Lélek-azonos élet

by , on
jún 11, 2020

 

Te is egy olyan lélek vagy, aki már évek óta egyensúlyoz a belső világa és a maga körött lévő világ között? Te is úgy érzed, hogy a magadban hordozott világ és a magad körül tapasztalt világ között egyre nagyobb a szakadék és már alig bírod el ezt az egyensúlyozást, áthidalást?

Őszintén átérezve… ezt jelenti neked az élet? Vagy csak bizonyos helyeken bizonyos emberek társaságában rejtegeted magad? Vannak már az életedben olyan helyek, terek, közegek, kapcsolódások, emberek, közösségek, ahol azt érzed hogy minden a helyén van és minden rendben van? Hogy te is rendben vagy, te is pont úgy vagy jó, ahogy vagy és úgy illesz bele a világba, ahogyan az belső, tiszta, eredendő létedből cenzúrázatlanul, visszafojtás, átszínezés nélkül Egy-szerűen áramlik, sugárzik ki belőled?

Egy új korszak küszöbén állunk. Globálisan, a Föld terét és a rajta élő emberiség kollektív jövőképét tekintve is. Energetikailag, ami most történik az nem szól másról, mint hogy letesszük a saját egyéni voksunkat amellett a jövőkép, jövő verzió mellett, ami a sok milliárdnyi egyéni választás, szavazat által kirajzolódik, megvalósul, alakul, formálódik majd az emberek számára az elkövetkező évszázadokban.

Ha ebből a tág perspektívából nézed saját magadat, teremtő egységként ebben a nagy képben, akkor érezheted azt, hogy miért és mennyire fontos az, hogy abba hagyd a megfelelésből, alkalmazkodásból, megszokásból, félelemből, kényelemből, vagy bármely más régen fennálló belső attitűdből való követést, alkalmazkodást, a külső világba való beilleszkedés, elbújás, láthatatlannak levés… mintázatokat… és elkezd egyre erőteljesebben, láthatóbban felvállalni önmagad. Azt a világot, melyet önmagadban hordozol, s melynek megtestesítésére és megvalósítására érkeztél ebbe az életedbe.

Önmagad választása, valódi ten-MAG-od felvállalása nem csak a saját életed manifesztálódásának szintjére, frekvenciádra, jóllétedre… lesz nagy hatással, hanem a körülötted lévő lelkek számára is, akik ugyanúgy mint eddig te… rejtőzködnek, vas akarattal idomítják magukat a külvilág mintázataihoz… lemondva, elfojtva, leszabályozva belső önMAGukat, s annak kiáramolni vágyó késztetéseit. Minden láthatatlanságba burkolózó lélek arra vár, hogy csak ne legyen mindezzel egyedül… Ehhez viszont fel kell oldani a paradigmát és önmagadba záródásod helyett a megmutatkozást szükséges választani…

Láthatóvá válni mások számára, akik erőt merítve jelenlétedből ugyanúgy megmutatják MAGukat. Megmutatják, és felvállalják… ezzel letéve voksukat a valódi, természetes, igaz sors-irányuk mellett… a mesterségesen, művileg fenntartott, félelem-érdekek kiszolgálására szolgáló virtuális illúzió-mátrix helyett. És így válikunk egymás számára láthatóvá… s döbbenünk rá arra, hogy… MILYEN SOKAN IS VAGYUNK!

 

Saját jövőd mellett, egyéni választásaiddal az emberiség jövő-tereit is írod.

Te milyen jövőt képzelsz el Gaia-nak, a Föld tereinek és a rajta élő emberi kollektívának… s benne magadnak az elkövetkező évtizedekre… gyerekeidnek, unokáidnak az elkövetkező évszázakodra…

Mit érzel?

Mi dörömböl ott benned évek óta?

… és vajon milyen hatással tudnál lenni a Föld jövőjének alakításában, ha engednéd magad valóban az lenni, AMI VAGY. Melyik irányba terelnéd, segítenéd saját egyéni jelenléteddel a Föld sorsának alakulását, a földi élet sorsának formálódását? 

 

2020 az anyag éve. A megformálás, a manifesztálás ideje. Ha meglovagolod az év energia hullámait, segítenek neked. Ez az év a megtestesítés éve. Minden erejével és energiájával arra hív téged a tér, hogy mindazt, amit évek óta tartó lélek-ébredő munkád során megébresztettél, megtaláltál magadban… MAGadról… azt most le tudd hozni az anyagba. Meg tudd testesíteni a lelket, ami vagy, s elkezdd emberként élni azt az életet, amelyre a lelked vágyik.

A világba megérkező változás erre ad lehetőséget. Figyeld az életedbe megérkező változásokat…

… Mire hívnak téged?

 

Ez az év arra sarkall, hogy a fizikai valóságodat átrendezd, átszervezd

a LELKEDBEN ÉLŐ VALÓSÁG szerint.

 

Vagyis… ébredj és emlékezz… emlékezz arra, hogy ki vagy valójában… és kezdd el élni a legmagasabb rendű sorsot, melyet magadnak szántál erre az életre!

Az légy, ami vagy… engedd el a rejtőzködést… nem csak önMAGadnak, a földi világnak is szüksége van rád a globális ébredés folyamatában…