Generációs munka

by , on
okt 25, 2018

 

Minden nő, aki magát gyógyítja, gyógyítja az összes felmenő asszonyt, aki előtte érkezett és az összes születendő leányt, aki még utána érkezik.

(Global Sisterhood)

 

Hogy mit kaptunk… azt sokan már tudjuk.

Hogy mit adunk tovább… csak rajtunk múlik.

Igen. Az itt és most a múltat gyógyítja.

Igen. Az itt és most a jövőt teremti.

 

Amikor önmagunkon dolgozunk… azon, hogy nekünk saját magunknak egy jobb, ön-azonosabb, szabadabb életet teremtsünk elérkeznek azok a pontok, amikor egy-egy oldással, áthangolással komplett minta-rendszereket oldunk fel saját terünkben. Olyan hitrendszereket, minta-rendszereket, melyeket generációs láncunk több száz éve hordoz magában.

Ezért is az egyik leghatékonyabb módszer életünk jobbítására a Generációs-térkép felállítása, majd a Mintakövetési-analízis elvégzése. Ráláthatunk azokra az ismétlődő történetekre, eseményekre és ezek következmény-rendszerére, melyeknek lenyomatát mi is a vérünkben hordozzuk, s nagy hatással van arra, amit életünkként élünk.

Amikor önmagunkon végzett munka folyamatában kihívás előtt állunk, vagy nehézségeink támadnak, emlékezzünk! Emlékezzünk arra, hogy a generációs láncunkban jelen lévő minden lélek, minden leány, nő és asszony együtt dolgozik azért, hogy a lelkek egyénenként és a generációs lánc maga mint tér felszabaduljon. Megszabaduljon, meggyógyuljon, kitisztuljon a terhek alól. Akkor, amikor mi a jelenünkben ott állunk egy feladat előtt, legerőteljesebb segítségünk az, amikor meghívjuk azokat a nőket, akikkel lélekként, szellemi létezőként ugyanazon terek gyógyításáért vállaltunk felelősséget. Meghívjuk, és megkérjük édesanyánkat, nagyanyáinkat, dédanyáinkat, hogy álljanak mögénk, s energiáikkal segítsék az aktuális munkánkat. Mert minden lépés, melyet lelkünk felszabadításáért teszünk, az ő lelkük egy darabját is felszabadítja. Aranyló fény-szálként végig futva a generációs lánc vonalán hetedíziglen… anyáink és lányaink irányában…

 

Álljon itt mintául egy Erő-Dal Palya Beától:

Hívlak… hogy a kislányomnak már más legyen…