota, kialakul egy másik, magasabb szintű valóság. A Földi Mennyország, az Aranykori Édenkert rezgésalapja a Szinkron vagy SzerElem állapot. Az Aranykor Iskolája programjaival ebbe a rezgéstérbe kíván felemelni. Gyakorlással a Szinkron Állapot létrehozható és fenntartható alapállapottá tehető, ehhez módszereket is adunk át. 

Férfi és Női Teljesség Útja – Visszatérés az Édenkertbe Labirintus

Az Édenkertbe labirintust is tervezünk, ahogy eddig mindig. Az Édenkert rezgésminősége a SzerElem, melyet a teljességet megélni tudó nő és férfi képes létrehozni. Ehhez a Férfi és a Női Teljesség Útját az előadás mellett a fizikai térben is szeretnénk bejárhatóvá, a szertartások során megtapasztalhatóvá tenni. Installációként Márfy Gabriella festményeivel egy-egy stációt, férfi és női archetípust jelenítünk meg. A labirintus tere szakrális út, nem útvesztő, hanem az önMAGadra találás, ebben az esetben pedig kifejezetten az Édenkertbe való visszatalálás szer-elem útja is. 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük