Mi az, amit igazán szeretnél?

Mi az az egy vágyad, melyért odaadnád az összes többit?

Mi az az egy érzés, amely mindent helyettesít, mert valahogy benne van mindaz, amit szeretnél?

Ezekre a kérdésekre az én válaszom a SZABADSÁG.

A Szabadság vágya… ennek a vágynak a belső érzete volt az, ami mindig velem volt. Ez az érzet indított meg az önMAGam felé vezető úton, és ez az érzés segít minden lépésemben…

Szabadság = Ön-azonosság… Én-azonosság… Lélek-azonos élet.

Az élet, melyben minden pillanatomban lelkem szavára élek, s melyben lelkem fénye átragyogja emberi létezésemet.

Őszinte egyszerűség és Egy-szerű őszinteség…

… csupán ennyi.

Valóban ennyire egyszerű… s közben pedig mégsem. Az ideáig tartó út sok lépésből áll, és csak te teheted ezt meg. Mindenki a magáét. Senki más nem képes megtenni helyetted. Ha azonban szerencsés vagy, és találsz valakit, aki nagyon tudatos, s ha lehetőséged van vele lenni, és csatlakozni hozzá a jelenlét állapotában, akkor ő segítségedre lehet, s támogatásával katalizálhatja a folyamatot, mely benned zajlik.

“Ha az épp csak lángra lobbant farönköt egy már hatalmas lángokkal égő társa mellé helyezzük, majd egy idő után elhúzzuk mellőle, akkor az első farönk is sokkal hevesebben lángol majd. Végső soron ugyanaz a tűz ég mindkettőben. A spirituális tanító egyik feladata, hogy ilyen tűz legyen… túllépve az elme szintjén, a veled töltött időben létrehozza és fenntartsa az erőteljes, tudatos jelenlét állapotát… mely maga a gyógyír.”

(Eckhart Tolle)

 

 

Miért szükséges a lelket ébreszteni?

A Föld megjárta a kozmikus hullámvölgyet az utóbbi 3-4 ezer évben. Az ő sorsa így alakult, s a mi sorsunk vele együtt az volt, hogy menjünk vele ebbe a mélységbe. Megjártuk vele a kozmikus éjszakát, megérintettük még a 2. dimenzió terét is, s most ébredezve a teljes sötétség és elhatárolódás korából… csak pillogunk… Istenem…. hol jártunk… mit meg nem éltünk…

Ha ezen a kérdésen és a hozzá kapcsolódó igen szerteágazó érzetvilágokon felül tudunk emelkedni, s megérezvén saját döntésünk felelősségét felszabadulunk az érzelmi terhek alól, megnyílik számunkra az út, melyen lépkedve módszeresen szabadíthatjuk fel a létünket újra. A felismerést követően az első lépés önmagunk feltérképezése és megtisztítása. Áthangolhatjuk a bennünk futó vaskori mintázatokat, hitrendszereket, és szokásokat, vissza adhatjuk magunknak a hozzáférést az erőhöz, a képességeinkhez, hogy újra tudjunk kapcsolódni számunkra ismerős, bár sok ezer évre ‘láthatatlanságba burkolózó’ dimenziókkal… lelkünk, szellemünk energetikai tereivel. 

A folyamat első kulcsa az, hogy a helyzet felismerése után elfogadjuk az állapotunkat, s vele együtt mindazt, ami a tapasztalati mezőnkbe (lélek-terünkbe) bekerült a vaskor időszaka alatt. Fontos, hogy elfogadjuk a hordozott sebesüléseinket, és a morfogenetikus mezőnkben jelen lévő terheket, a fájdalom és sértettség tengert. És szükséges az is, hogy elfogadjuk azt, hogy a megtisztulás, a rezgés minőség emelkedés földi időbe és sok-sok munkába, gyakorlásba kerül. Viszont ez az út a Szabadsághoz vezet, mert az Én-ismeret felszabadít, és hozzá segít ahhoz a kapcsolódáshoz, melyen keresztül a a benned élő Lélek megnyilvánulhat a személyeden keresztül.

 

Hogyan lettem lélek-kísérő?

Mondhatjuk, hogy világ életemben az voltam…

… ám csak saját én-ismereti utam bejárásával váltam képessé arra, hogy mindazt, amit apró gyerek korom óta ebben a világban tettem, átfogó rálátással, az összefüggések ismeretében, valódi tudásként tudjam megélni, s mások számára láthatóvá tenni.

Lélek-kísérő vagyok… Lélek-tréner. Első sorban önmagam ébresztője… s saját tapasztalataim átadásával készen állok a hozzám hasonló emberek támogatására, útjuk megkönnyítésére. Saját létezésem összerendezésének folyamatában megérkeztem oda, ahonnan már képes vagyok segíteni másokat saját folyamatukban, hogy egységbe rendezzék saját létezésükben a lelküket, s az embert hozzá.

Lélek-ébresztő folyamatomban, önmagam sorsán keresztül tanultam meg mindazt, ami szükséges és hasznos ahhoz, hogy a lélek visszataláljon önmagához. Saját életem, saját lélek-korszak-váltásom történetének megélésével gyűjtöttem össze minden eszközöm, mely segíti a lélek rálátását, önmaga eredendő létének felismerését, terének megtisztulását, erejéhez való hozzáférésének újbóli megnyitását. A lélek-tér felszabadulásával, az emberi részünk hangolásával pedig elérhetjük újra az Egység, az Egész-ség állapotát.

 

Mit jelent számomra lélek-kísérőnek lenni?

A mottóm:

Egy valódi segítő nem akarja a te dolgod helyetted megtenni.

A segítő az az ember, aki teret tart neked, támaszt ad,

amíg te magad felébreszted magadban belső erődet,

s így fel tudod emelni saját magadat.

 

3 dolgot teszek:

  1. Segítek neked megkönnyebbülni azon fennálló állapotaidban, melyek intenzíven és áthatóan vannak jelen benned és az életedben, s meggátolják azt, hogy saját erődbe tudj állni. Kedélyállapot, közérzet, erőnlét javító eszközökkel, kezelésekkel segítek neked létrehozni magadban egy olyan állapotot, melyben elég erősnek érzed magad ahhoz, hogy a belső munkát elvégezd.
  2. Emlékeztetlek arra, hogy önmagadat hogyan tudod ébreszteni, tisztítani, helyre hozni. Segítek neked beindítani a belső öngyógyító folyamataidat, és segítek emlékezni azokra az egyszerű eszközökre, belső természetes mechanizmusokra, melyekkel megtisztíthatod, újra töltheted önmagadat. 
  3. Segítek neked megtanulni/gyakorolni azt, hogyan néz ki számodra a gyakorlatban az a Lélek-azonos élet, mely neked való. Így soha többé nem leszel ‘beteg’… mert az az ember, aki a lelkének tetsző életet éli, egész ember, kinek az egész-ség a létállapota. 

 

 

Mit kapsz tőlem?

Összefüggés látás… A legnagyobb ajándék, amit kaphatsz tőlem a rálátás… Átlátás… A megértésért, hogy lásd a teljes képet. Segítek neked saját én-térképed felfedezésében, megértésében… mely a feloldás, az áthangolás kulcsa.

 

Iránymutatást… ami nem egyenlő azzal, hogy megmondom, mit tegyél, vagy merre menjél. Javaslok, felajánlok neked irányokat, eszközöket, melyek segítségével megtalálhatod saját utad. Mert a te teredben, a te életedben te vagy az úr. Első és legfontosabb lépésként erre szeretnélek emlékeztetni. A te tered, a te lényed, a te életed, a te birodalmad… melyben te vagy a teremtő. Újra rátalálva belső erődre a te birodalmadban az Univerzum Törvényei szerint az, van, amit te mondasz.

 

Támogatást… ami nem azt jelenti, hogy én dolgozom helyetted. Ha nem kívülről vársz válaszokat, megoldásokat, hanem a segítségemmel saját belső erődet vágyod megtalálni, erősíteni, és saját válaszaidat, megoldásaidat meglelni, akkor vagyok én a te embered. Kísérlek, tudásommal, eszközeimmel segítelek, belső munkád folyamatában, mely során aktiváljuk saját én-részeidet, áthangolunk hit-, szokás-, és minta-rendszereket, megtisztítjuk lényed terét a vaskori lerakódásoktól, terhektől, hogy le tudd rázni magadról mindazt, ami már nem vagy, ami már nem kell… hogy újra fényesen és szabadon ragyogj teljességedben.

Eszközöket, ismereteket… ami nem azt jelenti, hogy megmondom, hogyan élj. Viszont eléd tárok olyan lehetőségeket, melyekben megtalálhatod önmagad. Megmutatom azokat a mindennapi élethez tartozó apró tudásokat, melyek összességeként egy másik, hozzád való, minőségi életet tudsz élni. Megmutatom azt is, hogy hogyan tudsz könnyedén változtatni. Átadom neked a természeti élet gyakorlati tanításait.

 

Integrálás… mert nem az a cél, hogy a jelenlegi életedbe még belezsúfoljunk ezer másik dolgot. A cél az, hogy a folyamat előrehaladtával integráljuk az új frekvenciájú létezést a mindennapi emberi életedbe. Segítek, hogy a megtalált tudás az életeddé váljon… És segítek abban is, hogy tudd tudatosan megélni, kezelni a magas frekvenciájú létállapotot ebben a mai világban, a mai körülmények között.

Valódi változás… mert nem célunk a tüneti kezelés. Közös munkánk célja nem az, hogy ideiglenesen kissé jobban érezd magad. Amikor a lelket ébresztjük, a problémák gyökereit kezeljük… s a forrás kód feloldásával megszűnik annak minden következménye, minden tünete. A lélek terének tisztulásával, megszűnik minden olyan fizikai, érzelmi tünet is, mellyel a lélek a forrás problémára kívánja felhívni a figyelmedet.

 

Belső struktúrára épülő új élet… mely nem légből kapott, kívülről érkező tudások követéséről, nem külső erőforrásokon alapuló látszat változásról szól. A valódi jelenlét beindítja a szervezet, és a lélek öngyógyító folyamatait, melynek eredményeképpen a saját belső rendszer tisztul meg, s lel rá saját erejére. Ezt jelenti a szabadság, az önállóság, a függetlenség… a felnőttség.

 

 

Két ellentétes impulzus hajt bennünket.

Az egyik: Ezt vágyom tenni! A másik: Ezt kell tennem!

Az első a szabadság hangja, a másik a félelemé.

 

Amíg az öntudatlanul futtatott kódok, programok, hitrendszerek vezérelnek bennünket, a félelem az úr a terünkben, s egész életünket re-akciós állapotban töltjük. Tehát bármit, amit teremtünk magunknak, a félelemre való reagálásként teremtjük. Belső önMAGunk felé vezető úton, a megtisztulás útján rátalálunk lelkünk hangjára, s vele együtt a valódi Szabadságra. Kezünkbe vesszük az életünk irányítását, s tudatos uraivá válunk. Ettől fogva pedig átlépünk az aktív teremtő állapotba, s azt az életet teremthetjük magunk köré, mely a szívünk vágya.

A kulcs bennünk van. Mi magunk vagyunk a kulcs. Mi kell változzunk ahhoz, hogy a jövő változzon. A változás pedig csak belülről, önmagunkon keresztül történhet meg.

Ebben tudok melléd állni. Jelenlétemmel, tudásommal, eszközeimmel téged segíteni… Testi-lelki konzulensként, önismereti trénerként, egyensúly tanácsadóként… lelked ébredésének támogatójaként.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük