A hang ereje

by , on
okt 12, 2018

 

Amikor hangot adsz ki magadból, a belső terek rezgése visszahoz a jelenbe. Amikor énekelsz nem tudsz nem jelen lenni. Amikor együtt éneklünk többen, ez a jelenlét még inkább fokozódik azáltal, hogy figyelünk egymásra, a közös hang-adásra, a közös teremtésre, a közös térre. Ez az egyszerű módszer csodálatos eredményeket tud elérni jelenlétünk erősítésében… hogy az itt és mostban éljünk. Ne a múltban keseregjünk, vagy a jövőbe révedjünk. Az élet most történik. Itt. Velünk. A jelen-lét erejének és stabilitásának fejlesztése az egyik alapvető teendőnk ma élő emberként. A Pillanat ereje. Az együtt ereje. Az együtt teremtés ereje. Különleges rezgés ez. Különleges, mert VALÓS. 

Amikor szívedből énekelsz, az onnan kiáradó hang világokat kapcsol össze. Összekapcsolódsz lelked magjával, s azon keresztül a legtisztább Forrással. Összekapcsolja az embert, aki most vagy, a lelkeddel, s szellemed kitáruló tereivel. Összekapcsolja egyéni tereidet az Univerzális Minden tereivel, s az Egy-Létező apró részeivel. Összekapcsol és egybeforraszt… s ami ott létezik a hangod szárnyán kiárad. Onnan énekelsz, ahol nincs múlt és jövő. Lelked hangja, Isten hangja… az Egy kozmikus ritmusa és dallama. Énekelsz, és létezel… az itt és most Pillanatában. 

Ez a hang ereje. A teremtés maga. Ez a szó ereje… ahogy Isten mondá vala…

Amikor együtt énekelünk a hangok összeadódnak. A hang teremtő ereje megsokszorozódik, s kialakul az erő tér. Ebben a térben csodálatos gyógyulások, áthangolódások történhetnek meg egyéni szándék mezőnk tartalmának megfelelően. A csoportos hang-erő-tereket felajánlhatjuk magasabb ívű gyógyításokhoz is. Gyógyíthatjuk vele a magyar-néplélek-tereket, vagy akár emberiség-, Föld-kollektív-tereket is. A közös szándék-tér már önmagában hatalmas erőt generál, a térben egyénileg elhelyezett energiák, felajánlások, pedig könnyű szárnyakkal ívelnek finom-energetikai terek felé, s lehozzák, lecsatornázzák a Fény Erejét.

Az én-eklés egyéni terápiák és csoportos együttlétek alkotó elemeként is szolgál. Aktuális állapotunknak megfelelően, belső érzésvilágunk frekvenciájához illő hangokat adunk ki rövidebb-hosszabb ideig. A hang erőteljes eszköz. Használhatjuk például belső nyugalmunk megtalálásához, feszültség, stressz oldáshoz. A megfelelő hangok hallgatása, és fennhangon való gyakorlása, éneklése során a test felszabadul, a feszültség kizengetődik. A tüdő, a mellkas megkönnyebbül. A bánat, a szomorúság áthangolódik… Friss levegőhöz jutnak a sejtek, friss energiához jutnak belső tereink.