Nőiség Gyógyító Napok

 

Te magad lehetsz az, aki a múltat önmagában oldja fel,

Hogy ma az lehess, aki szíved szerint lenni szeretnél.

 

 

Nőiség Gyógyító Napok

A 3 Nőiség Gyógyító Nap külön-külön is látogatható, ám mint ahogyan bizonyára érzed már, minden összefügg és egymásra épül.

 

Emlékeztető, sejt memória ébresztő női együttlét női körben.

 

Ez a tudás-átörökítő tér az ébredő, minta-váltó generáció számára születik, akik szeretnék felvenni az ősi tudás átadó láncainak több száz évvel ezelőtt elejtett fonalát.

Neked szól, ha te már a tudást, a természetünkből fakadó bölcsességeket kívánod élni és tovább adni… s nem annak hiányát.

Ahhoz, hogy tudd a minőségi életet választani nőként… kell tudjál annak létezéséről, valóságosságáról!

 

 

1. Az első vérzés női életmisztériuma Leány minőségünk gyógyítása, integrálása, nőiségünk megélésének, testünkkel való kapcsolódásunk gyógyítása.

2019. október 19. szombat, 9.30-17.00

 

2. Az első szerelem, szexuális kapcsolódás női életmisztériuma – Szerelemmel Szerető minőségünk ébresztése, tisztítása, integrálása, szakrális szerelem, megszentelt szexualitás.

2019. november 16. szombat, 9.30-17.00

 

3. Születés, szülés és újjászületés női életmisztériuma – A bennünk élő Anya minőségünk tisztítása, gyógyítása, születés minta gyógyítás, szakrális anyaság és azon túl, női élet-teremtő erő.

2019. december 14. szombat, 9.30-17.00

 

 

A program terének tartalma

… avagy mire számíthatsz a három alkalom során

 

A Nőiség Gyógyító Napok terében jelen lesz

  • Bevezető előadás:
    • nőiségünk négy alap minőségéről, tisztításuk, újra integrálásuk fontosságáról
    • női életmisztériumok megéléséről, ezen életélmények nőiségünkre gyakorolt hatásairól
    • női életmisztériumok megélésének ősi rítusairól, hagyományairól és ezek női életünkre gyakorolt hatásairól, ezek hiányának következményeiről, a hiányállapot gyógyításának lehetőségeiről
  • Emlékező, gyógyító tér:
    • vezetett frekvencia emelő, kapcsolódásképesség ébresztő meditáció
    • vezetett minta oldó meditáció
  • Női Beavató Szertartás: sejtmemória, nőiség kód aktiváló élet-élmény
  • Energetikai beavatás
  • Ünnep

 

A Nőiség Gyógyító Napok célja

Önelfojtásaink, önvisszafojtások elengedése, kitagadott én-részeink integrálása. A négy alap minőségünk egységéből fakadó Erő-teljes létállapotba való megérkezés.

 

 

Emlékezés, Ébresztés, Egybefonás

Erőbe Állás

Lényünk teljességének ébresztési folyamatában kulcsfontosságúak a női én-részeink… belső minőségeink, melyek ébresztése, elfogadása, megtisztítása, gyógyítása, összekapcsolása és integrálása az egyik legnagyobb kihívás mostani életünkben. Női én-részeink összessége vagyunk, melyek közös jelenléte, együttműködése elengedhetetlen ahhoz, hogy emlékezzünk, rátaláljunk, és elkezdjük megélni teljes, valódi női önmagunkat életünk hétköznapjaiban.

A Női Teljességed

ébredjen Benned!

 

 

 

A Nőiség Gyógyító Nap egy Élet-Út Beavatás

Az Élet-Út választható.

Választhatunk, hogy a már szokásunkká vált síneken megyünk tovább, melyet örökölt és neveltetésünk által kondicionált öntudatlan mechanizmusaink irányítanak…

… vagy jelenlegi önmagunk szabad akaratának erejével mást választunk. Választjuk az eredendőt, a természetest, a törés-minták előtti női létezés minőségét és teljességét.

 

Ősmagyar Boldogasszony hagyományunk… avagy a Női Boldogság Út

A női életutat járva Leányból Szeretővé érve, majd megérkezve az anyaságba és végül a nagy-anyaságba, bejárjuk a női boldogság utat. Boldogság út = női kiteljesedés útja.

Ez a folyamat akkor szól a kiteljesedésről – és nem az elfogyásról -, ha a soron következő minőségbe érkezésünkkel az előző megélt minőségeink nem távoznak az életünkből, nem azok helyére érkezik el az életciklusunknak megfelelő következő minőség. Pl.: Ne váljunk Leányból Anyává, anélkül, hogy a Szerető minőséget megéltük volna, mert ha a nő úgy érkezik meg az anyaságba, hogy kimarad a Szerető minőség megélése, ebbe a minőségbe való beavatás, az azt eredményezi, hogy nem lesz képes úgy szeretni, ahogyan képes lehetne annak teljességében, tisztaságában. Szeretete szolgai lesz, önfeláldozó, lemondó, mártír, megfáradt…

A Szerető minőség az a periódus, mely során a nő megtapasztalja a mennyek asszonya minőségét először önmaga szeretetén keresztül, majd ebből kinyílva felkészül a páros küldetésbe állásra. A nő e szakaszban tanulja meg megélni a szívével való kapcsolódást, az önszeretetbe való megérkezést, és ez által a kölcsönös együttműködésen alapuló, társ-szeretetre való képességet. 

Tudatos felkészültséggel van rá lehetőségünk, hogy az anyaságba érve ne veszítsük el kapcsolatunkat leányságunkkal, ne veszítsük el szerető minőségünket, s ne veszítsük el kapcsolatunkat azzal az önmegvalósító nővel sem, aki küldetéssel érkezett a Földre. Ez esetben az Anya minőségbe való megérkezés valóban a női teremtő erő megéléséről, a kiteljesedésről szól, aminek gyümölcseként meg tudunk érkezni a bölcs öregasszony minőségébe.

A boldogság út végkifejleteként megérkezünk a NagyBoldogasszony minőségünkbe úgy, hogy szívvel-lélekkel megéltük előző három minőségünket, és folyamatosan magunkban is hordozzuk azokat. Összegyűjtjük, eggyé tesszük, egyben megéljük. Éljük női teljességünket, a Boldogasszony életet.

A mai női élet-minta nem erről szól. Sok ezer éves történelem, és annak lenyomatai nyilvánulnak meg abban a női élet-út mintában, melyet a mai nők többsége él. Leányságának erejét nem használva, a Szerető minőség létének hiányában, önfeláldozó anyasági mintákat követve, a bAnya periódusába keserűen, megtörve, megfáradva érkezik el. Ez esetben a bAnya élet-időszak nem a Bölcs Asszony kiteljesedett energiájában telik, a bölcsesség forrásának szerepével, az összegyűjtött tudások átadásával, hanem a lassú, értelmetlen elmúlással.

A mai nő számára van választási lehetőség! Tudatossággal meg tudunk érkezni abba a kiteljesedett női állapotba, ahol a teljes életutunk tapasztalásainak összes gyümölcse szolgálatunkra van, és a legmagasabb szinten éljük meg azokat. Lehetőségünk van kiteljesedni a Bölcs Asszony energiáiban és ebből a megélt állapotból átlényegülni életünk végén, a fénybe át-születésünkkel.

 

Részletek

… avagy mire számíthatsz az egyes alkalmak során

 

1. Nőiség Gyógyító Nap – Az Első Vérzés Életmisztériuma 

(2019. október 19. szombat, 9.30-17.00)

 

Az 1. Nőiség Gyógyító Nap tartalma:

  • a szakrális női tér, közösség élményének, érzet világának ébresztése
  • a nőiség beavató útjának első életszakasza, a nővé érés folyamata
  • Leány minőségünk ébresztése, gyógyítása, integrálása
  • első vérzés élményének gyógyítása, mintázatainak, következmény programjainak oldása
  • felnőtt nővé avató szertartás, első vérzés ünnepe, női minta áthangolás, pozitív minta teremtés

 

Ízelítő a nap érzetvilágából:

 

…. Ünnep. A nővé válás, mint szakrális gyönyörűség… 

Ez a nap ebből a perspektívából közelíti meg az első vérzés élményét. 

 

 

Általában azonban sajnos egészen más történik a mai nő életében. Ezen a napon visszaidézzük a réges-régi emlékeket, megengedjük magunknak az akkor szerzett sebek gyógyulását. Az első menstruáció idején történő események legfőképpen lelki értelemben, meghatározzák, megalapozzák az összes későbbi női életút szakaszt, annak minőségét. Ahogyan az első vérzését fogadja, megéli a nő, lerakja alapjait annak a minta-rendnek, mely nőiségével, fizikai testével, és a szexualitással való későbbi kapcsolódásának alapja. 

Az első életút-szakasz (különösképp testképileg) nagy változásokkal együtt járó élmény. A testiséggel kapcsolatos változás jó esetben nem bűntudattal, szégyen állapotokkal együtt járó élmény. A leányból nővé érés útja a felkészülésen, beavatásokon keresztül az első menstruáció ünnepéig tartott.

 

 

 

 

Ha tisztában vagy az akkori érzéseiddel, és azzal, hogy azok a jelen életed minőségére is kivetítik hatásukat, meghatározzák cselekvés-, viselkedésmintáidat és kapcsolódásaid minőségét, akkor azt gyógyítani, oldani tudjuk! 

Az első virágzás kapuja és a női közösségbe fogadottság olyan élmény, ami megtart egy életen át. Ezt újra megélheted ebben a térben a női ünnep hangulatában.

 

Az első vérzés élet-élménye egy életre meghatározza női mintázatunkat:

  • hogyan tudunk kapcsolódni női létünkkel
  • milyen minőségben éljük meg nőiségünket
  • a testünkkel való kapcsolódásunkat
  • női erőnk aktív vagy passzív állapotú jelenlétét
  • az önszeretet létét/hiányát
  • az önfeláldozó (elfogyó) vagy kiteljesedő élet út választását
  • női önbizalmunkat
  • minden további női élet-misztérium élmény minőségét
  • minden erre az alap élet-élményre épülő további női én-részünk (szerelemmel szerető, anya, és bölcs anya) kifejlődését, minőségét

 

2. Nőiség Gyógyító Nap – Az Első Szerelem, Szexuális Kapcsolódás Életmisztériuma 

(2019. november 16. szombat, 9.30-17.00)

 

Az 2. Nőiség Gyógyító Nap tartalma:

  • a szakrális női tér, közösség élményének, érzet világának ébresztése
  • a Nőiség Beavató Útjának második életszakasza, a szerelemmel Szerető nővé avatódás folyamata
  • szakrális nőiség Szerető minőséghez kapcsolódó tanításai
  • női erő, női vonzerő
  • szakrális szexualitás, megszentelt intimitás titkai, gyakorlatai
  • a szakrális Szerető minőségünk ébresztése, gyógyítása, integrálása
  • első szerelmeskedés élményének gyógyítása, mintázatainak, következmény programjainak oldása
  • szerelemmel Szerető Nővé avató szertartás, női minta áthangolás, pozitív minta teremtés

 

Ízelítő a nap érzetvilágából:

A Szerető… 

…az a minőség, amely minden nőben ott rejlik; arra a női minőségre, amit megtagadott, s teljességgel megpróbált eltüntetni az elmúlt 2000 év társadalmi hitrendszere. Mivel eltüntetni nem lehetett, bűnössé és szégyenletessé tették ezt a női minőséget, s lassan egyik generációról a másikra, feledésbe merült. Így alakult ki a középkorra az a tört hitrendszer, mely már nem a négyességen, hanem a hármas értékrendszeren alapul. Így vált a Boldogasszony út teljessége múlttá, s nem megélt elfeledett történelemmé. Így vált Mária szerelemmel gyógyító mágus nőből szűz-anyává a mai értelemben, és így került ki Magdaléna a teljes történetből.

A valódi Szerelem önmagában tiszta és szeplőtelen… ám ahhoz, hogy a Szerelem szakrális tudás legyen, felkészülés, ismeret szerzés, és belső gyakorlás szükséges.

Ezen a napon a Szerető minőségünk felszabadításával foglalkozunk, kapcsolódunk vele, ébresztjük, erősítjük, tisztítjuk.

A Szerető női minőség a megnyílás és a kapcsolódni tudás képességét hozza el számunkra élet utunk során. Megnyílni először önmagunk felé. Kapcsolódni, s tudatosan szeretni önMAGunkat. Majd felnőni, felnőtté válni: önMAGunkban stabilan gyökerezni. Megérni, megérkezni az ön-szer-etet erejébe, belső stabilitásunkba. 

 

Megérkezni a belső Rend állapotába…

… mert Belső Egyensúlyunk Ereje, önálló felnőttként való létezésünk képessége ebből a stabil ön-kapcsolódásból fejlődik ki…

… mert ebből fakad a SzerElem lét-állapot, ami nem más, mint az Élet Erő szabad áramlásának képessége… s kiteljesedésünk záloga…

… mert innen nyílik képességünk a SzerElemmel való szeretésre. Szerető minőségünk kifejlődésével tanuljuk meg, hogy hogyan tudjuk magunkat szeretni… Önmagunk szeretése által megtanulunk kapcsolódni önmagunkkal, szívünkkel és testünkkel… Ez a belső stabilitás készít fel minket arra, hogy egy másik emberrel Szerelemmel Szerető kapcsolatba egyesüljünk, s így nyissuk tovább a Szeretet, a Szerelem képességét magunkban.

Engedem a tűz energiáját élni bennem.

Gyógyítom az önelfogadás, önszeretet, öntáplálás képességemet… mert tudom, hogy minden más ebből nő ki.

 

 

Az első szerelem, szerelmeskedés élet-élménye egy életre meghatározza nőiségünket:

  • meg tudjuk-e élni női teljességünket
  • ki tudjuk-e fejezni belső vágyainkat
  • bizalommal vagy bizalmatlansággal állunk hozzá a kapcsolódásokhoz
  • tudunk-e egyenrangú, mellé rendelő, harmonikus kapcsolatokat létesíteni
  • képesek vagyunk-e bőségből, szeretetből áradó kapcsolódásra vagy a hiány állapot gyógyítására való kapcsolatokat teremtünk magunknak
  • milyen minőségben éljük meg a szerelmet, szexualitást és mindebben nőiségünket
  • a testünkkel való kapcsolódásunkat, annak képesség fejlesztését vagy elutasítását
  • női erőnk aktív vagy passzív állapotú jelenlétét
  • női önbizalmunkat
  • minden további női élet-misztérium élmény minőségét
  • minden erre az élet-élményre épülő további női én-részünk (anya és bölcs anya) kifejlődését, minőségét

 

3. Nőiség Gyógyító Nap – A születés, szülés, újjászületés Életmisztériuma

(2019. december 14. szombat, 9.30-17.00)

 

Az 3. Nőiség Gyógyító Nap tartalma:

  • a szakrális női tér, közösség élményének, érzet világának ébresztése
  • a Nőiség Beavató Útjának harmadik életszakasza, a szakrális anya minőségünk kifejlődésének folyamata
  • a szakrális nőiség Anya minőséghez kapcsolódó tanításai
  • női teremtő erő
  • a szakrális Anya minőségünk tisztítása, gyógyítása, integrálása
  • születés (szülés) élményének gyógyítása, mintázatainak, következmény programjainak oldása
  • újjászületés-képesség ébresztése, fejlesztése
  • születés-minta oldó szertartás, beavató rítus, női minta áthangolás, pozitív minta teremtés (lélekhívás, születés, érkeztetés)

 

Ízelítő a nap érzetvilágából:

Az Anya én-részünk Szerető minőségünk gyümölcse. A SzerElem képességünk kiteljesedése. Amikor virágzó, életerős élet-faként gyümölcsöt hozunk, s éljük teremtő képességünket… önmagunk és mások boldogítására… 

… amikor teremtő képességünkkel berendezzük életünk.

… amikor két ember Szent Egyesülésében a Szer-etet, a Szer-Elem, az Élet energiájában füröszti a világot. Amikor két ön-erős ember, a Szerelem útján új életet hoz erre a világra, s az felnöveli.

Az Anya minőségünk akkor éled meg bennünk, amikor megérettünk arra, hogy teremtéseinkről gondoskodni tudjunk. Életet adni, táplálni, növelni, gondoskodni róla, jólétben tartani. A szülő én-részünk az, mely vezérli munkánk és családi életünk egyaránt. Mindkettő saját teremtésünk. Amennyiben ezen minőségünk tiszta, és egyensúlyban van… szívünkből szeretünk, s családi életünkben gyümölcsöt ontó élet faként vagyunk jelen. Kiteljesedésünket szolgáló munkát végzünk, ötleteinkből célok születnek, s azok figyelmünknek, táplálásunknak eredményeképpen megvalósulnak… Teremtéseink mellett stabilan állunk, kitartóan, erőteljesen egyengetjük sorsát, szívünk melegével dédelgetjük. Gyermek énünk könnyedsége segít ebben, hogy mindezt könnyedén tegyük… Szerető énünk ereje, kapcsolódó képessége pedig segít abban, hogy mindezt együttműködésben tegyük…

A valóban felnőtt ember teremtő tevékenységét tudatosan vezérli, folyamatosan megtartva önmagában való gyökerezésének erejét, önmagát szerető én-jét.

A föld energiájának termékeny, tápláló, megtartó ereje él bennem.

Minden kiárasztó, teremtő tevékenységem alapja az önszeretetem.

 

Az Anya én-részünk megélésének minősége előre vetíti öreg asszony létünk minőségét :

  • meg tudjuk-e élni női teljességünket, ki tudunk-e bontakozni bölcs asszonyként
  • kiteljesedésként, vagy önfeláldozó szerepben csendes elfogyásként éljük meg az életünket
  • tudunk-e kölcsönös energia áramláson alapuló, fenntartható kapcsolatokat létesíteni, így élni
  • képesek vagyunk-e bőségből, szeretetből áradó kapcsolódásra vagy a hiány állapot gyógyítására való kapcsolatokat teremtünk magunknak
  • női erőnk aktív vagy passzív állapotú jelenlétét

 

Nőiség Gyógyító és Beavató Napok tere

Női teljességünk… avagy az összefüggések ismerete.

 

Miért fontos felismerni, elismerni és újra integrálni én-részeinket?

Az elmúlt 2000 év történelme jelen van gondolati, érzelmi és testi szinteken egyaránt. A DNS szintű, sok generáción átívelő kondicionálás eredményeképp a ma élő ember önmaga tört verziójában létezik. Tört, azaz töredezett… Megvan mindene, minden része… ám az én-részek közötti kapcsolódás sokszor gyenge és legtöbbször igen hiányos. Én-részeink, egységet képező energetikai teljességünk ismerete, tudatosítása, a blokkok oldás és gyógyítása kulcs fontosságú a mai világban ahhoz, hogy életutunk a kiteljesedésről szóljon… és ne a manapság jelen lévő elfogyás, megrokkanás, betegségben elmúlás utat programozzuk magunknak, fel kell vegyük a kapcsolatot újra önMAGunkkal.

Teljességünk akkor tud megnyilvánulni mindennapi életünkben, ha a négy alapvető élet-minőségünket együtt, egyszerre éljük… s közöttük a kapcsolódás szabadon áramlik. Én-részeink kapcsolatban állnak egymással, egymásra ható viszonyban vannak jelen. Ha az egyik sérül, az kihatással van a többire is. Az utóbbi 2-3000 év történelmének nyomán jelen helyzetünkben a legtöbb én-részünk tisztításra, ráaggatott mocskok és porrétegek elengedésére szorul. A feledés homályából és a száműzetésből kell előbányásszuk vagy a láncokat, kalodákat kell leszereljünk róluk.

 

A Női Kör Ereje

A ma élő, felébredett ember megindul önmagam újra építésének útján, s rálát arra, hogy töredezettségét gyógyítania kell. A teljességünkhöz vezető úton pedig ebben az életünkben dolgoznunk kell. Tehetjük ezt magunkban egyedül, vagy tanfolyamok, workshopok terében,  vagy akár különböző terápiák segítségével.

A női kör terében ugyanez történik. Vissza-tanulunk, tisztulunk és gyógyulunk. S tesszük ezt egy olyan térben, mely meghitt, megérint és megindít… Tesszük ezt lágy, puha, érzéki szépséges női energiákkal áramló térben. Ez a tér a feloldódás… a gyógyulás női útja…. az emlékezés tere.

Ahogy a belső újraéledő képeken át visszasejlik elmúlt idők emlékezete, rájössz: Hiszen ez a bölcsesség mindig is bennem volt, csak nem jó tükörbe néztem eddig!

 

Nővériség… újra

A nőiség alap létezési formája a nővériség… volt… s amikor így volt, a nők számíthattak egymásra, támogatták egymást, tanították, gyógyították, segítették egymást. Ennek az eredendő lényünkből kiáradó alap létformánknak az újra ébresztése zajlik most szerte a világban. A nők újra egymás felé nyújtják kezeiket, mert sejtjeikben emlékeznek arra, hogy milyen csodálatos is az, amikor egymás segítése, kísérése, a női együtt ereje a mindennapi életünk természetes rendje és része. Újra élednek a női körök, s újra éled a nők szakrális tudatossága. Újraszüljük saját nőiségünket és a kollektív nőiség egészét. Gyógyul a személyes női élet, a női erőbe vetett hit és bizalom. A megtartó női kör ereje éled fel és hoz szépséges, örömteli, gyógyító élményeket. Újjáéled  nőiségünk önértékelése, s megérkezünk újra a nagyra becsülés és tisztelet létállapotába.

Ahhoz, hogy a nővériség újra pozitív fogalom, megtapasztalható valóság legyen – gyógyulnunk kell…

… gyógyulnunk kell saját nőiségünkben.

 

 

A Szent Emlékezés Útja… avagy a tudatos ön-munka

Egyre több nő tudja, érzi, hogy vannak olyan dolgok, amire nem emlékezünk… Ez az emlékezés első lépcsőfoka. Nem tudjuk, hogy mi hiányzik… csak azt érezzük, hogy valami nem jó, hogy valaminek másképp kellene lennie… hogy ez így üres, kevés, jelentőség és lényeg nélküli. És egyre több nő érzi belül azt is, hogy mennyire fontos saját életünk, gyermekeink, szeretteink életének, jól-létének és jövőjének szempontjából az… hogy emlékezzünk… arra az örök női bölcsességre, mely nő létezésünk alapjait képezi.

Hívlak téged is, ha úgy érzed számodra is elérkezett az idő ahhoz, hogy:

Az légy, aki a múltat önmagában, önmaga által oldja fel, s így képessé válj azzá lenni, aki a jelen pillanatban szíved legtisztább vágya szerint lenni szeretnél.

 

Él-mény… a leghatékonyabb blokkoldó, minta áthangoló és minta aktiváló technika

Az ősi női tudás ott van mindannyiunkban… csak nem éljük.

A gyakorlatok, meditációk, szertartások, rituálék, ünnepek során a saját megélések módszerével gyógyulunk egy magas energia szintű térben. Az energetikai blokkok oldásának az általam ismert leghatékonyabb módja. A testi megélés zsigeri szinten hat ránk, így a változás – megfelelő tudatosító beszélgetésekkel együtt – átíródik lényünk minden szintjére. Az áthangoló munka egyszerre hat testi, érzelmi, mentális, energetikai és lélek (morfogenetikus mező, epigenetikus tér) szinten. Így tudjuk a hordozott blokkok, kódok, programok, elavult minta-, érték-, és hit-rendszerek oldását véglegesen megtenni, hogy a változás, amiért dolgozunk valódi és hosszan tartó legyen.

Az élmény saját tapasztalássá válik, tehát saját bőrödön, saját testedben… a sejtjeidben érzed annak hatását.

 

Szer-tartás

Mély, gyógyító meditatív állapotban (áhitat) jelenlétünket és tudatosságunkat a Szer (Tiszta Univerzális Energia) megtartására, fenntartására összpontosítjuk, s e magas frekvenciájú, energia töltöttségű állapotban szándékunk szerinti célért végzünk tudatos belső munkát. A szertartás nem más, mint egy nagy energiájú, magas frekvenciájú energia tér, mely lehetőséget ad számunkra, hogy emlékezzünk… Emlékezzünk, tehát tanuljunk, és gyógyuljunk. Gyógyuljunk önmagunkban önmagunk által. A szertartás meditatív állapota rendkívül hatásos gyógymód. A mélyen fókuszált és összpontosított figyelmünket egy általunk, a szertatás térbe betett szándék mezőre irányítjuk. Ebben az energiával teli jelenlét-mezőben minden, ami történik velünk mély megélés-élményeket jelent számunkra, melyek által sejt szintű gyógyulások és ezzel együtt tudatos felismerések érkezhetnek el hozzánk.

Az egyik legszebb és leghatékonyabb blokk, letapadás és törés-minta oldó eszköz. Egyszerre hat a biokémiai, az érzelmi, a gondolati tereinkre és a morfogenetikus mezőnk tartalmára. A szertartás gyógyító terében könnyed és jóleső módon tudunk programokat, mintákat, akár hitrendszereket átfordítani, áthangolni.

 

BeAvatás

Kapu nyitás, összekapcsolás, transzformációs folyamat. Az energetikai kapu megnyitásával a szertartás térben lévő számára megnyílik a lehetőség arra, hogy legteljesebb önMAGával kapcsolódjon, megélje önMAGa teljességét, s ezáltal megébredjen a sejt memóriában tárolt Tudás, és rég nem látott képességek. A szertartás térben megélt élet-élmények aktiváló, beavató hatással vannak a résztvevőkre.

A szertartás egy rövid bevezető előadással kezdődik, mely kialakítja bennünk és körülöttünk a szándék teret. A szándékot, a célt, melynek tisztításáért, gyógyításáért, ébresztéséért, integrálásáért dolgozunk az est folyamán. Az emberi élet teljességéről  és annak hiányáról sokat lehet és kell is beszélni, ám sokkal mélyebb, teljesebb változásokat tudunk előidézni magunkban, az életünkben, amikor saját élményünk, élet-eseményünk keletkezik. Ha nem csak hallunk az elérhető Tudásról, hanem megmerítkezve annak terében, átéljük lehetségességét, valódiságát… a megélt minta sajátunkká lesz. A szertartás emelkedett energiájú, ünnepi folyamata ehhez ad nekünk teret, melyben az avatás – az energia munka -, nagy hatékonysággal dolgozik… ébreszti a sejt memóriában szunnyadó Tudást.

A bevezető után frekvencia hangoló vezetett meditációval folytatjuk, melyet ez esetben ülő helyzetben végzünk. A vezetett meditáció során utazunk időkön és tereken át oda… ahol még az emberi ÉletÚt a kiteljesedésről szólt és nem az elenyészésről. A meditáció segít rálátnunk arra, hogy van választásunk, s lehetőségünk van egy olyan ÉletUtat választani, ahol az évek és évtizedek során önmagunkat építjük… A meditáció után beleolvadunk a szertartás térbe, ahol az erőket begyűjtő labirintus járás, majd az oldó, gyógyító gyengéd energetikai beavatás következik. A szertartást dobolással, ünnepléssel teljesítjük ki.

A testi megélés és a beavató élet-élmény megébreszt benned magasabb frekvenciájú állapotokat, és érkeztet egy magasabb tudatszintre. Ezáltal lehetőséget ad számodra, hogy életedet ezután egy magasabb minőségben tud megélni.

A szertartás egy olyan gyógyító módszer, melynek tere felemel oda, ahová menni szeretnél. Lehetővé teszi, hogy megmerítkezhess abban, ami felé tartasz. Hozzá segít téged ahhoz, hogy ráláss, ráérezz eredendő léted minőségére, s aktiváld ezen lét-minőségeidet újra…  egyéni életedbe.

 

Szeretettel hívlak az ünnepi gyógyító térbe, ha megszólít, megérint ez a hívás.

Ha úgy érzed megérettél valami újra… ami igazából ősi… Hívlak, téged a Nők közé, akik emlékezni, gyógyulni és felszabadulni vágynak… Várlak…

     … aki a teret életre kelti és a kört egybe hívja: Szabadi Zsuzsanna

 

 

Ki vagyok én? 

A Grál avatott asszonya, aki küldetésében a szakrális tudást elsősorban éli…

… tanítja, ember társait avatja, érkezteti és kíséri.

