A legjobbaktól tanultam.

Saját beavatási utamon, belső folyamataimban megérleltem a tudást.

Kivártam, míg eljön számomra az idő.

Itt vagyok. Készen állok… Készen állok továbbadni mindazt, amit kaptam…

 

Szakrális Női Kör
AZ ŐSERŐ VISSZAHÍVÁSA
Slider

 

Egybehívó

 

Egyetemes női tudás, sallangok és túlmisztifikálás nélkül

Ősi bölcsességek, a maguk természetes egyszerűségében

Tiszta jelenlét és energetikai tér, melybe beleengedődhetsz

Egy folyamat, mely során rájössz, ki vagy valójában

Határozott és egyben gyengéd női kíséret az úton, hogy kihozd magadból a Nőt

Gyakorlatok és eszközök, melyek gyakorlásával megtalálod Női önMAGad

Gyógyulás, tisztulás, régi minták elengedése, energetikai kódok hangolása ősi és modern eszközökkel

Mélyreható, valódi változás, a megélések által több szinten egyszerre ható blokkoldás

Élmény, ahogy talán még eddig nem ismerted a női együttlétet

Ünnep… mindezt megérintő, megható, szépséges női körben

 

 

Légy része a nemzetközi és világméretű női ébredésnek

Hívlak téged… leány, nő, asszony, bölcs anya… ki ébredsz, s emlékezel. Hívlak téged, hogy lépj a tettek mezejére, vedd kezedbe életed!

 

A nő, aki elmélyül saját méhe erejében,

megmerítkezik régmúlt korok idejében,

kincsre lel, s benne önmagára,

valódi Lényének tiszta Tudatára.

(SzZs)

 

 

A program terének tartalma

… avagy mire számíthatsz az alkalmak során

 

Nővériség… újra

A nőiség alap létezési formája a nővériség…

… volt… s amikor így volt, a nők számíthattak egymásra, támogatták egymást, tanították, gyógyították, segítették egymást. Ennek az eredendő lényünkből kiáradó alap létformánknak az újra ébresztése zajlik most szerte a világban. A nők újra egymás felé nyújtják kezeiket, mert sejtjeikben emlékeznek arra, hogy milyen csodálatos is az, amikor egymás segítése, kísérése, a női együtt ereje a mindennapi életünk természetes rendje és része. Újra élednek a női körök, s újra éled a nők szakrális tudatossága. Ennek a szép és felemelő folyamatnak vagyunk a részesei mindannyian, akik ma élő nőként, az úton megtett első, tétova, majd egyre bizonyosabb lépésekkel haladunk igazi női önmagunk, női teljességünk felé. Újraszüljük saját nőiségünket és a kollektív nőiség egészét. Gyógyítjuk az önmagunkba és női közösségekbe vetett bizalmat, ébredünk és emlékezünk. Az együtt-érzés, a támogató és megtartó női kör ereje éled fel és hoz szépséges, örömteli, gyógyító élményeket. Gyógyul a személyes női élet, a női erőbe vetett hit és bizalom. Gyógyul nőiségünk önértékelése, s megérkezünk újra a nagyra becsülés és tisztelet létállapotába.

Ahhoz, hogy a nővériség újra pozitív fogalom, megtapasztalható valóság legyen – gyógyulnunk kell…

… gyógyulnunk kell saját nőiségünkben.

 

A Szent Emlékezés Útja…

… avagy a tudatos ön-munka.

Egyre több nő tudja, érzi, hogy vannak olyan dolgok, amire nem emlékezünk… Ez az emlékezés első lépcsőfoka. Nem tudjuk, hogy mi hiányzik… csak azt érezzük, hogy valami nem jó, hogy valaminek másképp kellene lennie… hogy ez így üres, kevés, jelentőség és lényeg nélküli. És egyre több nő érzi belül azt is, hogy mennyire fontos saját életünk, gyermekeink, szeretteink életének, jól-létének és jövőjének szempontjából az… hogy emlékezzünk… arra az örök női bölcsességre, mely nő létezésünk alapjait képezi.

Szeretettel, tisztelettel, és csodálattal van teli szívem – és méhem -, látva azokat a nőket, akik tágra nyílt elmével, szívvel és lélekkel állnak bele abba folyamatba, melyet úgy nevezhetünk: a Szent Emlékezés Útja…

Hívlak téged is, ha úgy érzed számodra is elérkezett az idő ahhoz, hogy:

Az légy, aki a múltat önmagában, önmaga által oldja fel, s így képessé válj azzá lenni, aki a jelen pillanatban szíved legtisztább vágya szerint lenni szeretnél.

 

Szakrális Női Tudás

Női titkok, a nőiség titkai. Természetesek voltak régen, s valójában természetesek ma is. Abban a pillanatban, ahogy emlékezni kezdesz rájuk… Rájössz, hogy már tudod őket, s soha el nem felejtetted. A női életút, a ciklikusság és a női ritmus bennünk lüktető törvénye, a női teremtő erő mind e titkok közé tartoznak. A titkok, melyeket nagyanyák adtak át leányaiknak és unokáiknak, a nőiség közös tudása. A Női Létezés élet-bölcsességei, értékei, kincsei. A patriarchátus előtti korokban a nők őrizték és generációs láncolatban adták tovább ezt a tudást.  Életük részeként őrizték a női életmisztériumok bölcsességét, s vezették a beavatásokat. Az avatás, beavatás nem mást jelent, mint ismeretekbe, tudás-kincsbe való bevezetést, valamint a női életút változásainak megtisztelt, nagyra becsült, ünnepi frekvencián való megélését.

 

Méh-Erő-Tér ébresztés…

… avagy Erőbe állás. Az Őserő visszahívása.

A szakrális női tudáskincs alapja a női méh, az anya-méh, az élet forrás-tere, a Női Erő központja. A méhhez kötődik minden avató rítus, a méh-ből születik minden gyógyítás és általa oldódik ki minden, ami már nem kell. A női méhet tisztítani, ébreszteni, a méh terét aktiválni szükséges, hogy újra eredendő természetéből fakadóan működjön. A méh terét folyamatosan tisztán kell tartanunk, melyben segít a havi vérzés életünk egy részében, de a mai világban ez önmagában nem tudja tisztán tartani a női méhet, nem tudja kitisztítani azt a mérhetetlen mennyiségű szennyeződést, ami ma éri a nőt… s amit hordoz magában sok ezer év történelmének lenyomataként, lerakódásaiként. Női létünknek, méhünk terének tisztításához számos egyszerű és nagyszerű módszer és eszköz található az ősi tudás-tárban. Ezeket vesszük elő megfelelő sorrendben és ritmusban, hogy a tisztulás, az aktiválás, az erősödés egy jól eső, gyengéd folyamatban történjen meg.

 

Női beavatások

A méhet és vele a női energiarendszert fel kell készíteni ahhoz, hogy megkezdhessük a női vérmisztérium beavatásokat. Megindulva nőiségünk kiteljesedésének útján… felnőve újra önmagunkhoz… megérkezzünk NŐI TELJESSÉGÜNKbe:

  • KÖZVETLEN CSATORNA: A női beavatások  rítusai ébresztik a bennünk alvó ősi női tudásokat, megnyitják saját belső kapuinkat, melyek által közvetlen hozzáférésünk nyílik a női bölcsesség univerzális tereihez
  • ÉBRESZTÉS ÉS INTEGRÁLÁS: A női minőségek és archetípusok ébresztése saját lényünk terében, elfeledett, elnyomott én-részeink leporolása, erősítése, újra magunkhoz ölelése
  • TISZTÍTÁS: A beavatások terében tisztulnak jelen életbeli tapasztalásaink traumái, lélek-terünkben hordozott előző életek lenyomatai, valamint a generációs terekből kapott női élet-minták is. Egy szóval… oldódik minden blokk, ami fenntartja a töredezett állapotot, s gátolja a teljességben létezésünket.
  • TÖLTÉS, ERŐSÍTÉS: Női én-részeink újra megtalálása, tisztítása, integrálása után megindul az energia szabad áramlása, az életerő kitölti egységbe rendezett lényünket, és megérkezünk a SzerElem lét-állapotába

 

 

Él-mény…

… a leghatékonyabb blokkoldó, minta áthangoló és minta aktiváló technika. Az ősi női tudás ott él mindannyiunkban… csak azért nem éljük, mert ebben az életünkben nem történtek meg velünk azok az élet-események, melyek ezeket a kódokat aktiválták volna.

A gyakorlatok, meditációk, szertartások, rituálék, ünnepek során a saját megélések módszerével gyógyulunk egy magas energia szintű térben. Az energetikai blokkok oldásának az általam ismert leghatékonyabb módja. Amikor beszélünk valamiről, az elménkkel és a tudatos tereinkkel dolgozunk… az élet-élményben e mellett részt vesz a testünk is, minden sejtünkkel, s a lelkünk, teljes érzelmi mezőnkkel.

A testi megélés zsigeri szinten hat ránk, így a változás – megfelelő tudatosító beszélgetésekkel együtt – átíródik lényünk minden szintjére. Az áthangoló munka egyszerre hat testi, érzelmi, mentális, energetikai és lélek (morfogenetikus mező, epigenetikus tér) szinten. Így tudjuk a hordozott blokkok, kódok, programok, elavult minta-, érték-, és hit-rendszerek oldását véglegesen megtenni, hogy a változás, amiért dolgozunk valódi és hosszan tartó legyen.

Az élmény saját tapasztalássá válik, tehát saját bőrödön, saját testedben… a sejtjeidben érzed annak hatását.

Így nem csak beszélni tudunk majd róla…

… hanem az életünkké válik.

 

Női Teremtő Erő

… avagy megérkezünk abba az állapotba, amikor tudatosan, belső erőforrásainkból azt az életet teremtjük, ami a szívünk vágya.

A NŐből indul ki, a NŐből NŐ ki minden…

… ez az Univerzum Rendje.

A nő az élet forrás-tere. Benne fogan és belőle születik meg. Az Univerzális IstenAnya, vagy épp FöldAnya tereiben.

Saját életünk is női terünkből teremtődik, s itt az ideje annak, hogy teremtő erőnk tudatosságába visszatérjünk.

Emlékezzünk arra, akik valójában vagyunk.

Álljunk vissza a helyünkre.

Térképezzük fel, mit kaptunk, mit örököltünk, mit hordozunk magunkban.

Ismerve töréseinket és sérüléseinket hangoljuk át sebeink fájdalmát, hogy a velük együtt szerzett tapasztalás erőforrásunkká váljon.

Tisztítsuk meg magunkat attól, ami már nem kell.

Szabadítsuk fel önmagunkban az Őserőt.

És álljunk újra Női Erőnkbe.

 

Tiszta női lét – Új Élet

Női létünk megtisztítása, energetikai rendszerünk megértése, újra aktiválása, az erő felszabadítása, újratöltődése után…

… rácsodálkozol a testedre, a női működéseidre és nőiséged értékeire, a nőiségedben rejlő teremtő erőforrásokra, s akkor megérted, hogy miért megszentelt a nőiséged. Megérkezel a szakrális lét állapotába, ahol sejt szinten Tudod, hogy mit jelent az ön-szeretet, az ön-becsülés, az ön-érzet. Ráérzel a helyedre, a létezésednek céljára, női lét-állapotod minden csínjára-bínjára 🙂

Ráébredsz arra, hogy nőiséged megélt teljessége az, ami elhozhatja számodra azt az életet, amire vágysz. Benned van kulcs ahhoz, hogy az életedbe megteremtsd minden olyan kívánságod, mely számodra jelenti a teljes életet. Örömöt, szabadságot, könnyed áramlást… erőnlétet, életerőt, hozzád való fizikai, anyagi körülményeket… lényedből fakadó, belőled áradó küldetésként megélt tevékenységet… hozzád méltó emberi kapcsolatokat, családot, gyermeket… tudatos, minden szintre kiterjedő, harmonikus párkapcsolatot, magas frekvencián vibráló, energetikai tudáson alapuló szexuális életet… Vagy épp nyugalmat, belső békét, belső erőforrásokra épülő életet, ön-vezetést, saját életed irányítását… S teremthetünk magunknak gyönyörűségekkel teli női életutat, energikus, örömmel teli öreg kort… hogy életünk végén úgy érezzük…

“Azt a mindenit! Ez jó volt!”

Ezért érdemes dolgozni 🙂

 

A Női Kör Ereje

A ma élő, felébredett ember megindul önmagam újra építésének útján, s rálát arra, hogy töredezettségét gyógyítania kell. A teljességünkhöz vezető úton pedig ebben az életünkben dolgoznunk kell. Tehetjük ezt magunkban egyedül, vagy tanfolyamok, workshopok terében,  vagy akár különböző terápiák segítségével.

A női kör terében ugyanezt tesszük. Vissza-tanulunk, tisztulunk és gyógyulunk. S tesszük ezt egy olyan térben, mely meghitt, megérint és megindít… Tesszük ezt lágy, puha, érzéki szépséges női térben. A női energiákkal áramló térben a nő emlékszik… s gyógyul minden… és mindenki. Ez a tér a feloldódás… a hangolódás tere… a gyógyulás női útja…. az emlékezés tere.

Finom emlékeztetésre számíts, rácsodálkozásra és kinyílásra. Ahogy rálépsz az önmagad erőihez vezető elfeledett ösvényekre, és felrémlik: jártam már itt, ismerős a hely. Ahogy kinyitod a lelked porlepte rekeszeit, és ráismersz: Óh, mennyi kincs, amiről már rég nem tudtam, hová is rejtettem őket… Ahogy a belső képeken át visszasejlik az elmúlt idők emlékezete, és rájössz: Hiszen ez a bölcsesség mindig is bennem volt, csak nem jó tükörbe néztem eddig…

 

Életünkbe integrálni a tudást…

… hogy ne csak tudd (az elméddel), hanem csináld is… hogy a tudás megnyíljon benned, a tudássá válj, hogy a tudás az életeddé váljon.

