Felfordult a világ?

by , on
ápr 14, 2020

 

Ébredő lélek, ki utadon épp a két világ között jársz, üzenem neked…
Tartsd meg MAGad!

 

 

Azt hiszed, hogy az utóbbi hetekben mást ad, mást mutat neked a világ, mint eddig? Úgy érzed, hogy a világ fenekestül felfordult az utóbbi időben?

Arra hívlak téged, hogy
merítkezz meg egy pár percre a szavaim által kinyíló térben.

Félelem, rettegés, szorongás, feszültség, egymástól való elszeparáltság, magány… Egészségtelen szintű stressz állapotú élet, s ennek következtében kellemetlen fizikai tünetek, gyengeség, erőtlenség, vagy épp a folyamatosan rohanó elme, a belső pörgés, nyughatatlanság… egy szóval kellemetlen közérzet. Belső üresség, folyamatos kifelé vetített fókusz, külső befolyásoltság, sodródás. Saját magunkért való felelősségünk magunkon kívülre helyezése, más hibáztatása. Belső stabilitás, én-ismeret, én-erő hiányából fakadóan külső hatások által való megvezetettség. Gyanútlan elfogadása mindannak, ami körül vesz… s reménykedés egy szebb jövőben. Eszköztelenség, tehetetlenség, mozdulatlanság… a tettek hiánya. Az összefüggések megértésének hiánya, a tudatos én-tér, saját-lény vezérlés hiánya…

 

Úgy látod, hogy ami most van, az valami más mint eddig?

A médiából a halál folyik, a pánik és a hisztéria, mely tartalmaknak nagy része egy érdekek által felfújt lufi, végtelen összetettséggel manipulálva, kihasználva, irányítva. Szűk-ség, harc, küzdelem, háború érzetű információk árasztása… Személyi, pszichés és fizikai befolyásolás, melynek sodrásába a legtöbben öntudatlanul belevesznek, s csak sodródnak az árral. Félelem generálás több szinten és megfelelő időtávon, mely létállapot megnyitja az emberekben ‘A remény hal meg utoljára’ érzelmi és energetikai állapotot… mely nem más, mint egy kívülről érkező ‘messiás’ (segítség, feloldozás, gyógyítás…) várásának végtelenül nyitott állapota… mely még befolyásolhatóbbá teszi az emberi létezőt.

Semmi nem változott az utóbbi hetekben.

 

Ugyanaz folyik földön és égen…
… csak felerősítették neked, hogy végre észre vedd!

Feltekerték a hangerőt… de ugyanaz szól, mint már hosszú évtizedek óta.
Felerősítették… neked… hogy már ne tudj elmenni mellette. Ne tudd ignorálni, ne tudd szőnyeg alá söpörni… fejedet a homokba dugni. Halogatni… halogatni…

 

Ez az időszak neked szól… drága ébredő Lélek! 

Neked szól, hogy észre vedd, hogy tudatosítsd,
hogy kívül helyezd magadat rajta, hogy felül emelkedj!

 

Neked szól ez a masszív hangerővel szóló harsona, hogy észre vedd a MÉRGEZÉS jelenlétét a világban és tudatos választással elkezdj szabad akaratodat használva jelen lenni az itt és mostban. Jelen lenni és körbe nézni…  Valóban és Tudatosan. Majd összerakni magadban a felismert, tudatosított tényeket és összerendezni az összefüggéseket. Itt az idő a tisztán látásra. Itt az idő a tudatos választásra. Itt az idő arra, hogy hozz egy döntést:

 

 Ki irányítja a létezésedet… valaki, valami rajta kívül álló dolog…
vagy Te MAGad?

 

Itt az ideje figyelmet fordítani arra, amit valóban nehéz belátni és szív-erővel kibírni. Körül nézni és meglátni azt, hogy hány helyről és milyen formában, milyen hatalmas intenzitással mérgezik az emberi létet. Nekünk, itt Magyar Földön nem kell messzebbre menni mint 30 év tere… S láthatjuk, ha őszintén végig sétálunk ezen időszakon, hogy a mérgezés sok féle lehet: a nem embernek való, tápanyagoktól mentes ellenben adalékanyagokban gazdag és/vagy génmanipulált élelmiszer, a végeláthatatlan verzióban felgyülemlett kozmetikum és vegyszer, az allopátiás gyógyszerek, melyekkel már sokszor kicsi gyerek kortól befolyást gyakorolnak emberekre, a rohanó, feladat és profit orientált életmód, mely eltüntette a boldogság alapú, érzelmekben gazdag, valódi kapcsolódásokban megélt emberi életet, az elektromagnetikus sugárzás mára már több tucatnyi módon jelen lévő sejt-mérgező hatása, a levegő, a termőföld és a vizek szennyezettsége, a műanyag élet minden síkja, a fősodrású média, melyből folyik a pszichére ható terror, e következtében a stressz, félelem… már maga is sejt-mérgező hatású. Az embertelen és természettől elrugaszkodott átlag-élet-menet, mely önmagából szüli a belső ürességet, az instabilitást, a szeretet-hiányt s az ebből fakadó kapcsolati kríziseket, az egyre növekvő párkapcsolati, családi konfliktusokat, veszekedéseket s az ezekből adódó traumákat… majd az egyre kisebb egységekre feldarabolódó, elszeparáltságban megélt életeket. Mindez méreg számunkra. Mérgez minket emberi lényeket… (a felsorolást folytathatnám még napestig… de most nem ez írásom fókuszpontja).

