Nem vagy egyedül

by , on
Már 22, 2020

 

Ébredő lélek, ki utadon épp a két világ között jársz, üzenem neked…
Tartsd meg MAGad!

 

A következő üzenet arról szól, hogy Nem vagy egyedül!

Nem vagy egyedül mindazzal, amit megélsz. Mindannyian hasonló folyamatokon megyünk keresztül csak a megélés mélysége és intenzitása változó a tudatossági állapottól, testi-lelki eszköztár meglététől és használatától függően.

 

KOLLEKTÍV TEREKBŐL ÁTVETT, ÁTVÁLLALT INFORMÁCIÓ-TARTALOM

Nem kívánom bagatellizálni a Földön jelen lévő helyzet megindítóját és annak következményeit az emberi síkon… viszont fontos tudatosítunk magunkban azt, hogy a vírus elenyésző tétel ebben a történetben. A fertőzés sokkal nagyobb összetevője a pánik és a hisztéria, melyet szándékosan gerjesztenek, táplálnak, növelnek, terjesztenek az emberiség közös tudat-terében. A kollektív terek tartalma az, ami megfertőzi az emberiséget ma.

 

GYAKORLATBAN MEGÉLT TUDATOSSÁG

Sokan kerestek azzal, hogy olyan, mintha beteg lennél, de nem vagy… Mégis nehéz a tüdőd, nyom a mellkasod, légszomjad van, vagy köhögsz. Emellett valami érdekes gyengeség érzet van jelen benned, szétszórt vagy, alig tudsz gondolkodni, az érzelmeid mint a hullámvasút, úgy cikáznak, vagy épp teljesen le vagy tompulva… A testi tünetek sokfélék lehetnek. Nagyon valószínű, hogy nem a vírustól van, hanem egyszerűen attól, hogy öntudatlanul szolidaritást vállalsz az emberiség kollektív tudatosság-terével… Átveszed, átvállalod mindazt a nehézséget és pánikot, amit a közös tudat tereiben manapság fellelhetünk, s melynek tartalmára, összetételére, energiáinak minőségére könnyen ráérezhetsz… mert minden létező forrásból ez folyik.

Tudatosítsd, hogy legyen az bármely állapot, amit most megélsz, annak nagy része attól a félelemtől van, melyet letöltesz a kollektív terekből.

Ez esetben is a tudatos választásra szeretném felhívni a figyelmedet. Átveszed, magadba engeded, megengeded, hogy úrrá legyen rajtad mindez, vagy egészséges módon elhatárolódsz és kívül maradsz rajta, megtartva saját belső frekvenciádat.

 

Minél érzékenyebb vagy, tehát minél erőteljesebbek az érzékelési képességeid, együtt-érző, együtt-rezdülő képességeid, annál nagyobb valószínűséggel jelen van a te teredben, testedben is ez az öntudatlan energia-csere az egyéni és a Föld-kollektív, emberiség-kollektív terek között.

 

Figyeld magadat. Érezd a testedet, annak érzeteit.

Mennyi ebből a tiéd?

S mennyit veszel át másoktól, a levegőből, a kollektív terekből…

Csak érezd a testedet, és tedd fel ezt a kérdést. Menni ebből az enyém?

És figyelj! Változik valami benned?

 

ÖNVÉDELMI MECHANIZMUSOK TÚLMŰKÖDÉSE

A napokban különböző kellemetlen állapotokkal, fizikai tünetekkel (belső feszültséggel, pánik tünetekkel, levertséggel, kimerültséggel vagy épp hiperaktivitással, testet elöntő gyengeséggel, zavarodottsággal, szétesettséggel, alvászavarral) hozzám érkezők arra inspiráltak, hogy felhívjam a figyelmeteket arra, hogy… van egy másik oka a megélt állapotoknak… és általában a kettő együtt jár.

Először is tudd, hogy ezzel sem vagy egyedül! Tudd, hogy természetes módon reagál a tested, amikor a túlélési félelem, pánik, és önvédelmi gombjaidat nyomogatják ily mértékben.

A pánik állapot fizikai tüneteit legtöbbször a biokémiai ÖNVÉDELMI MECHANIZMUSAINK váltják ki. Minél inkább úrrá lesz rajtad a túlélésedért felelős mechanizmusok összessége, annál erőteljesebbek és kellemetlenebbek a tünetek.

Tudatosítsd, hogy ezeken az öntudatlan mechanizmusokon is Úrrá tudsz lenni tudatos jelenléttel. Légy rá éber, és gyakorold. Ez a helyzet egy újabb tudatosodási szintre képes emelni téged, ha a kezedben tartod a gyeplőt… s nem engeded, hogy a nyúl vigye a vadászpuskát…

 

Legyen az bármilyen testi állapot, melyben megnyilvánul a túlélő mechanizmusok erőteljes működése (pánik állapot, szorongás, belső pörgés, agymenés…) tudd, hogy ha ezek sokáig aktívak, kimerítik a testedet. Bár nem látványos a jelenlétük… de ez a vészhelyzeti állapot olyan, mintha egész nap teljes erődből menekülve rohannál. Mivel gyakorlatilag, nem futsz, de az energia termelődik benned, a bent ragadt iszonyú mennyiségű energia feszít belülről és kimeríti a tested. Tudatosítsd az ok-okozati összefüggéseket, pihentesd a tested és az elméd, és kezeld a helyzetet tudatosan.

Az egyik csoda, amit ebben a kihívásban megtanulhatsz és gyakorolhatsz: Úrrá lenni az öntudatlan túlélési, önvédelmi, vészhelyzeti biokémiai mechanizmusaidon… mert ezt is lehet.

 

2020 év csillagállása a választás évét hozza el számodra.

Válassz tudatosan.

 

 

Ha szívesen kapnál te is ilyen tudatosság fejlesztő, éberség-megtartást segítő e-maileket, iratkozz fel a levelező listámra 🙂