Női Teremtő ErőBeAvatás

…Gyümölcsoltó Boldogasszony Erejével

Március 28. Szombat, 15.00-18.00

 

Nyitnikék, nyitnikék, nyitnikék…

Ezt dalolják a pacsirták a tavaszi napsütésben fürdőzve.

Itt a kikelet!

Ébred a természet téli álmából s hangolódik az új kezdet belülről kifelé áradó energiáira. A március 21-i NapÉjegyenlőséggel nyílik a tavasz csodája a termékenység, az új teremtések misztériumának világa.

Gyümölcsoltó Boldogasszony ős magyar ünnepének tere erről szól. A tavasz ünnepéről, emberi természetünk megnyílás, kapcsolódás képességéről. A kinyílásról és a virágok által megérkező termékenység misztériumáról. A teremtő erőt ünnepeljük az évkör ezen pontján. Azt az erőt, azt a teret, ahol minden, ami a nyáron gyümölccsé érik… ekkor fogan.

Az élet fájának rügyei pattannak, ezerszirmú virágainak szirma nyílik meg a Napnak, hogy magába fogadja az új élet erejét… s abból gyümölcsöző bőséget teremtsen a Föld kerekén.

Ebben az időszakban ünnepeljük a női teremtő erőt, melyet IstenAnya földi megnyilvánulásaként minden női teremtmény hordoz magában.

Az életet ünnepeljük…

… s az életet adót…

Ünnepeljük a nőt, s a bennünk élő Istennőt.

 

 

Teremtő Erő – Termékenység

Teremtő erő: Életet adni, táplálni, növelni, gondoskodni róla, jólétben tartani.

Ez az a képességünk, mely vezérli munkánk és családi életünk működését. Vezérli minden teremtésünk. Amennyiben ezen minőségünk tiszta, és egyensúlyban van… szívünkből élünk és méhünk erejével teremtünk… magunknak olyan életet, amilyet valójában élni kívánunk. Kiteljesedésünket szolgáló munkát végzünk, ötleteinkből célok születnek, s azok figyelmünknek, táplálásunknak eredményeképpen megvalósulnak… Teremtéseink mellett stabilan állunk, kitartóan, erőteljesen egyengetjük sorsát, szívünk melegével dédelgetjük, méhünk erejével adunk számára stabilitást. Mindezt könnyedén tesszük… mert teremtéseinket a természettel s annak rendjével együttműködésben, egy ritmusra tesszük…

A valóban felnőtt nő teremtő tevékenységét tudatosan vezérli, folyamatosan megtartva önmagában való gyökerezésének belső erejét, s kapcsolódva az évkörrel, annak lágyan hullámzó ritmusával, bennünket, embereket, nőket segítő erejével.

 

Mire számíthatsz e program terében?

  • MEGNYÍLÁS a női létre: A rút kiskacsából hattyúvá válás pillanata. A nőiségbe avató szertartások során megtörténnek azok a női őserőt aktiváló élet-események, mely során kiderül, hogy mi hattyúk vagyunk, és mindig is azok voltunk
  • MÉH ERŐ: Kapcsolódás, ébresztés, a méh működésének női bölcsessége
  • ÁRAMLÁS – ŐSBIZALOM ébresztése: Együtt rezdülni, együtt rezegni az Univerzum és vele együtt a Föld ritmusával
  • KREATIVITÁS, ALKOTÁS KÉPESSÉGE: Nyílik bennünk az alkotás képessége, ahogy ráhangolódunk méhünk erejére és szívünk vágyára
  • NŐI EGYÜTTLÉT SZÉPSÉGE: Együtt vagyunk, összeérünk, kapcsolódunk, ünneplünk, gyógyulunk

 

Ez a beavató nap, annak felemelő, megnyitó, gyógyító terével a női őserőben lakozó teremtő erőt ébreszti, annak létét, szabad áramlását hivatott (elő)segíteni. Együtt emlékezünk, nyitjuk meg az ősi női bölcsesség tudás-tereit, s gyógyulunk önmagunkban önmagunk által. A női kör erejét használva, az energetikai kapuk megnyitásával a beavatás terében  megnyílik a lehetőség arra, hogy megébredjen a sejt memóriában tárolt Tudás, és rég nem látott képességek. A beavató térben megélt élet-élmények a kulcs-ingerek által aktiváló, beavató hatással vannak a résztvevőkre.

A szertartás egy rövid bevezető előadással kezdődik, mely megerősíti bennünk a szándékot, a célt, melynek tisztításáért, gyógyításáért, rendezéséért, ébresztéséért dolgozunk. Megmerítkezünk ősi terek tudásában, meghívva magunkban ezeket a tereket, hogy ébredjenek, nyíljanak meg újra. A bevezető után mély-meditációban megkezdjük a beavató folyamatot. A meditáció során megtanulsz egy minden nap használható eszközt, mely segítségével te saját maga tudod összerendezni, erőbe állítani magad. A meditáció után méh-ébresztő, gyengéd energetikai beavatást kapsz, mely ébreszti a méh-erőt a testedben, valamint összerendezi, energetizálja az életedet szabályozó három energia központodat.

Az avatás folyamatában erőteljes és gyengéd jelenlétemmel kísérlek téged megtartó, biztonságos térben. A szertartás meghitt, intim női térben zajlik, zenével, könnyed érintésekkel, belső utazással, kapcsolódással.

A beavatást ünneppel folytatjuk…

… a tavasz első szer-tüzével!

 

 

A testi megélés és a beavató élet-élmény megébreszt benned magasabb frekvenciájú állapotokat, és érkeztet egy magasabb tudatszintre. Ezáltal lehetőséget ad számodra, hogy életedet ezután egy magasabb minőségben tud megélni.

A beavató tér energiája felemel oda, ahová menni szeretnél. Lehetővé teszi, hogy megmerítkezhess abban, ami felé tartasz. Hozzá segít téged ahhoz, hogy egy új mintát ismerj meg, próbálhass ki, és ha tetszik integrálhasd egyéni életedbe.

A  beavatások minden esetben a benned élő Tudás ébresztéséről szólnak…

Ez egy szabad, nyitott őszinte és védett tér, amelyet közösen teremtünk, s melynek alapja az egymás iránti tisztelet! E térben nincs helye az ítélkezésnek, szégyennek, viszont van helye a megnyílásnak, a beleengedődésnek és a csoporton belüli teljes körű titoktartásnak. Van helye az ébredésnek, az együttlét örömének és a női egymásra találásnak.

 

Biztonságos, védett keretek között emberileg, lelkileg és szakmailag felkészült tanító segítségével ébresztheted, élheted meg azokat a belső útvonalakat, melyek felkészítenek egy sokkal tudatosabb, kiegyensúlyozottabb, érett női hozzáállásra, és kielégítőbb, tudatosabb életre. A női én-ismeret, valamint az önmagadért való felelősségvállalás tudatos ösvényén járva elengedheted a testedhez, nőiségedhez fűződő szégyent, bűntudatot, elvárásokat, hiányérzeteket, valamint a belőlük táplálkozó hitrendszereket, rögzült sémákat, szokásokat és védelmi mechanizmusokat. Az önMAGadban rejlő ősi tudások ébresztésével, gyakorlásával felfedezheted, és elmélyítheted a teremtő-képességedet.

 

Szeretettel várok e Teremtő Erőre hangolt térbe mindenkit, akit megszólít, megérint ez a hívás.

Ez a hívás szól mindenkinek, aki már érzékeli, hogy Életünk minősége rajtunk múlik, és a szakrális terek megélésében rejlik. Amikor az életünk áhítattal átitatott, a megbecsülés érzetével megszentelt pillanatok folyamává válik, ahol az egység és a bőség érzetét a hála és az öröm színei járják át.

 

 

GYAKORLATI TUDNIVALÓK:

A jeles nap: 2020. március 28. 15.00-tól 18.00-ig.

Kecskeméttől 10 percre, természeti környezetben.

Érkezés: Saját autóval, vagy kecskeméti találkozó után telekocsikkal

Részvételi hozzájárulás: 5.500 Ft

A programra regisztrálni 3.000 forint (helyfoglalási díj, vissza nem térítendő) befizetésével tudsz, melyet banki átutalással tudsz rendezni.

A férőhelyek száma korlátozott, 6-8 fő. A helyfoglalás jelentkezési sorrendben történik.

A regisztrációd után e-mailben küldöm a részleteket, tudnivalókat a hangolódáshoz, felkészüléshez.

Jelentkezés:

elet@szabadizsuzsanna.com

szabadi.zsuzsanna@me.com

www.szabadizsuzsanna.com/kapcsolat/