 

GYAKORLATBAN MEGÉLT TUDATOSSÁG

Az első lépés a felelősség vállalás…

… mert az önmagunkért, és életünkért való felelősség felvételével magunkhoz vesszük az erőt is, mellyel változtatni tudunk.

Egy energetikai törvény szerint az önmagáért, életéért felelősséget nem vállaló ember, nem tud élni az erejével és a szabad akaratával.

Mit jelent ez?

Ez jelenti a sodródást… amikor az embert kívülről érkező hatások befolyásolják… s arra megy, amerre a szél viszi. Amikor nincs Én-Tudat, ami belülről vezérelné egy ember életét, amikor nincs Én-érzet, hogy megmutassa, hogy számára mi igaz és mi nem…

 

Második lépés az önMAGunk választása…

… mert ha te az vagy, aki hallgat belső érzeteire, saját belső igazságára… akkor kilátsz ebből a végtelen erővel manipulált világ méretű szituációból és meg tudod tartani magad miközben a fél világ sínylődik a sodrásban.

 

Harmadik lépés a tudatos választás

Hozz egy döntést. Nyilváníts ki egy saját belülről fakadó választást arra vonatkozóan, hogy a te létezésedet mi, ki irányítja. Mi irányítja, határozza meg az érzet-világodat, a világ-képedet… az életedet, egyéni folyamataidat, érték-rendszeredet, öntudatodat, magadról, az emberekről és a földi világról alkotott képedet, tested, lelked állapotát.

Ezt a választásodat naponta többször erősítsd meg hangos szóval.

Miért? Mert az a valami, ami kontrollálja az érzékelésedet, a szemléletmódodat, a világról alkotott képedet… az kontrollálja a viselkedésedet, a hozzáállásodat dolgokhoz, a világhoz… az kontrollálja az emberi életedet, a létezésedet és a tetteidet.

 

Abba most nem szeretnék belemenni, hogy ez a jelen helyzet mennyire tudatosan kitervelt, mennyire manipulatív és milyen szerteágazó terv része… Mert, ami ennél sokkal fontosabb az az, hogy felismerd és elhidd:

MINDEN HELYZETBEN HATALMADBAN ÁLL MEGTEREMTENI A SAJÁT VALÓSÁGODAT!

 

Ez távolról sem azt jelenti, hogy homokba dugod a fejedet, vagy felveszed a rózsaszín szemüveget. Légy éber arra, ami körülötted történik és tudatosan pozicionáld magad a térben. Majd igyekezz minél kevesebbet lenni a virtuális térben, és minél többet lenni saját belső világoddal. Így tudod egységében, teljességében megélni a való helyzetet.

 

A sodródó, külső hatások által befolyásolt emberek kifelé fordulva, kívülre helyezik a viszonyítási pontjaikat. Ez így volt eddig is. Ami viszont még abszurdabbá teszi mostanság e helyzetet az az, hogy a való világtól még elrugaszkodottabb módon, most még ráadásul egy full-virtuális világban ‘éli’ a mindennapjait…Kívülre helyezi a fókuszt, kívülről várja a bármit, a mindent… pedig belülre kéne menni végre, felelősséget vállalva a saját belső folyamatainkért, a saját életünkért, a saját lélek folyamatainkért, saját ébredésünkért, gyógyulásunkért, önMAGunk egyéni megváltásáért… bele menni a helyzet transzformáló erejébe és felhasználni azt…

Engedd el… Ne csináld ugyanazt amit eddig, csak most egy virtuális világba áthelyezve azt, elmenekülve belső világaid nehézségei, feloldozást kérő, gyógyításra váró részeid elől. Ezekkel a részeiddel, a mindennapokban figyelemért kiáltó én-részeiddel, belső folyamataiddal kapcsolódj.

 

Nem kell, hogy örülj ennek a helyzetnek, az valószínűleg önbecsapás lenne. De engedd meg, hogy érzékeld a teret, melyet ez a világ-helyzet megnyit számodra, amiben nap mint nap gyakorolhatod a TUDATOD EREJÉNEK HASZNÁLATÁT.

Ha most, ebben a kollektív széthullásban meg tudsz állni a középpontodban, akkor meg tudod tartani Belső Rendedet és Egyensúlyodat… és tudatosan tudsz a LELKEDBŐL kiinduló választások szerint élni.

 

Tudatos választás

Ez a tér lehetőséget ad számodra, hogy az egyik legfontosabb lélek-gyakorolni-való képességedet fejleszthesd:

Kivel/mivel kapcsolódsz és kitől/mitől határolódsz el?…

 

LEGYEN TUDATOS A VÁLASZTÁSOD, HOGY

– Mivel kapcsolódsz, mit engedsz be, mivel azonosulsz?

– Mik azok a dolgok, amiket távol tartasz magadtól, függetleníted magadat tőle?

Kívánok mindannyiunknak bölcsességgel és erővel teljes transzformáló időket!

 

 

Ha szívesen kapnál te is ilyen tudatosság fejlesztő, éberség-megtartást segítő e-maileket, iratkozz fel a levelező listámra 🙂