Aranyasszony, Életasszony, Napba öltözött NagyBoldogasszony…

 

Asszony, mikor öltözteted újra Napba a szívedet?

Asszony, mikor öltözteted újra Arany-fénybe lelkedet?

Mikor rezdülsz újra együtt a Teremtéssel?

Mikor állsz újra erődbe, mely a Nap kapuján át áramlik beléd galaktikus terekből?

Hol vannak az ősi tudások melyek belőled fakadnak, s benned gyökereznek?

Egy Új Hajnal jő már, a küszöbén állunk.

 

Szíved nyisd meg gyorsan, hogy be tudd fogadni a felkelő Nap sugarát, mely meggyújtja a benned élő lángot, felszítja a tüzet, s azt suttogja: EMLÉKEZZ!

Emlékezz azokra az időkre mikor NŐ voltál, s büszkén vállaltad léted, tetted a dolgod, mit az ÚR neked ajándékozott. Ha elfáradtál, megpihentél, Napbaöltözött Anyánktól új erőt merítettél. Belülről fakadóan tudtad mi a helyes, s mi helytelen.

Hol van lényednek ezen része, hol bújik meg?

Nyisd meg a szíved, s fogadd be az Új Hajnal felkelő sugarát, mely átlényegíti lényedet,- emlékezz az IGAZI ÖNVALÓDRA, arra, aki eredendően voltál, s vagy ma is. A NŐ az, aki megtartó ereje és végtelen szeretete által megnyitja a szíveket, s ha kell hegyeket mozgat meg. Hát tegyük a dolgunkat most is, mozgassuk el az elénk hatalmasodó hegyeket, melyek meggátolják, hogy igaz hitben és szeretetben, szabadságban éljünk.

Saját megújulásunk által mutassunk példát.

Nyúljunk vissza bátran ősi gyökereinkhez, hozzuk át a jelenbe és működtessük azt. Bátran merjük felvállalni és továbbadni hagyományainkat, ősi szokásainkat. Merjünk NŐKKÉ, ASSZONYOKKÁ, ANYÁKKÁ lenni, és MAGunkból fakadóan lenni, és tenni…. Ha felvállaljuk MAGunkat, azt, akik vagyunk, Új Jövőt írhatunk. Az eredendő női minőség visszavételével, a Nők újra magukhoz veszik azt a hatalmat, amely belső, legmélyebb forrásukból fakad. Belső isteni minőségükre hallgatva, egy olyan „szerepváltozáson” mennek keresztül, amelyben ÖNMAGUK belső lényéhez visszatalálnak, és ösztönösen működtetik azt az erőt, mely őket alkotta. Itt már nincsenek „szerepjátékok”, a magasabb tudat felismeri azokat a hiányosságokat, szerepjátékokat, amit eddig felvett mintaként szerepeltetett életében. Mindettől megválva egy ÚJ NŐI Minőség alakul ki, ami nem más, mint az EREDENDŐ NŐI MINŐSÉG, ami a jelenbe áthozva és aktiválva kap szerepet.

A NŐ együtt él a TEREMTŐVEL.

Megtartó ereje a családnak, kisközösségnek, és a hazának.

A nők azok, akiknek kelyhükben a csoda terem.

Ők megkapták azt a kegyelmet, hogy a világot megváltoztassák.

Megváltoztassák, örömtelivé tegyék életüket, és mindez eredendően belülről kell, hogy fakadjon, a FORRÁSBÓL, ahol az Isteni Kegyelem által mindig jelen vagyunk…

(Írta: Feketéné Lendvay Katalin)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük