SzerElemmel várunk benneteket!

 

Mire számíts?
Absztrakt – Történet: a lélek útjának kezdetén a Megnevezhetetlenben, a multidimenziós fényben létezett, s e közeg maga volt a minden.

Absztrakt – Szómagyarázat: E tér, amiben a lélek létezett, és amiből származik, felőlünk nézve absztrakt: de nem “kivonat”, hanem inkább egy olyan sűrítmény értelemben, ami egyszerre tartalmazza látensen, azaz, még nyugvó, de kibomlásra, létbe érkezésre készülő módon a világok sokaságát. Az állításaink nyitó meditációjában ennek az absztrakt térnek egy személyes erejével dolgozunk saját történetünkön.

Utazás – Történet: Ám tükrözödött egy még teremtésbe nem lépett felületen, mely helyet adott neki. Talán így keletkezett a Szer-elem, az ősóceán kelyhe, avagy a Vágy, mint első minőség.

Utazás – Szómagyarázat: Az utazás itt a lélek álma: a végtelenül táruló terekben a választás, az elválasztottság és a mégis minden jelenlét összetett megélése. Utazás saját belső terünk megélése értelmében is. És utazás a dob, az ének és a szavak segítségével a Grál ház nagytermében maradva saját történetünkben, időnkben és időnkön túlonnan is. Utazás a mozgás, a tánc értelmében is, utazás tudati értelemben is. Utazás, amikor a lélek vágya emlékből valóságba, élménybe fordul. Fény-élményünket támogatja a Grál ház energetikai tere, s a mi saját tértartó munkánk.

Bőség – Történet: A Lélek a számunkra absztrakt teljesség lénye, akinek fényét tükröző, teremtés előtti világunkba először a Szer-eleméből álló ősóceán keletkezett. Ez mindennek, ami van vagy lehetséges, a csodálatos kelyhe. Ebből merítünk, ehhez kapcsolódunk ezen az esten.

Bőség – Magyarázat: A lét vágyának és lehetőségének sűrű esszenciája, mely képes áthatni, és a lét táncába hívni a névtelenségben rejtőző anyagot. Az anyag formái még nem adottak, a vágy teremti az anyag számára a forma előképét, információs mátrixát, majd a sors, vagy történet az, ami valósággá keletkezteti. A Történet az, ami az anyaghoz kapcsolja a formát, a lélek vágyának teremtő eszközét. A történet, aminek van eleje, közepe és vége, amiben jelen van szerelem, születés, és halál. Ez a Bőség a mindenség tere.

Bőség terei – történet: megmerülünk az Ősóceán hullámaiban, ahol kapcsolódunk a sorsba hívó mozgatóerőnkhöz, a személyes vágyhoz, s elindulunk saját történetünk szépségébe, megláthatjuk annak eredeti, szándékolt arcát, s beléphetünk annak tereibe.

Bőség terei – Magyarázat: Mivel minden, ami van a Lélek absztrakt teremtőerejének segítségével keletkezett, s a Vágy kapcsolja össze az anyaggal, azaz, a megnyilvánulással, számodra is lehetséges úgy élni az életed, ahogy azt szeretnéd. Tapasztalhatod a világot teljes szépségében, más lényekkel közös otthonodnak, egymást átlengő terek egészének, majd visszautad kiindulópontjának. Mindened megvan, s rendelkezésre áll ehhez. Képes kibomlani a jelenből valami, ami Van.

 

Dolgozunk minden művészi eszközzel : szó, hang, mozgás, de legjobban dolgozunk a legősibb emlékeinkkel, a belső, akár absztrakt képekkel… a gyönyörűen feldíszített térrel. Dolgozunk meditációval, hogy együtt haladjunk ezzel a térrel.