Ébredő lélek, ki utadon épp a két világ között jársz, üzenem neked…
Tartsd meg MAGad!

 

Ma megérkezett hozzánk a kormány-bejelentés, mely szerint megértük a jelen helyzet mélypontját és lassan megindul a ‘NORMÁLIS ÉLET’-be való visszatérés. Még egy hét otthon… csendben, elvonulásban, ahol az elmúlt heteket töltöttük. Szívem mélyén bízom abban, hogy meg tudtad élni mindazt, amire e helyzet hívott téged, amire ajtót nyitott, amire fel akarta hívni a figyelmedet. Bízom abban, hogy megengedtél magadnak egy mély szembenézést MAGaddal és az életeddel. Ebben a folyamatban az elkövetkező pár nap arra hív téged, hogy levond a következtetéseidet és készíts magadnak egy őszinte számvetést. Gondold át, hogy mit tanultál e pár hét során és tudatosan élő lélekként írj egy összegzés. Legyen a számvetés időszaka ez a hét… engedd meg magadnak! Mielőtt megindulna újra az élet… úgy ahogy eddig ismerted… engedj meg magadnak egy pár nap őszinte én-teret, s engedd bele magad, hogy önMAGoddal lehess. A számvetés, a szortírozás és szelektálás szóljon most őszintén rólad. Legyen tudatos, hogy mit engedsz el, változtatsz meg, vagy hagysz úgy ahogy az utóbbi hetekben kialakult… mert így jobb neked. Mihez térsz vissza és hogyan… Légy őszinte megfigyelője saját magadnak… és merd a szíved vágyát választani… Mert lehetséges…

 

A legtöbb ébredő lélek saját folyamatában eleinte lenyomja magában a másra való vágyát… Láthatatlanságba burkolja a belső másságát… nehogy kilógjon a sorból, nehogy megszólják, hülyének nézzék, UFO-nak bélyegezzék, kiközösítsék… hogy megkímélje magát az ilyen kellemetlenségektől… és talán azért is, mert még ő maga sem tudja kezelni azt, hogy már nem fér bele többé a ‘normális’ kategóriába. Legtöbbször jelen van ebben a rejtőzködésben egy/több családtagnak, munkahelynek való megfelelési kényszer is… s talán legtöbbször azért nem vállalja fel magát, azért nem engedi szabadon lelke fehér sólymát, mert nem tudja, hogy hogyan is kezelje azokat a helyzeteket, amikor megmutatja e világban valódi énjét… s azt érzi, hogy mindenhonnan kilóg, sehova sem való, nem értik, nem látják, vagy épp félreértik, megszólják. Eszköztelenségében, tehetetlenségében a régi, ‘jól bevált’ módszert választja… az elfojtást, a visszatartást, a leplezést, az elodázást, halogatást, az alkalmazkodást, a megfelelést, a színlelést, a szereplést… és mindezzel együtt a folyamatos belső vívódást. Pedig ott van a lélek egyre sürgetőbb egyre erőteljesebb nyomása belülről, ami mutatja az utat, kéri a figyelmet, és erőt ad a kilépésre, a tettekre és arra, hogy felvállald végre magad. Erre kapott minden ébredő lélek egy hatalmas esélyt ebben az időszakban.

 

Mielőtt visszamennél a már jól ismert, jól bevált, normális életedhez:

 

Itt az idő szembenézni MAGoddal!

Itt az idő őszintén végig nézni magadon és az életeden.

Itt az idő előengedni és figyelembe venni a szívből jövő vágyaidat, álmaidat.

Mik azok a dolgok, amiket magadra erőltetsz?

Mik azok a dolgok, melyeket kötelezőnek, muszáj-nak, elkerülhetetlennek tartasz és csinálod nap nap után, mert úgy véled másképp nem lehet?

Mik azok a dolgok, melyekre vágysz, de nem engeded meg magadnak, hogy megvalósulhasson?

Milyen skatulyákba zárod be magad?

Milyen vágyak, késztetések jönnek fel belőled és kérik tőled a figyelmet?

 

2020 a változás éve… s földi tér energetikája mindent megtesz azért, hogy a választásod a legtudatosabb lehessen. Ugorj fel erre a hullámra! Használd!

 

Az első és mindent magában foglaló választás itt és most az:

 

MEGENGEDED-E HOGY FELSZÍNRE KERÜLJÖN, MEGNYILVÁNULJON MINDAZ, AMI VAGY?

MEGMUTATOD VÉGRE MAGAD?

MEGENGEDED, HOGY EGY-SZERŰEN CSAK AZ LÉGY AMI VAGY?

 

“Tudd, hogy ha az az érzésed, hogy ebben a világban sehova nem illesz be…

… az azért van, mert a világ megváltoztatására érkeztél!”

 

… ÉS TUDD, HOGY SOKAN VAGYUNK ÍGY EZZEL…

 

Tudd, hogy világ szerte jelen vannak, akár a te élőhelyeden is azok a közösségek, ahol már gyülekeznek azok a lelkek, akik között te sem vagy se hülye, se furcsa, se UFO, se álmokat kergető, valóságtól elrugaszkodott, szentimentális bolond. Sokan vagyunk, akik egy-két lépéssel előrébb járunk ugyanazon az úton, s a mi példánkból, tapasztalatainkból erőt, bátorságot meríthetsz saját lépéseidhez, ugrásaidhoz.

 

Ami most álom… az a következő pillanatban egy döntés… holnap egy cselekvés, majd tettek sorozata…

… s egy év múlva a valóságod…

 

 

Ha szívesen kapnál te is ilyen tudatosság fejlesztő, éberség-megtartást segítő e-maileket, iratkozz fel a levelező listámra 🙂