A kiút befelé vezet

by , on
Már 15, 2020

Ébredő lélek, ki utadon épp a két világ között jársz, üzenem neked…
Tartsd meg MAGad!

Ez az írásom arra hivatott, hogy tartsa bennetek a lelket. Ma éjjel érkezett a hívás arra, hogy a Tudatosság Bárkájának energetikájával pár naponta írjak nektek Üzenetet. Kívánom neked, hogy legyen e pár szó támasz az életdben, segítsen emlékezni, segítsen megnyitni azokat a tereket, melyekben már te is otthon vagy… csak talán épp egy apró emlékeztető szükséges számodra, hogy oda visszatalálj. Érkezzen meg hozzád a szavak által a tér, amiben én élek. Érkezzen meg hozzád a tudatosság bizodalma és a béke frekvenciája.

A kiút…
… befelé vezet…
A valódi megoldást is mindig magadban találod meg.
A jelenlegi helyzetre is, mely világ szerte nagy erőkkel van jelen, s befolyással lehet az egyéni teredre is.
Kapcsolódj önMAGoddal, és tisztítsd meg magadat mindattól, ami nem eredendően és szervesen hozzád tartozik. Kapcsolódva belső Rendeddel meg tudod tartani magadat a sűrű, hullámzó áradatban.
Csak figyelj lélekMAGod terére, fókuszáld figyelmedet tenMAGodra, kapcsolódj saját frekvenciáddal és figyelj arra, hogy ezt megtartsd.

SAJÁT FREKVENCIA MEGTARTÁSA
Befelé figyelj, az onnan jövő információkra támaszkodj, annak adj energiát, erőt. Ebből a belső térből táplálkozva töltsd meg a napjaidat olyan dolgokkal, tevékenységekkel, melyek éltetik, táplálják belső érzet-világodat. Kapcsolódj szeretteiddel, csináljatok közös programokat, sétálj az erdőben, kapcsolódj a tavasz nyíló gyönyörűségeivel. Használd a jelen helyzetet arra, hogy napról-napra egyre több olyan dologgal töltsd ki az idődet, ami örömöt okoz neked, ami felemel téged, s feltölt élettel teli jóérzéssel.
Használd azokat a gyakorlatokat, eszközöket, melyeket tudsz, ismersz belső Rended, Egyensúlyod, Tisztaságod, Függetlenséged megtartásához.
Szeretettel gondolok rátok… egy bizonyos térben mindig veletek vagyok! 💞
Emlékezz!

GYAKORLATBAN MEGÉLT TUDATOSSÁG
Üzenet…
… Nektek, Kedveseim!

Emlékezz! Fordított Tudatosság Törvénye…
Amikor egyszerű, kellemesen ringatózó a környezet körülötted, akkor a kevés is elég… és pont akkor, amikor elsöpör a vihar és már ki sem látsz a testi tünetekből, akkor kell odatenned magad. Pont akkor, amikor a legnehezebb…Gyakorolj! Használd a benned élő fegyelmezett és önuralomra képes részedet. Egy rövid időre erre van szükséged…. s ahogy elkezded, egyből oldódik majd benned minden. Vedd elő a jegyzeteidet, tedd az ágyad mellé, a konyha asztalra, hogy ott legyen veled… engedd, hogy emlékeztessen… arra, hogy már nem vagy eszköztelen, nem vagy tehetetlen. Vedd kezedbe az állapotodat. Minél előbb, annál könnyebben tudod beállítani magadban a Rendet. Te már nem azok közé tartozol, akiket elsodor az ár!
– Elő a méh-tisztítások eszközeivel, gyakorlatsoraival
– Vedd elő a gyökereztető, föld energiákkal kapcsoló gyakorlatokat és meditációt (Kapcsolódom, tehát vagyok.m4a, sokaknál ott van hanganyagban)
– Elő a lent és fent, a föld és ég belső egyensúlyának helyreállításáért, megtartásáért megtanult gyakorlatokkal
– Emlékezz a belső feszültség oldó eszközökre (OSHO rázás, testfeszítés, törzsi tánc, 8-as ringatások)
– Jelenkori és valahai haladó csoportos Kedveseimnek üzenem Szeretettel és SzerElemmel, hogy minden eszköz rendelkezésedre áll ahhoz, hogy meg tudd tartani magad, belső egyensúlyodat, frekvenciádat (középpont, zárt csatorna, egységenergia-áramoltatás, életerő áramoltatás – magenta sugár, saját és saját élettér tisztítás, saját és saját élettér levédése, függetlenítése, méhtisztítás, szívcsakra-méh összerendezés, 3 erőközpont egyensúlyának összerendezése, két feled összerendezése, 4 elem egyensúlyának helyreállítása és megtartása, 7 pontos teremtés, belső Rend összerendező gyakorlatsor)

Ennyi kell most. Vegyétek elő, Drágaságok!
Itt vagyok… érezlek benneteket.

 

TUDATOSAN MEGÉLT ÉLET
Tudatosan éld meg és használd ki ezeket a napokat.
Neked mire adnak lehetőséget?

Megmutatják egy másik élet lehetőségét… fel tudod fedezni benne?
Így is lehet…

Hány olyan természeti helyet ismersz lakóhelyedhez közel, ahova kimehetsz és körül tudod venni magadat napsütéssel, kék éggel, madarakkal, friss tavaszi zölddel, éltető levegővel?
Mikor volt lehetőséged utoljára arra, hogy hétköznap egyszerűen bekuckózz a szeretteiddel és egymással hosszan, mélyen kapcsolódva megéljétek az együtt levés gyönyörűségét?
Egy jó kávé, délutáni napsütés szűrődik be az ablaküvegen, s te kedvenc zenéidet hallgatod, elmerülsz a zene által keltett frekvenciákban…
Vagy talán… feltekered a hangerőt és a lábaid elkezdenek járni a ritmust azonnal átérezve, és vad táncolásba kezdesz…

… mindezt lehet a gyerekekkel… őserő táncot, törzsi táncot, szabad lélek-táncot tőlük kell igazán tanulni. Engedd meg nekik, hogy ezekben a napokban ők taníthassanak téged… élni.