Munkám során a legtöbbet azzal foglalkozom, hogy a ma Földön élő embert újra természetes rend-szerébe visszakísérjem, s segítsek neki ebben az állapotban meg is maradni… eredendő természetének megfelelő, lélek-azonos lét állapotban. 

Ehhez az egyik első és legalapvetőbb eszközünk a víz. Testünk 80 százalékát alkotja, s a bennünk élő információk rezgéseit tárolja. Igaz a mondás, hogy az vagy, amit megeszel… de ugyanúgy igaz az is, hogy az vagy, amit megiszol!

A ma emberének energetikája szétszórt, rendezetlen, hektikusan ingázó, sokszor idegesen, egzaltáltan rezgő, hajszolt, kimerült, kapkodó, rohanó. A legtöbb ma élő ember számára a legnagyobb kihívás a figyelemmel teli, összpontosító jelen-lét, az összeszedett, összerendezett… mondhatjuk… tisztán csengő belső rend-szer. Ennek újra megtalálása önMAGunkban, és a körülöttünk rohanó, ziláltan rezgő világban való megtartása. 

Ahhoz, hogy önmagunk legteljesebb énjeként, természetes, egész-séges állapotunkban éljünk, egész-séges, élettel teljes, tiszta vizet kell magunkba töltenünk. Olyan vizet, mely annak az állapotnak a hordozója, melyet élni kívánunk.

Rend-ezett víz: Energiával teli (élettel teli), tiszta (vegyszer mentes), rendezett szerkezetű (természet-azonos állapotú), stabil szerkezetű víz. Ez a minimum, amit testünk, lelkünk, létünk, Egész-sége kíván.

Jómagam kifejezetten szeretem ízlelgetni a különböző vizeket. Iszom égi vizet- a tetőről gyűjtött, szűrt esővizet. Ez a víz könnyed, légies, átlátszóan tiszta kristály-szerkezetű és meglepően édes. A gyógyteák ezzel a legfinomabbak. Ehhez földelésként a hegyen lévő források vizét társítom, csodálatosan friss, szivárvány színű földi energiáikért.

Amikor utazom, viszek magammal 2-3 db kannát, s hozok haza magammal vizet gyönyörű helyekről. Ezzel magamba töltve, magamba szívva csodálatos természeti helyek, különböző, magasan rezgő, energiáit. A víz sötét helységben tárolva, sokáig megtartja erejét és frissességét.