A nő, aki elmélyül saját méhe erejében,

megmerítkezik régmúlt korok idejében,

kincsre lel, s benne önmagára,

valódi Lényének tiszta Tudatára.

 

Az légy, aki a múltat önmagában,

önmaga által oldja fel,

így azzá leszel, aki a jelen pillanatban

szíved legtisztább vágya szerint lenni szeretnél.

 

[smartslider3 slider=8]

 

Méh-Tudatosság, Női-Élet-Erő Aktiváló

Kezdő Tanfolyam

 

Belső erőd kiapadhatatlan erőforrásod. Női léted működésének ismerete és használata adja teremtő erőd képességét.

Belső erőforrásaid a tested női energiaközpontjain keresztül válnak elérhetővé számodra. Ma élő nőként elsődleges feladatunk testünk, energetikai terünk megtisztítása, újra aktiválása, működésének visszatanulása. Így állunk újra saját erőnkbe, s így válunk újra saját életünk mesterévé.

 

Helyzetünk

Tisztítás és ébresztés nélkül, tudatos női önismeret nélkül öntudatlanul működtetett mechanizmusok irányítják az életedet. Ezek következményeként, a tudatos irányítás és összerendezés hiányában legtöbbször szétszóródik a rendelkezésedre álló energia. Tudatos női életvezetés nélkül, akarva vagy akaratlanul sokszor mások használják energiádat és így nem jutsz előre az életedben. A tudatos női teremtő erő végtelen erővel bír, s az azt alázattal, szeretettel, megbecsüléssel használó nő mindenre képes.

 

Ehhez képest viszont a ma élő nő minderről majd semmit sem tud, így az öntudatlanul működtetett folyamatoknak köszönhetően ‘szennyeződés begyűjtő, hulladéklerakóvá’ válik a méhe. Ez így történik már sok-sok generáció óta. Ez először energiazavarokat, majd érzelmi-lelki gondokat, végül pedig pszichoszomatikus betegségeket okozhatnak a méh, petefészkek, mellek terében.

A méh-szennyeződések származhatnak megélt életeseményeid lenyomataiból, a környezetedből, a párkapcsolati tereidből. Illetve a generációs, családi, öröklött és szerzett mintákból, negatív, nőiséget érintő, és asszonysorsi megélésekből. Világméretű szinten a női méhek olyan szinten vannak elszennyeződve, hogy energetikailag alig tudják ellátni szerepüket. A méh-tér telítődik, s megbetegedik. Az utóbbi száz évben, oly mértékben megnövekedett a női betegségek előfordulása, hogy az legmagasabb szintű figyelmünkért kiált. Ehhez képest csak azon nők száma nagyobb, akiknél még betegség nem alakult ki, de női energetikai működésük instabilitásából, erőtlenségéből fakadóan megjelentek egyéb élet-tünetek. Ilyen lehet az érthetetlen merevség, belső feszültség, belső pörgés, az ellazulás képességének hiánya, fáradékonyság, erőtlenség, szétszórtság, a lelkesedés, motiváció hiány, belső stabilitás hiánya, befolyásolhatóság, depresszió, saját életünk irányításának hiánya. Vagy akár párkapcsolati, vagy szexuális gondok, vagy a szülés-születés körüli problémák is. A méh nem megfelelő működésének következménye lehet az is, ha babára vágyunk, de nem akar megérkezni. Ide tartoznak a termékenységi, a beágyazódási és vetélési kérdések is. És szintén ehhez az energetikai körhöz tartozik minden anyával, női felmenőkkel, családtagokkal való viszony, s azok problémái is. Minden nőiségünkkel, női létünkkel kapcsolatos nehézség és probléma a méh állapotához fűződik.

 

A méh-tér betegségei a kibillent energetikai állapot végletes következményei. A női betegségek hihetetlenül magas aránya és gyakorisága leképezi és megmutatja a ma élő nőiség állapotát. Nincs méh, nincs méh-erő, szét van szóródva a női tudás. Szétszóródva a Női Jelenlét, szétszóródva az Élet-Erő, az Őserő, a Női Teremtő Erő… s szétszóródva a női közösségekben rejlő Egység-Erő… A nőiségben való állandó sérültség és támadottság mindenre és mindenkire kiható következményei immáron megszámlálhatatlan generáción keresztül átörökítve, gyűjtögetve.

 

 

Miért érdemes jönnöd erre a tanfolyamra?

1. Prevenció, az egészség választása

Ma élő nőként mindannyiunknak vissza kell tanulnia Női Lét Ősi Tudását. A nyugati kultúrában felnevelkedett és élő nők teljesen elválasztódtak a női tudástól, már a kollektív tudatalattiban is csupán foszlányok vannak jelen. Ehhez az alapvető állapothoz hozzájárul a hormonális blokkoltság is, mely a beszedett gyógyszerek és a gyógyszerek vízzel való testbe kerülése által van jelen. Jelen vannak még az érzelmi blokkok, a generációs blokkok, a fizikai szintű blokkok, melyek a nem kielégítő folyadék és étel fogyasztás, a mozgás hiány, valamint a környezet mérgekkel való terheltségének következményei. Mindezen tényezők igen hosszú távú fennállásának eredményeképp a nyugati kultúrában élő nők nem képesek működtetni a méh energetikai funkcióit. A női méh spirál energia működése gyakorlatilag nincs jelen. A női méhek jelenlegi állapota nem mindenkor volt jellemző. Fontos ezt tudnunk nőként. A női méhek jelenlegi terheltsége, elszennyeződése a tudás hiányából, az energetikai működés leállásából, a környezeti túlterheltségből fakad és a jelenlegi korra jellemző állapot. Fontos és érdemes egy kis nőiség történelmet tanulni… hogy lássuk, mennyi mindenre nem emlékszünk, s mennyi tudást nem kaptunk meg annak rendje és módja szerint… Mert a női tudás átadó láncai megszakadtak… s a mai korban élő nők legtöbbje minderről még csak nem is hallott a felmenőitől.

2. Felkészítés

Jelenleg élő nőként így saját felelősségünkké vált az, hogy önmagunkat képezzük, s aktiváljuk a bennünk szunnyadó tudást.

  • Saját felelősségünk önmagunk felkészítése: a szerelem, szexualitás teljes megélésére, az ahhoz szükséges képességek és tudás belső aktiválásával
  • Saját felelősségünk önmagunk felkészítése: a szabad, erőteljes női teremtő erő megélésére saját életünk teljessége érdekében, s a felkészülés természetes szülés/születés élet-eseményére a jövő generáció jólléte érdekében
  • Saját felelősségünk önmagunk felkészítése: az egészséges, női élet kiteljesedésének megélésére, a gyümölcsöző idős kor megélésére, az ehhez szükséges képességek belső aktiválásával
  • Felnőtt nőként feladatunk a Tudás átadása, a következő generációk felkészítése a nőiség szabad és örömteli megélésének érdekében. A menstruációra, a szexualitásra, szerelemre, a szülésre az Igaz Ősi Női Tudás tesz minket valóban felkészültté. Gyermekeink, lányaink már sokkal tisztábban, bölcsebben, természetesebben, energia dúsabban, erősebben, boldogabban nőhetnek fel és élhetnek nőként… ha mi most újra tanulva, aktiválva az ősi bölcsességeket… nekik már újra a generációs átadó láncok természetességével, magától értetődőségével tudjuk átadni.

3. Helyreállítási munkák (gyógyítás)

Minden női betegség alapja a kibillent egyensúly, az energia hiány, vagy épp túltengés. Az egyensúly pedig elszenvedett traumatikus élet-események következményeként borul fel. A méh mióma, a méh rák, a méhszáj seb, a méhszáj polip, az endometriózis, a mellrák, a petefészek gyulladás, a petevezeték elzáródás… mind-mind végletes megnyilvánulása a nőiségünkben megélt érzelmi traumáknak. A kibillent egészségi állapot helyreállításának érdekében először újra össze kell rendezni az energetikai rendszert, majd méhet tisztítani, és a méhet megtanítani a munkájának végzésére. Orvosilag ma sok ‘betegség’ a nem gyógyítható kategóriába tartozik. És ez valóban igaz, ha nem látunk túl a fizikai tüneteken. Ám, ha a teljes embert vizsgáljuk, láthatóvá válnak a fizikai tünetek gyökér okai – ahonnan az egész történet kiindul -, s így elérhetővév válik a gyógyulás is. Tudatos ön-munkával, a személyiség újra integrálásával, a trauma blokkok oldásával, mozgásokkal, masszázzsal, segítő étrenddel, és női energetikai gyakorlatokkal az energetikai működés újra indítható. Ez a valódi és teljes gyógyulás folyamata… amikor az ember újra egész-ségessé válik. Mi nők tudjuk ezt a szívünk mélyén… Ám a betegség állapotában még egy alapból stabil nő is sokszor másképp dönt… és hallgat a gyors megoldással kecsegtető hangokra.

A különböző folyások, menstruációs fájdalmak, szexuális nehézségek, érzelmi instabilitás, ha nem fogan meg a baba, a funkcionális meddőség, a vetélések, ha jelen van az életedben az a jelenség, amit a mai világ klimax-nak hív, vagy a menopauza utáni méh összezsugorodás, aktivitás-megszűnés… mindezek, s még sok más tünet jelzi a szervezet nem egész-séges energetikai működését. Az energetikai rendszer tisztítása, működésének aktiválása, a személyes és generáció traumákból származó blokkok oldása újra lehetővé teszi az energia szabad áramlását, s ezáltal az egészséges női létet.

4. Tudatos női életvezetés

  • Sok mindenről tanítanak az iskolában, de sajnos a testünk működésének alapelveiről igen keveset. A női test működéséről minden nőnek fontos tudnia, hisz szervezetének egészségétől függ életének minősége. A tudatos életvezetés a tudásra alapul és a jelenlétre. Tudom magamat, azt hogy hogyan működöm, mi jó nekem és mi árt, mi erősít és mi gyengít. Majd éber jelenléttel, tudatosan válogatom meg az életem tartalmát… egészségem, jól-létem érdekében.
  • A tudatosan élő nő ismeri saját működését, s éli az ősi női tudást. Tisztítja testét, lelkét hogy egészséges anyja lehessen a körülötte lévő világnak. Megtanulja összerendezni energiáit, összpontosítani erejét, hogy stabil női jelenlétével, végtelen teremtő erejével hozzájáruljon a világ szépségéhez, az élet szentségéhez, az emberi létezés boldogságához.
  • Ha kivették méhed, akkor neked kell átvenned szerepét. Azoknak, akiknek már sajnos kivették a méhét, a tisztító gyakorlatok létfontosságúak. A méh munkáját át kell venni és  tudatosan csinálni helyette.

5. Tudás

A tudás felszabadít. A tudás megerősít. A tudás alkalmazása a gyakorlás által egy új élet lehetőségét hozza el számodra. Na jó… nem kell ennyire előre szaladni… az is megérkezik… Ám már az első lépések megtételével, már az alap szintű, kezdő tanfolyamon megtalált belső bölcsességgel megindulnak benned az energia áramlások, melyek jótékony hatását rövid időn belül érezni fogod.

 

 

Kiszolgáltatottság helyett a felébresztett Tudás Ereje

  • Hogy ura legyél önmagadnak, az életednek
  • Hogy az élet ne csak megtörténjen veled
  • Hogy tisztán láss, és ebből a belső bizonyosságból kiáramolva irányítsd az életedet nőként
  • Hogy ne tudjon neked senki olyat mondani, hogy márpedig most szülni kell
  • Hogy ne fogadj el szó nélkül jelenleg még normálisnak vélt viselkedéseket, szabályokat, szokásokat
  • Hogy ne vehessék ki a kezedből a karmesteri pálcát

Hogy legyen veled az az ősi női tudás, mely oly természetes volt régen, s valójában természetes ma is. Abban a pillanatban, ahogy emlékezni kezdesz rájuk… Rájössz, hogy már tudod őket, és soha el nem felejtetted. Tudás, melyeket nagyanyák adtak át leányaiknak és unokáiknak… a nőiség közös tudása.

Ahhoz, hogy önmagad és életed vezére legyél, információ kell.

  • Elsősorban önmagadról. Arról, aki vagy, s arról, ahogyan működsz.
  • Másod sorban arról, hogy mit jelent megbecsült, megtisztelt, szeretett nőnek lenni.
  • S harmad sorban arról, hogy mihez van jogod neked… s mihez nincsen joga másnak veled kapcsolatban.

Hogy tudd magad, érezd magad… mikor  nőgyógyászt keresel, hogy tudd, hogy jogod van eldönteni mit engedsz és mit nem. Hogy jogod van szólni, ha valamit nem akarsz, hogy legyél tudatában alternatív megoldásoknak. Hogy tudd, nem kell vakon követni a fehér köpeny tekintélyét. Hogy ki tudj állni… önmagadért, a lányodért. Hogy tudd minek mi lehet a következménye a mai jogrend szerint. Hogy tudd, a jelenlegi orvoslás álláspontjait, s hogy tudd mellé tenni belső Tudásod hangjait.

 

Alapvető Tudás a női létünk energetikai működéséről:

  • A női test, mint szentély… annak energetikai működése
  • A női teremtés, teremtő erő energetikai működése, a méh-tér szerepe
  • A női szervek (méh, és jóni tere, petefészkek, mellek…)
  • Menstruáció (története, oka, energetikai funkciója, szentsége)
  • Ciklusokban élő nő, a természet ritmusát élő nő (napi, havi, évköri ciklus tanítások)
  • A méh-teret befolyásoló, károsító hatások (generációs, örökölt minták,  anya-sebek, szerzett minták (traumák), környezeti, érzelmi, fizikai hatások, párkapcsolati, szexuális hatások)
  • A női szexualitás és blokkjai, azok oldása, szerelmi csalódások, negatív párkapcsolati minták  oldása a méh térből
  • Termékenység, szülési, teremtő erő blokkok és az ezzel kapcsolódó anyagi bőség blokkjainak oldása
  • A méh tisztítás jelentősége és hogyanja
  • A méh energetizálásának, gyógyításának lehetőségei
  • A menopauza utáni teendőink a méhünk egészségéért és egyben női egészségünkért
  • A méh eltávolítás utáni teendők és gyakorlatok szükségessége

 

Itt az ideje, hogy nőként eltold a torlaszokat és kitisztítsd a forrásokat… majd egyszer csak rádöbbenj arra, hogy Te magad vagy a kút és a forrás… Ekkor az élet vize szétárad benned és megárad belőled.

 

S ettől a pillanattól kezdve nem lesz szükséged kívülről jövő információkra, hogy megmondják mit tegyél. A Tudás benned, van csak vastag porrétegek fedik. A Tudást aktiválva, megéled benned az Örök Női Bölcsesség, melyre alapozva kezedbe veheted az életedet. Az önmagadért vállalt felelősséggel, az önmagaddal való erős kapcsolódásból éled újra az az Erő, mely nem hagyja, hogy bárki befolyásoljon vagy akár megvezessen, a fejed fölött az életeddel kapcsolatban döntéseket hozzon.

 

 

A női Méh… Az élet kelyhe

A nőből indul ki az élet… a nőből NŐ ki minden… A nő az élet forrás-tere. Benne fogan és belőle születik meg.

… avagy megérkezünk abba az állapotba, amikor tudatosan, belső erőforrásainkból azt az életet teremtjük, ami a szívünk vágya.

Saját életünk is női terünkből teremtődik, s itt az ideje annak, hogy teremtő erőnk tudatosságába visszatérjünk.

 

A női méh… Az otthon tere

Léted otthona, életed otthona…

“Tudnod kell, hogy ha van egy nő, aki méhe gyógyításán munkálkodik, ott létezik egy Otthon is a gyógyulás és az egészség lehetőségével. Egy otthon megtisztítása a világ közösségeinek is gyógyulást hoz és szétterjed, mint a megtisztító tűz.”

(Queen Afua)

Ahogy a méheden dolgozol, újra belépsz a megszentelt nőiség állapotába, meggyógyítod önmagad, nőiségtörténeted, nőként a helyedre állsz az életteredben, a párkapcsolatodban és az otthonodban. A méh a pszichoszomatika szimbolikájában (is) az otthont jelképezi, s vele e belső és külső személyes teredet.

 

A női méh… A női energetikai működés alapja

… A női energia rendszer alapja, ezáltal a női teljességnek és boldogság-képességnek az alapja, forrása.

A méh tere: Összerendező, Középponti megtartó, Energia begyűjtő, Energia generáló és transzformáló, Erőkoncentráló, Kapcsolódást végző, Tápláló, Energia kiárasztó szerv.

Tisztítanunk, gyógyítanunk, töltenünk, működését összehangolnunk szükséges, hogy a teljes női rendszerben harmonikus működés jöhessen létre. A méh egészsége női létünk egészsége.

A méhből születik minden gyógyítás és általa oldódik ki minden, ami már nem kell. A női méhet tisztítani, ébreszteni, a méh terét újra aktiválni szükséges, hogy újra eredendő természetéből fakadóan működjön. A méh terét folyamatosan tisztán kell tartanunk, melyben segít a havi vérzés életünk egy részében, de a mai világban ez önmagában nem tudja tisztán tartani a női méhet, nem tudja kitisztítani azt a mérhetetlen mennyiségű szennyeződést, ami ma éri a nőt… s amit hordoz magában sok ezer év történelmének lenyomataként, lerakódásaiként. Női létünknek, méhünk terének tisztításához számos egyszerű és nagyszerű módszer és eszköz található az ősi tudás-tárban. Ezeket vesszük elő megfelelő sorrendben és ritmusban, hogy a tisztulás, az aktiválás, az erősödés egy jól eső, gyengéd folyamatban történjen meg.

 

A női méh… A Teremtő Erőnk forrása

Méh-Erő-Tér ébresztés…

… avagy Erőbe állás. Az Őserő visszahívása.

A szakrális női tudáskincs alapja a női méh, az anya-méh, az élet forrás-tere, a Női Erő központja.

A női teremtő erőnk alapja a méhünk, melyet megismerve, tisztítva és gyógyítva, méhünket igazi ősi erejébe visszaengedve, újra felépítve s megbecsülve ismét női erőforrásaink birtokába kerülünk.

 

 A női méh… Nőiségünk tükre

A nő méhének állapota minden kapcsolatát és korábbi megélését visszatükrözi. A megélt élet-tapasztalatok, traumák, szenvedések, fájdalmak, a generációs lánc történetei, saját, jelenlegi élet eseményei mind jelen vannak a méh energetikai terében… s azt letükrözi. A méh emlékszik, s tisztán megmutatja életünk tükrét. A természetellenes élet, az egészségtelen életmód, a számunkra káros hatások, kapcsolatok fenntartása pedig állandósítja ezt a negatív méhenergiát. Ez az energetikai állapot pedig visszahat az életünkre. A nő élete, s annak körülményei méhének állapotát tükrözi.

Amikor a nő méhe egészséges, akkor élete ezt az egészséget és az egyensúlyt tükrözi vissza.

 

A méh… Az élet minőségünk kulcsa

A nő stabilitását és egészségét a méh-ereje adja. A női test akkor tudja táplálni, gyorsan és hatékonyan regenerálni magát, ha a méh energiatere jól és egészségesen működik. Ahogy a rugalmas, lágy erőbe való visszatérést gyakoroljuk, úgy leszünk egyre könnyedebbek, valóban nőiesek, mégis kibillenthetetlen erőben állók, az áramlással együtt könnyedén teremtők. Méh-támasznak nevezzük azt a csodálatos erőt, mellyel a nő támasztja meg saját magát, medencéjének ősenergiáját újra élve, élő kapcsolódásban a természettel, s önmaga eredendő természetével.

 

 

Ön-gyógyítás

 

„Különleges, gyönyörű virág vagyok, gyógyító fű, szívvel, értelemmel, mellekkel, csípővel, és anyaméhvel! Eljövök megszentelt földi orvossággal, hogy meggyógyítsam önmagam.”

(Queen Afua)

 

A mély-meditációs, energetikai és érzelmi blokkoldó technikákon, gyakorlatokon keresztül nőiségünk teljes spektruma oldódik, tisztul és gyógyul. Az alkalmak tematikájában első sorban női chi kung, női thai chi és tantra jóga gyakorlatokat tanulunk. A tisztító és töltő gyakorlatok, energetikai, érzelmi, mentális és fizikai szinteken hatnak egyszerre. A hozzájuk tartozó nőiség tanítások teljes szemléletmódunkat átható és megérintő, ősi női tudásokon nyugvó, egyszerű, ám létfontosságú ismeretek. Semmi hókusz-pókusz, csupán egyszerű eszközök, melyeket könnyen tudunk integrálni mindennapi életünkbe. Hiszen nem az a cél, hogy tovább zsúfoljuk életünket, még nagyobb rohanásra késztetve önmagunkat. Nem az a cél, hogy napi 3 óra gyakorlással érjünk el valamit. A célunk az, hogy a női lét legfontosabb gyakorlatait a hétköznapi életünkben, a szokásos tevékenységeink közben tudjuk végezni. Gyökeres szemléletmód váltásra kívánlak ösztönözni ezzel.

 

A program terének tartalma

… avagy mire számíthatsz az alkalmak során

 

Átfogó elméleti és gyakorlati képzés, mely kísér a nőiséged megtisztulásának útján, hogy saját élményeidben gyógyulj, s szüless újjá… Teljes ÖnMAGadban.

 

Finom emlékeztetésre számíts, rácsodálkozásra és kinyílásra. Ahogy rálépsz az önmagad erőihez vezető elfeledett ösvényekre, és felrémlik: jártam már itt, ismerős a hely. Ahogy kinyitod a lelked porlepte rekeszeit, és ráismersz: Óh, mennyi kincs, amiről már rég nem tudtam, hová is rejtettem őket… Ahogy a belső képeken át visszasejlik az elmúlt idők emlékezete, és rájössz: Hiszen ez a bölcsesség mindig is bennem volt, csak nem jó tükörbe néztem eddig…

 

Amikor kezünkbe akarjuk venni életünket, s annak jobbításáért elkezdünk tenni, szükséges egyfajta elhivatottság, mely kitartásra ösztönöz bennünket. Ezért a Méh Erő Ébresztő tanfolyam fejlődés-folyamatát úgy alkottam meg, hogy amennyiben elszánod magad erre az utazásra önmagad felé, folyamatos támogatásban lesz részed.

 

TESTI MEGÉLÉS: Sejt szintű blokkoldás, áthangolódás, gyógyulás

TUDATOSÍTÁS: Tudatosító beszélgetés, élmény megosztás

GYAKORLATOK, ESZKÖZÖK: Természetükből fakadóan egyszerű módszerek, melyeket megtanulva önmagad gyógyítójává válsz

OTTHONI GYAKORLÁS: Otthoni gyakorló feladatok, megerősítő eszközök, melyek könnyen beilleszthetők az életünkbe

… így a változás valós, minden szintre kiterjedő, hosszan tartó lesz.

 

Ha úgy érzed megérettél valami újra… ami igazából ősi… Hívlak, téged  emlékezni, gyógyulni és felszabadulni… Várlak…

     … aki a teret életre kelti és a kört egybe hívja: Szabadi Zsuzsanna

 

GYAKORLATI TUDNIVALÓK:

A csoport indul: 2019. április 11-én, 17.30-tól 20.00-ig.

A csoport 6 alkalommal találkozik. (ápr. 11., ápr. 25., máj. 9., máj. 23., jún. 6., jún. 20.)

Találkozások: 2 hetente, csütörtök este

Helyszín: Kecskemét, Eyva Ház

Részvételi hozzájárulás: 4.500 Ft /alkalom

A tanfolyamon való részvételedhez előzetes regisztráció szükséges. A férőhelyek száma korlátozott, kérlek, időben jelezd részvételi szándékod.

Jelentkezés:

elet@szabadizsuzsanna.com

szabadi.zsuzsanna@me.com

http://www.szabadizsuzsanna.com/kapcsolat/

 

A regisztrációd után e-mailben küldöm a részleteket, tudnivalókat a hangolódáshoz, felkészüléshez.

Találkozás 2 hetente csütörtök este. Minden alkalom után meghatározott gyakorlatok végzése otthon. Erőteljes, tudatos ön-munka, melynek eredményeképp rátalálsz felszabadult, örömteli, erős női önmagadra… s ezáltal újra teljes, valódi, lüktető, élettel teli női életedre. Ebbe a térbe, ebbe a folyamatba hívlak…

… hívlak téged.