Élet-dúla vagyok

by , on
Sze 20, 2018

Az életet segítem. Az életet támogatom.

Az életemmel segítek… az élet-tapasztalatommal támogatom élet-folyamataidat.

Bölcs asszonyok tudják… Tudják, hogy az élet nem más, mint a folyamatos változás. A változás, melyben folyamatosan újjászüljük önmagunkat. Mondhatjuk, hogy állandóan születésben vagyunk. A kérdés csupán az, hogy épp melyik szakaszában.

  • amikor épp megfogan a mag, egy új világ szikrája
  • vagy amikor növekedésnek indul az új élet, az új én
  • vagy amikor épülőben van, s legfontosabb dolgunk, hogy tápláljuk magunkat fejlődésünk során
  • vagy, amikor eljön az idő, s megérezzük a nyomást, a szorítást, s engedjük, hogy a régi elengedődjön, s meginduljunk önmagunk megszülésének vajúdási folyamatába
  • és, amikor éppen beleadunk apait-anyait, s kitoljuk magunkat egy új világba, egy új én-ként
  • s, amikor megérkezvén egy tágabb tudatossági állapotba, egy az előzőnél is nagyobb világba, megpihenjünk, s a megérkezés jóleső érzésével engedjük, hogy ez a világ új legyen, s talán ismeretlen… s tudjuk hogy minden rendben… megérkeztünk…. újra.

Így teremtjük meg újra és újra önmagunkat.

S így teremtünk életünk folyamatában újabb és újabb világokat.

Ez az élet maga.

Ez a változás.

Ez a fejlődés.

 

Élet-dúlaként felajánlom jelenlétemet, kíséretemet életed változásaihoz, átmeneti időszakaihoz.

Teret adok és teret tartok számodra a nehéz élet helyzetekben, hogy ez a biztonságos és támogató tér segítségedre legyen önmagad átalakításához. Ebben a tiszta térben fizikai, érzelmi és szellemi szinten egyaránt biztonságban vagy. Beleengedheted magad belső munkád folyamatába tudva, hogy a tér megtart a legnehezebb pillanatokban is, amikor át kell tudnod nyomni magad fejlődésed következő kapuján. 

Jelen vagyok, veled vagyok. Tanúskodom létezésed számára. Látlak. Megoszthatod velem érzéseidet, gondolataidat, önmagadat. Segítséget kérhetsz tőlem. Támogatást kérhetsz tőlem.

Figyelem, szeretet, elfogadás. Ezt jelenti a biztonság. Ítélet-mentes jelenlét. Ebben az általam nyújtott térben megadhatod magadat belső folyamataidnak, hogy vigyenek, és vezessenek.

Erő, energia és kitartás. Ezzel támogatlak, és erre ösztönözlek téged magad, hogy megmaradj életed irányítójaként, s annak hajóját te magad vezesd. Jelenlétem segítségre van ebben, mely figyelemmel követ, s adott pillanataidban javaslatokat, felajánlásokat teszek, melyek használatáról te magad döntesz.

Gyakorlati eszközök és női tudás. Ezt is kérheted tőlem, hogy a változás folyamata gyengéd, eredménye valós és hosszan tartó legyen, életed egyre könnyedebb, egyre örömtelibb, egyre energikusabb legyen.

 

Kérésedre kísérlek teljes folyamatodon át a felkészülés, s transzformáció, és az integrálódás szakaszában is.

  • A felkészülés megalapozza, elősegíti a könnyed átalakulást
  • A transzformáció erőteljes folyamatában jól jön a rálátás, a tág perspektíva, a fókuszált figyelem, és a gyakorlati közérzet-javító támogatás
  • Az új állapotunkba való megérkezés szakaszában igen fontos az ünnep. A teljes folyamat megünneplése, mellyel megkezdődik az új világ integrálása, az újra kapcsolódás, a berendezkedés. 

Az átalakulási folyamatunk különböző szakaszaiban szükségünk van dúlai támogatásra. Ezen kincs segítségünkre van abban, hogy törés nélkül, könnyedén tudjunk fejlődni, nehézségeinkből gyorsan fel tudjunk állni. A dúla-jelenlét egyszerűen érzelmi, szellemi és fizikai támogatást jelent. A dúla szó támasztó-asszonyt jelent. Támaszt adó, szerető – szerrel etető, energiát adó -, együttérző jelenlét. 

Ezt a dúla-minőséget sok asszonyban meglelhetjük, akár magunk körül is. Szeretnélek bátorítani arra, hogy életed kihívásokat elhozó szakaszaiban, lelki újjászületéseid folyamataiban hívj meg, kérj fel nőket, asszonyokat, hogy támogatásukkal segítsék elő a szép ívű, örömmel megélt folyamatodat, tartsák a teret a transzformációdhoz.

Biztatlak arra is, hogy dolgozz azon a kapcsolati hálón, mely olyan emberekből áll, akik a te rezgés szinteden tudnak az életedben jelen lenni, a hozzád való minőségben tudnak téged támogatni. Aki lát téged teljes valódban, akinek látószöge elég tág, aki érti a folyamataidat annak teljességében, aki képes erős jelenlétével valódi támaszt adni.

 

Nem is olyan rég, a magyar hagyományokban még 800-900 évvel ezelőtt is élő volt ez a minőség. Az élethez értő, életet kísérő asszonyokat Rima Asszonyoknak hívták.

ITT olvashatsz bővebben a Rima Asszonyokról

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük