Ébredő lélek, ki utadon épp a két világ között jársz, üzenem neked…
Tartsd meg MAGad!

 

A következő üzenet arról szól, hogy tudatosítsd magadban azt, hogy…

… nincs új a Nap alatt!

 

Engedd szavaimat, hogy hangoljanak, tereket nyissanak…. melybe őszinte érzetekkel engedd magadat megmerítkezni. Legyen ez a pár sor gondolatébresztő, érzelmeket, érzéseket megnyitó HÍVÁS számodra…

 

“Tavaszi szél, vizet áraszt…”

 

Igen… Áradnak a vizek… ez a kora tavasz energetikája. Március elejétől április közepéig az évkör energetikai mottója: Letapadásokból az áradások felé… A rögzítettségből az áramlás felé.

Erről szól minden év kerekén a tavasz. Erről szól ebben az évben is… s hogy mindezt jobban lássa a Föld kerekén élő emberi népesség, ez évben feltekerték e témában a hangerőt, hogy mindenki jól hallja, jól láthassa azt… ami amúgy minden évben történik… velünk.

Veled is.

 

GYAKORLATBAN MEGÉLT TUDATOSSÁG

Ha az ébredő tavasz idején kitekintünk a természetbe, a természet újra ébredésének folyamatában egyik leglátványosabb jelenség az olvadások megindulása. Tavaszi szél vizet áraszt, és a tél szorításából a hőmérséklet emelkedésével megindulnak az áramlások és áradások… Érdemes felismernünk azt az egyszerű alap igazságot, amit körülöttünk a természet megél… ugyanaz történik velünk is. Belül, szervezetünk, lényünk belső tereiben…

A belső vizek áradásával, megindulásával kapcsolatban arra is szeretném felhívni a figyelmedet,  amit egyébként legtöbben szeretnek a szőnyeg alá söpörni. A tavaszi áramlások megindulása nem csak kristálytiszta ‘patakcsordogálás’. Konkrétan arra gondolok, hogy amikor a fagyott földek felengednek, és a tavaszi vizek megindulnak, akkor az egyik legegyértelműbb dolog, amivel a természetben is találkozunk a sár, a salak, a szemét. Pontosan úgy, ahogy a megáradó folyók hömpölygése magával hozza, felszínre hozza a szemetet, pontosan úgy történik bennünk is ez a folyamat.

A jelenlegi világ-helyzet ezt a folyamatot felerősíti és láthatóbbá teszi mindannyiunk számára. Nemes egyszerűséggel arról van szó, hogy ez az időszak felszínre hozza benned mindazt, amit a lényed, a szervezeted ki akar tisztítani magából, el akarja engedni mindazt, ami már nem vagy, ami idejét múlt, hogy helyet csináljon az újnak.

 

Önmagunk felszabadítása
Itt és Most két dolgot tehetsz:

  • Elakasztod az életáramot, hogy ne mosódhasson a felszínre a salak. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy nem veszel tudomást a feltüremkedni akaródzó belső letapadásaidról, szemétről, kitisztítani, oldani, elengedni való mintákról, élet-tartalmakról… A mellőzés, amikor nem veszel minderről tudomást, a szőnyeg alá söprés, a rózsaszín szemüveg felvétele… nem más mint tudatos, de még inkább tudatalatti erőfeszítés arra nézve, hogy valami, amit túl fájdalmas, kényelmetlen, utálatos, unalmas, stb. lenne fel-, és elismerni, rajta változtatni… nos azt inkább elfeded, visszanyeled, lefojtod… visszatolod oda, ahonnan kiszabadulni, felszabadulni kívánt.
  • Vagy választhatod azt is, hogy nem ezt teszed. Választhatod azt is, hogy a 2020-as év energetikáját felhasználva – mely minden tekintetben ebben támogat minket – felengeded, megengeded, felismered, és elfogadod, hogy ez az időszak a szembenézések, a megértések és a belátások időszaka. Rég óta elhessegetett, halogatott változások ideje jött el mindenki számára… melyet ha megfogsz és lelked hangjának vezetésével a tettek mezejére lépsz… egy új életbe teremtheted át magadat ebben az időszakban.

 

Milyen dolgokra hívja fel a figyelmedet az utóbbi  pár hét?

Mik merülnek fel benned?

Milyen dolgok válnak láthatóvá, melyek ellenállást, undort, dühöt váltanak ki belőled?

 

Kövesd a jeleket. Tested jelzései megmutatják neked életed azon tartalmi elemeit, melyek változtatásra jelentkeznek. Figyeld meg őket. Legyél ezekkel a dolgokkal, és engedd meg magadnak, hogy azt a ‘luxust’, hogy elhidd meg tudnak változni. Van rá esély. Van rá mód.

 

Minden ébredő lélek számára a cél ugyanaz, s ez nem más, mint a lélek-azonos élet.

Levetkőzni mindent, ami nem vagy…

… hogy egyszerű őszinteséggel az legyél, ami vagy…

… s ennek megfelelő életet élj.

 

Ekkora erejű időszak érkezett el hozzánk. Erről szól az elkövetkező két év.

Mondhatom azt is, tisztítsuk meg magunkat, pucoljunk, tartsunk tavaszi nagytakarítást belül is, kívül is. Tisztítsuk meg a testünket és vegyük nagyító alá az életünket. Engedjük mind testi, mind lelki értelemben a belső vizek és áramlások megtisztító erejét, hogy megtegyék azt, amire hivatottak.
Hajrá vizek! Hajrá Új Év! Hajrá Új Élet!

 

Ha szívesen kapnál te is ilyen tudatosság fejlesztő, éberség-megtartást segítő e-maileket, iratkozz fel a levelező listámra 🙂