Szakrális Női Tudás… mely az Egyetemes Szakrális Nőiség elveit követi. A Női Kör Tér tanításai, szertartásai, rituáléi ezt a tudást hivatottak oly’ módon átadni, hogy az a mai modern nő számára érthető, használható legyen a mindennapi életében.

 

Amikor kezünkbe akarjuk venni életünket, s annak jobbításáért elkezdünk tenni, szükséges egyfajta elhivatottság, mely kitartásra ösztönöz bennünket. Ezért a most induló Női Kör fejlődés-folyamatát úgy alkottam meg, hogy amennyiben elszánod magad erre az utazásra önmagad felé, folyamatos támogatásban lesz részed.

TESTI MEGÉLÉS: Sejt szintű blokkoldás, áthangolódás, gyógyulás

TUDATOSÍTÁS: Tudatosító beszélgetés, élmény megosztás

GYAKORLATOK, ESZKÖZÖK: Természetükből fakadóan egyszerű módszerek

OTTHONI GYAKORLÁS: Otthoni gyakorló feladatok, megerősítő eszközök, melyek könnyen beilleszthetők az életünkbe

… így a változás valós, minden szintre kiterjedő, hosszan tartó lesz.

 

Átfogó elméleti és gyakorlati képzés, mely kísér a nőiséged beavató útján, hogy saját élményeidben gyógyulj, s szüless újjá… Teljes ÖnMAGadban.

 

Ha úgy érzed megérettél valami újra… ami igazából ősi… Hívlak, téged, a Nők közé, akik emlékezni, gyógyulni és felszabadulni vágynak… Várlak…

     … aki a teret életre kelti és a kört egybe hívja: Szabadi Zsuzsanna

 

Ki vagyok én? 

A Grál avatott asszonya, aki küldetésében a szakrális női tudást elsősorban éli…

… tanítja, nőtársait avatja, érkezteti és kíséri.

Az Élet Szentségét, az Élet Forrását, és az Élet Erejét tudó, a szakrális nőiségre emlékező, a női életmisztériumokat ismerő, azokba avató, érkeztető, a női teljesség beavató útján kísérő nő. Az életet adó nő, az élet kelyhe, a Grál. A nő, aki ismeri a Grál titkát, éli női szakrális tudását. A legfőbb szentség, az Élet védelmezője, táplálója és kísérője. Az életmisztériumok őrzője, a Grál Papnője.

Az vagyok, aki emlékezik és emlékeztet. Emlékeztet téged arra, hogy mindaz, amit tudnod kell… mindaz, amivé válni akarsz… benned van.

Felajánlom hozzáértő, tiszta jelenlétemet és tág terekbe nyújtózó tudásomat neked, hogy ebben a tiszta, biztonságos térben dolgozhass magadon, s munkád gyümölcseként megélhesd női teljességedet.

Utat mutatok, s teret tartok neked, belső átalakulásod folyamataihoz… hogy megérkezhess a SzerElem létállapotába… hogy életed fizikai, lelki és szellemi, valamint energetikai tereiben is teljességben megélt pillanatok sora lehessen. Az Élet legyen valódi és teljes, testet-lelket kielégítő, belső bizonyosságból eredő. Női életutad eseményei legyenek könnyeden megélt, női bölcsességből táplálkozó, örömteli történetek.

 

Gyakorlati tudnivalók

A csoport indul: 2019. február 13-án, 17.30-tól 20.00-ig.

Találkozás: 2 hetente

Helyszín: Kecskemét, Eyva Ház, Hoffmann János u. 10.

Részvételi hozzájárulás: 4.500 Ft /alkalom

Részvételedhez előzetes regisztráció szükséges. A találkozásaink egyes alkalmaira külön-külön. A férőhelyek száma korlátozott, kérlek, időben jelezd részvételi szándékod.

Jelentkezés:

elet@szabadizsuzsanna.com

http://www.szabadizsuzsanna.com/kapcsolat/

A regisztrációd után e-mailben küldöm a részleteket, tudnivalókat a hangolódáshoz, felkészüléshez.

 

Találkozás 2 hetente szerda este. Minden alkalom után meghatározott gyakorlatok végzése otthon. Erőteljes, tudatos ön-munka, melynek eredményeképp rátalálsz felszabadult, örömteli, erős női önmagadra… s ezáltal újra teljes, valódi, lüktető, élettel teli női életedre. Ebbe a térbe, ebbe a folyamatba hívlak…

… hívlak téged.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük