Ébredő lélek, ki utadon épp a két világ között jársz, üzenem neked…
Tartsd meg MAGad!

 

A következő Üzenet arról szól, hogy segítsen neked tartani az irányt egy új világ, az ötödik dimenziós létforma és frekvencia-tartomány felé. A világ felé, mely felé tart a lelked… s a tudatosságod kell segítsen a testednek és az emberi lényednek, hogy neki is tisztán látható legyen merre felé is tartotok ti így Egyben… Egységben!

Figyelj! Fókuszálj! Érezz! Legyen a szemeid előtt az a világ, ahova tartasz… ne engedd el az irányt… bármennyire is hangos a három dimenziós világ zaja, ahonnan épp felemelkedni kívánsz.

Legyen tudatos a választásod. Érezd, hogy honnan és, hogy hova tartasz. Ha élő szóval beteszed a Szinkronicitás terébe saját választásod… az egész rendszer segíteni fog téged.

 

A KAPCSOLÓDÁS AZ ÉLET ALAPHANGJA

  • Kapcsolódj első sorban MAGoddal… innen nyered az Erődet.
  • Kapcsolódj azokkal, akiket szeretsz… innen nyered Örömödet.
  • Kapcsolódj azokkal, akiknek közösségében otthon érzed magad… innen nyered a tested-lelked, egységed támogató Jelenlétet.
  • Kapcsolódj a természettel.

 

Földeld magad… Gyökerezz!

 

Amikor megáradnak körülötted a terek, szétesik egy régi rend, szétszóródik minden, ami bizonyos volt addig…

… Kapcsolódj! Kapcsolódj mindazzal, ami biztos számodra. Kapcsolódj középpontoddal. Kapcsolódj méheden, talpaidon keresztül a földdel. Kapcsolódj FöldAnya megtartó erejével, jelenlétével…

A Természet, s annak Isteni Rendje minden állapotban jelen van számodra… s a vele való kapcsolódás segít MAGadhoz térni, megtérni önMAGadhoz.

 

Emeld tekinteted a kék égre… és kapcsolódj azzal, ami Eredendő, ami Valós, ami Igazi.

 

Szerinted a Föld gyönyörűséges természete miért alapvetően kék és zöld? Ez a két szín együtt egy nagyon erős nyugtató frekvenciát hoz létre, mely segít visszatalálnod belső eredendő Békédhez. Használd ezt az eszközt… lélegezd be magadba és engedd, hogy hangoljon.

 

GYAKORLATBAN MEGÉLT TUDATOSSÁG

A csapból is az elszeparálódás folyik. Légy éber a megosztó, szétesettséget, két-séget hozó minták terjedésére. És e tekintetben is légy éber, és legyen a választásod önmagadat illetően tudatos. Egészségesen határolódj el mindattól, ami lehangol, ami mérgez, ami félelmet kelt benned… És Tudatosa KAPCSOLÓDJ mindazzal, ami emel, ami kitölt, feltölt az öröm rezgéseivel. Kapcsolódj azzal és azokkal, akikkel Egységet képeztek, amely kapcsolódásban az Egység állapotát éled meg.

 

Amikor természetet eszel, az belülről hangolja a testedet.

Tudtad, hogy van egy csomó ehető virág?

A holnapi nap programja lehet az, hogy felfedező útra indulsz a kertedben és megkeresed a salátára valót. Tyúkhúr, turbolya, gyermekláncfű levél, ibolya, árvácska, a gyümölcsfák rügyei… mind bele kerülhetnek a salátába. Vond bele a természettel való kapcsolódásba gyerekeidet is… és mindenkit aki körülötted van és hajlandó… a valami másra.

 

A nőből nő ki minden.

Családod központi magjaként teremts magadból, magad köré életet.

Itt a tavasz, csodás az idő. Gondoltál arra, hogy holnap a kertben ebédeljetek? Itt van a lehetőség az év első piknik ebédjéhez. Neked van pokrócod?

Én holnap a fenyvesben megyek hangolódni. A fenyő egy erő fa. Minden porcikájában tartalmazza és  sugározza az ősbizalom erejét. Van a környezetedben fenyő? Kapcsolódj vele. Használd az öt érzékszervedet. Nézd, köszöntsd őt, oszd meg vele a jelenléted. Lélegezz együtt vele, szívd be mélyen magadba az illatát, hallgasd ahogy a szélben susognak az ágai, érintsd meg…. légy vele. Párologtass otthon fenyő illóolajat, hogy hangolja a családod terét.

Engedd, hogy a benned élő természeti asszony, ráérezzen saját ötleteire.

 

Figyelj oda, hogy mivel hangolod magad!

– Az emberi világ nagy része a két-ség frekvenciáin szorong, retteg és őrjöng.

– A Természet mindig Egység frekvencián rezeg…

 

Emlékezz az Univerzális Törvényre: Ahova figyelmedet irányítod, oda áramlik tudatosságod és energiád… az fejlődik, növekszik.

 

Legyen a választásod tudatos!

A Szabad Akarat benned is él.

Vedd kezedbe az életed.

 

Ha szívesen kapnál te is ilyen tudatosság fejlesztő, éberség-megtartást segítő e-maileket, iratkozz fel a levelező listámra 🙂