Töltsd fel magad!

by , on
aug 4, 2020

 

Üzenet Neked,

ébredő lélek, ki utadon épp a két világ között jársz, üzenem neked…
Tartsd meg MAGad!
Töltekezz!
Tudatosan töltsd újra magad.
Merülj, úszkálj, fürödj a nyár bőségében. Hívd magadba a Nap fényét, hívd magadba a gyümölcsök ízét, gyűjtsd magadba a virágok színét. Töltsd fel akkumulátoraidat a nyári szellő simogató jelenlétével, a nyáresték balzsamos levegőjével. Engedd, hogy az ezerszínű naplemente elvarázsoljon… teljesen…
S ahogy a napfény szerelemmel tölti fel lelkedet… érezd a lenge nyári ruha könnyedségét, ahogy a szél lágyan lengeti, s ahogyan emberi bőrödet gyengéden szeretgeti… Érezd a talpadat, ahogy a földet érinti, mélyeszd, fúrd bele lábadat a földbe… engedd, hogy a föld átölelje, feltöltse.
Engedd, hogy átjárjon… add oda magad a nyári vizek frissességének. Érezd a víz illatát, ahogyan eggyé válik a nyár millió üde, mámorító aromájával. Engedd szemedet legelni a végtelen, élettől zengő, friss nyári zöld tengerében, és engedd, hogy magával ragadjon a nyári égbolt kékje. Merítkezz, fürdőzz a családi, baráti együtt-létek örömében… csak természetesen… szabadon… Engedd, hogy töltsön, engedd, hogy hangoljon a Szerelmetes nyári lét frekvenciája.
A legjobb idő-tér arra…
… hogy a szenvedés alapú lét helyett,
a szenvedély forrású létet válaszd.
 
Erről szól az új kenyér hava (augusztus), és erről szól(na) a szakrális évkör következő 6 hetes ciklusa. A bőség megélésének időszaka. Az élet bőségében való fürdőzés évszaka. Az élet élvezetének hava.
A él-vezetek évszaka… amikor az élet vezet téged, hogy megmutassa örömeit.
 
Meg tudod élni a bőséget… vagy elrohansz mellette?
Milyen állapotban van benned az élet-élvező-képességed? Megébresztetted már magadban? Tudod hogy kell?
Érzed?
Tudod mire való az élet élvező én-részed?
 
Tudatosan töltsd fel magad…
… mert nincs új a Nap alatt…
Az ősz eljövetelével minderre ráérzel majd te magad 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük