Újjászületés Szertartás…

a Téli Napforduló átfordító erejével

 

A szertartás tere mindenki számára nyitott, aki érzi a hívást egy jóleső, könnyed, örömteli, gyógyító együttléthez.

Szeretettel várom a nőket, férfiakat a Szer Térbe.

 

A program terében jelen lesz:

  • Bevezető előadás a változásról mint eredendő életformánkról, a születés élet-misztériumáról és az újjászületés képességünk fontosságáról
  • Emlékező, gyógyító tér:
    • Vezetett mozgás meditáció az elengedés, megtisztulás jegyében
    • Vezetett újjászületés meditáció: belső tereinkbe merülés, a belül megtalált új Én világra hozása
    • Az új választásodat benned megerősítő labirintus járás, a fény behívása
    • Érkeztetés egy új életbe: Energetikai beavatás, mely földeli, gyökerezteti az új életed minőségeit a fizikai síkon, az anyagi világ tereiben
  • Ünnep… a Téli Napforduló energiáiban… együtt… csendesen…

 

 

A kint és a bent egyensúlya

A világos és sötét egysége

A földi világ ciklikus áramlásának békéje

 

 

A gyógyító szertartás célja:

  • új élet-teremtő-mintázatot alakíts ki magadban
  • a változásban való gyökerezés képességét felfedezd magadban
  • a megújulás ezentúl számodra tudatos változás legyen, melyet tested, lelked tudatosan választ és örömmel él meg
  • életedben a változások fényben, tudatosságban és ne szenvedésben, fájdalomban, törésekben érkezzenek el
  • a vágyott jövő megteremtéséhez  belső erőidet összegyűjtsd és fókuszáld
  • … hogy aztán a jövő évben  merj egészen az égig szárnyalni betöltve lélek-fény-magod küldetését, célját

 

 

Az évkör terében a decemberi Téli Napforduló idején nagyot fordul emberi életünk kereke. Ott, ahol a legmélyebb, ott ahol a legsötétebb a körülöttünk lévő tér… ott találunk a legnagyobb kincsekre. Ez az időszak belső világaink felé hív bennünket, s arra kér, hogy egy belső számvetés után, engedjünk el mindent, ami már nem vagyunk… s engedjük elő magunkból az újat.

A megújulás, az újjászületés időszaka kezdődik ekkor, egy új ciklus kezdetén azzal, hogy belső világainkba merülve döntést hozunk, s választásunknak megfelelően megindulunk egy újabb, egy még teljesebb önmagunk építésének folyamatában.

 

Hagyd magad mögött a régit és szüless újjá a fénybe!

 

 

 

Előkészületek

Az újjászületés szertartásra érdemes készülni az elkövetkező hetekben:

  • hogy tudatosítsd és engedd a befelé haladást, hogy belső barlangjaid terében a megújulás részleteire rátalálj
  • hogy tudd, hogy mitől akarsz megszabadulni, mik azok, amiket elengedni kívánsz
  • hogy felkészítsd testedet, lelkedet az elengedésre
  • hogy tudd, hogy a régi helyett mi az az új, amit választani kívánsz
  • hogy összegyűjtsd erőd, s megerősítsd szándékod a megújulásban

 

Szer-tartás

Mély, gyógyító meditatív állapotban (áhitat) jelenlétünket és tudatosságunkat a Szer (Tiszta Univerzális Energia) megtartására, fenntartására összpontosítjuk, s e magas frekvenciájú, energia töltöttségű állapotban szándékunk szerinti célért végzünk tudatos belső munkát. A szertartás nem más, mint egy nagy energiájú, magas frekvenciájú energia tér, mely lehetőséget ad számunkra, hogy emlékezzünk… Emlékezzünk, tehát tanuljunk, és gyógyuljunk. Gyógyuljunk önmagunkban önmagunk által. A szertartás meditatív állapota rendkívül hatásos gyógymód. A mélyen fókuszált és összpontosított figyelmünket egy általunk, a szertatás térbe betett szándék mezőre irányítjuk. Ebben az energiával teli jelenlét-mezőben minden, ami történik velünk mély megélés-élményeket jelent számunkra, melyek által sejt szintű gyógyulások és ezzel együtt tudatos felismerések érkezhetnek el hozzánk.

Az egyik legszebb és leghatékonyabb blokk, letapadás és törés-minta oldó eszköz. Egyszerre hat a biokémiai, az érzelmi, a gondolati tereinkre és a morfogenetikus mezőnk tartalmára. A szertartás gyógyító terében könnyed és jóleső módon tudunk programokat, mintákat, akár hitrendszereket átfordítani, áthangolni.

 

 

BeAvatás

Kapu nyitás, összekapcsolás, transzformációs folyamat. Az energetikai kapu megnyitásával a szertartás térben lévő számára megnyílik a lehetőség arra, hogy legteljesebb önMAGával kapcsolódjon, megélje önMAGa teljességét, s ezáltal megébredjen a sejt memóriában tárolt Tudás, és rég nem látott képességek. A szertartás térben megélt élet-élmények aktiváló, beavató hatással vannak a résztvevőkre.

 

Mire számíthatsz e program terében?

Ez a szertartás egy Élet-Út Beavatás

Az Élet-Út választható.

Választhatjuk, hogy a már szokásunkká vált síneken megyünk tovább, melyet örökölt és neveltetésünk által kondicionált öntudatlan mechanizmusaink irányítanak…

… vagy jelenlegi önmagunk szabad akaratának erejével mást választunk.

 

A szertartás egy rövid bevezető előadással kezdődik, mely kialakítja bennünk és körülöttünk a szándék teret. A szándékot, a célt, melynek tisztításáért, gyógyításáért, ébresztéséért, integrálásáért dolgozunk az est folyamán. Az megújulás, újjászületés képességéről sokat lehet és kell is beszélni, ám sokkal mélyebb, teljesebb változásokat tudunk előidézni magunkban, az életünkben, amikor saját élményünk, élet-eseményünk keletkezik. Ha nem csak hallunk az elérhető Tudásról, hanem megmerítkezve annak terében, átéljük lehetségességét, valódiságát… a megélt minta sajátunkká lesz. A szertartás emelkedett energiájú, ünnepi folyamata ehhez ad nekünk teret, melyben az avatás – az energia munka -, nagy hatékonysággal dolgozik… ébreszti a sejt memóriában szunnyadó Tudást.

A bevezető után egy erős megtisztító mozgás meditáció következik, majd vezetett újjászületés meditációval folytatjuk… A meditáció után beleolvadunk a szertartás térbe, ahol az erőket begyűjtő labirintus járás, majd az oldó, gyógyító gyengéd energetikai beavatás következik. A szertartást fény-ünnepléssel, közös lakomával teljesítjük ki.

 

A testi megélés és a beavató élet-élmény megébreszt benned magasabb frekvenciájú állapotokat, és érkeztet egy magasabb tudatszintre. Ezáltal lehetőséget ad számodra, hogy életedet ezután egy magasabb minőségben tud megélni.

A szertartás egy olyan gyógyító módszer, melynek tere felemel oda, ahová menni szeretnél. Lehetővé teszi, hogy megmerítkezhess abban, ami felé tartasz. Hozzá segít téged ahhoz, hogy ráláss, ráérezz eredendő léted minőségére, s aktiváld ezen lét-minőségeidet újra…  egyéni életedbe.

 

Szeretettel hívlak az ünnepi gyógyító térbe, ha megszólít, megérint ez a hívás.

 

 

GYAKORLATI TUDNIVALÓK:

A jeles nap: 2019. december 21. szombat, 15.00-tól 18.00-ig.

Helyszín: Kecskemét, Eyva Ház

Részvételi hozzájárulás: 6.000 Ft

A szertartáson való részvételedhez előzetes regisztráció szükséges. A férőhelyek száma korlátozott, kérlek, időben jelezd részvételi szándékod.

Jelentkezni a regisztrációs összeg befizetésével tudsz, melyet banki átutalással tudsz rendezni.

A regisztrációs díj összege: 3.000 forint

A részvételi díjból fennmaradó összeget készpénzben hozd magaddal a program napján.

A regisztrációs díj fizetésével kapcsolatos részleteket a jelentkező e-mailed elküldése után egyeztetjük.

 

Jelentkezés:

elet@szabadizsuzsanna.com

szabadi.zsuzsanna@me.com

www.szabadizsuzsanna.com/kapcsolat/