Ismeret terjesztő, önismeret fejlesztő előadás és beszélgetés

Szeretettel várok mindenkit, akit érdekel a meddőség lelki háttere, ok-okozati összefüggései, s ezek gyakorlati kezelése. Ha szeretnéd tudni, hogy az utóbbi évtizedekben miért nőtt sokszorosára a meddőség, mi az, hogy funkcionális meddőség és milyen belső, érzelmi, lelki, energetikai okai vannak a sokak által csak megmagyarázhatatlan terméketlenségnek nevezett állapotoknak, ezen az estén minderre nyitunk teret. A manapság oly szűk látómező csak a fizikumra fókuszál. Néhol már az érzelmi okokat is vizsgálják, de ennél messzebbre kell mennünk, mélyebben magunkba kell néznünk, ha saját termékenységünk a kérdés. Ez a program lehetőséget ad számodra, hogy ráláss arra, hogyan irányítod te magad belső világaidból a szálakat, s arra, hogy mit kell tegyél azért, hogy irányt tudjál változtatni.

Ha gyermeket szeretnél, s minden vágyad ez…
… a belső tereidben és energetikai működésedben fogod megtalálni a kulcsokat.

Test és annak fizikai szinten megnyilvánuló tünetei a színpad és a rajta játszódó drámák. Ha számodra is elérkezett az idő hogy a felszín mögé akarj, tudjál látni… megérteni a tested színpadán játszódó történetek témáját és azok energetikai és lelki hátterét, szívesen vagyok segítségedre ebben.

Az est mozgatórugója az önismeret fejlesztés, a perspektíva tágítás, valamint a női belső erőből fakadó bizonyosság megébresztése.

Szeretettel várlak, ha megérint a hívás!

GYAKORLATI TUDNIVALÓK:

A jeles nap: 2020. április 7. kedd, 17.30-tól 19.30-ig.
Helyszín: Kecskeméttől 10 percre, Felsőlajos Tanya 138.
Részvételi hozzájárulás: 5.500 Ft

A programon való részvételedhez előzetes regisztráció szükséges. A férőhelyek száma korlátozott, kérlek, időben jelezd részvételi szándékod.

Jelentkezni a regisztrációs összeg befizetésével tudsz, melyet banki átutalással tudsz rendezni.
A regisztrációs díj összege: 3.000 forint

Jelentkezés:
elet@szabadizsuzsanna.com
szabadi.zsuzsanna@me.com
www.szabadizsuzsanna.com/kapcsolat/