Az Élet Szentségét, az Élet Forrását, és az Élet Erejét tudó, a szakrális minőségekre emlékező, az életmisztériumokat ismerő, azokba avató, érkeztető, a teljesség beavató útján kísérő nő. Az életet adó nő, az élet kelyhe, a Grál. A nő, aki ismeri a Grál titkát, éli női szakrális tudását. A legfőbb szentség, az Élet védelmezője, táplálója és kísérője. Az életmisztériumok őrzője, a Grál Papnője.

Az vagyok, aki emlékezik és emlékeztet. Emlékeztet téged arra, hogy mindaz, amit tudnod kell… mindaz, amivé válni akarsz… benned van.

Felajánlom hozzáértő, tiszta jelenlétemet és tág terekbe nyújtózó tudásomat neked, hogy ebben a tiszta, biztonságos térben dolgozhass magadon, s munkád gyümölcseként megélhesd teljességedet.

Utat mutatok, s teret tartok neked, belső átalakulásod folyamataihoz… hogy megérkezhess a SzerElem létállapotába… hogy életed fizikai, lelki és szellemi, valamint energetikai tereiben is teljességben megélt pillanatok sora lehessen. Az Élet legyen valódi és teljes, testet-lelket kielégítő, belső bizonyosságból eredő. Életutad eseményei legyenek könnyeden megélt, bölcsességből táplálkozó, örömteli történetek.

 

Gyakorlati tudnivalók

A Nőiség Gyógyító Napok időpontjai:

  • 2019. október 19. szombat, 9.30-17.00-ig
  • 2019. november 16. szombat, 9.30-17.00-ig
  • 2019. december 14. szombat, 9.30-17.00-ig

A 3 Nőiség Gyógyító Nap külön-külön is látogatható, ám mindez összefügg és egymásra épül.

Helyszín: Kecskeméttől 10 percre, természeti környezetben.

Érkezés: Saját autóval, vagy kecskeméti találkozó után telekocsikkal

 

Kérlek, érkezz hamarabb, hogy időben és jelenlétből tudj kapcsolódni a csoporthoz, a teret 9.30-kor megnyitjuk.

Érkezés, hangolódás: 9.10-9.20 között

Várható befejezés: 17:00 (pontos időpontját az egyéni és csoport terek, belső munkák alakulása határozza meg)

 

Öltözet: Mozgásra alkalmas, kényelmes ruhában gyere, amiben jól érzed magad, szabadon az lehetsz, aki vagy, és tetszel önmagadnak.

 

Attitűd: Ez egy szabad, nyitott és védett tér, amelyet közösen teremtünk, s melynek alapja az egymás iránti tisztelet! E térben nincs helye az ítélkezésnek, szégyennek, viszont van helye a női összeérésnek, a megnyílásnak, a beleengedődésnek és a csoporton belüli teljes körű titoktartásnak.

 

Részvételi hozzájárulás: 14.000 Ft /alkalom

Ha mind a három alkalomra egyszerre jelentkezel 20% kedvezmény kapsz!

Részvételedhez előzetes regisztráció szükséges. A férőhelyek száma korlátozott, kérlek, időben jelezd részvételi szándékod.

Jelentkezni a regisztrációs összeg befizetésével tudsz, melyet banki átutalással tudsz rendezni.

A regisztrációs díj összege:

  • 3 alkalom esetén: 15.000 forint
  • 1-1 alkalom esetén 5.000 forint

A részvételi díjból fennmaradó összeget készpénzben hozd magaddal a program napján.

A regisztrációs díj fizetésével kapcsolatos részleteket a jelentkező e-mailed elküldése után egyeztetjük.

Jelentkezés:

elet@szabadizsuzsanna.com

szabadi.zsuzsanna@me.com

http://www.szabadizsuzsanna.com/kapcsolat/

A regisztrációd után e-mailben küldöm a részleteket, tudnivalókat a hangolódáshoz, felkészüléshez.

 

Minden alkalom egy beavatás. Erőteljes, tudatos ön-munka, melynek eredményeképp rátalálsz felszabadult, örömteli, erős női önmagadra… s ezáltal újra teljes, valódi, lüktető, élettel teli női életedre. Ebbe a térbe, ebbe a folyamatba hívlak…

… hívlak téged.