Fülöpháza Homokbuckák

2019. augusztus 31., szombat 14.30 óra

 
Egy még megmaradt talpalatnyi föld, mely őrzi e tér álmát, s sejteti számunkra a Duna-Tisza közti terület eredendő, csodálatos élettel teli világának képét.
Szeretettel várok mindenkit, aki szívesen tölti ezt a szombat délután gyönyörű természeti környezetben, meghitt, szeretetteljes emberi társaságban, szakrális térben.
 
Tudatosan kirándulni azt jelenti, hogy éberek vagyunk a kölcsönös energia cserére… ezúttal a szépséges hely, természeti környezet és saját lényünk között. A kirándulás terében megtapasztalhatod, hogy a tudatos jelenlét és a tudatos, kölcsönös energia áramoltatáson alapuló összekapcsolódás mennyivel többet ad, és többet jelent mindkét félnek. Mindezt megélni egy arra hivatott társaságban… csodálatos él-mény.
 
Ez évben megindult a hazánk Erő Helyeinek gyógyítását, tisztítását, ébresztését szolgáló folyamat. Az ország összes megyéjében gyűlnek egybe arra elhívást érző emberek, s járják körbe a régió erő helyeit, hogy megébresszék, tisztítsák és erősítsék azok működését, jelenlétét. A kirándulások célja: az ember visszakapcsolása a Természet Rendszerébe.
 
A helyszíneken körbejárunk, kapcsolódunk, csendesen meditálunk, majd megosztjuk egymással a tapasztalatainkat.
 
ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS, EGYÜTT DOBBANÁS, GYÓGYÍTÓ HANGOK, FELTÖLTŐDÉS, KAPCSOLÓDÁS FÖLDANYÁVAL, ŐSEINKKEL, TERMÉSZETTEL
 
Szándékunk természetünkből fakad: Az Erő Helyek tudatos látogatásával újra éleszteni a kapcsolatot természet és ember között.
A valódi, kölcsönös kapcsolódás, a tiszta kommunikáció, mint tudjuk… minden jó kapcsolat, és az együttműködés alapja.
Ezen túlmenően pedig örömteli, tiszta jelenlétünket oda ajándékozva, sokat segíthetünk a Föld jelenlegi állapotán.
 
“Ezek a szertartások nagyon fontosak, ha közvetlenül nem is látjátok, a hozadéka mindannyiunké. Erősítsétek ezt a mezőt jelenlétetekkel!”
(Keya)
 
E csodás nyári program jó lehetőség arra, hogy veled egyívású, hasonló érzetvilágú, gondolkodású emberekkel találkozhass, és arra is jó lehetőség, ha velem szeretnél találkozni, megismerni kötetlen körülmények között.
 
Szeretettel várunk, ha megérint e hívás!
 
Találkozó: 14.30-kor, GAMF parkoló, Kecskemét
 
Kérlek, hozz magaddal felajánlást, a hely szellemének. Valamit, amivel te szeretnél hozzá kapcsolódni. Ez lehet anyagi jellegű (virág, mécses, gyümölcs…), vagy szellemi teremtmény (dal, vers, ima…)
 
Kérlek, jelezd számomra, ha jönni szeretnél velünk!
Jelentkezés:
elet@szabadizsuzsanna.com
szabadi.zsuzsanna@me.com
www.szabadizsuzsanna.com/kapcsolat/