Reiki beavatás 1.

by , on
dec 15, 2009

Megváltozott minden…

… másképp látom magamat

Én változtam, és az, ahogyan látok, ahogyan látom magam.

 

Hónapok óta készültem a reiki beavatásra. Édesanyával már jó ideje hívjuk a számunkra megfelelő embert ehhez. El is érkezett Dávid Zsuzsi személyében. Tiszta, csodálatos lélek.

Mint a kurzuson kiderült nem hiába vártunk ennyit a megfelelő emberre. Akkor derült ki számunkra, hogy milyen hatalmas fontossággal bír az, hogy ki az aki avat, hogy kitől kapjuk meg a beavató kulcsokat. A beavatást végző személye, lelki és emberi tisztasága egyértelmű hatással van a bennem aktivált csatornára. A beavató szimbólumok nem a gyerekjáték kategóriába tartoznak, s aki használja ezeket, legyen kristály tiszta…

A másik információ, melyről tudomást szereztünk az, hogy Zsuzsi személyében egy olyan ember talált ránk, aki mögött a beavató lánc is minden szempontból tiszta tér. Egy eredendő, a forrásig lekövethető és az első embertől az utolsóig tiszta beavató lánc talált el hozzánk.

 

 

Ez úton is kifejezem hálámat és köszönetemet azért, hogy ez a beavatás ilyen tisztasággal történhetett meg velem.

 

A két napos kurzus után még aznap este ágynak dőltem… és ami igen szokatlan részemről, magas lázzal égtem. Égett a belsőm, égett a bőröm, égett a fejem, égett az egész testem. Annyira mélyen voltam ebben az állapotban, hogy gondolkozni nem tudtam, csak érzékeltem. Éreztem, ahogy átfutnak rajtam az érzések, az érzetek… melyeket életemben először egyszerűen csak követtem. Amikor épp nem aludtam, a tanultak alapján reiki kezelést adtam magamnak… majd újra álomba szenderültem. Így telt el négy nap. Napi 4-5 kezelést adtam magamnak, közöttük aludtam, ittam és minimálisat ettem. Mindezt nem kész akarva, vagy előre eltervezetten. Csak jött… belülről… és tettem.

A harmadik nap megváltozott minden. Kitágult a tér, és láttam, ahogy elhagyom a testem. Ez volt az első alkalom, amikor tudatosan szemléltem magamat kívülről… s csak néztem… Néztem magamat és figyeltem. Figyeltem, ahogyan azelőtt még ebben az életben nem tettem…

 

Miután megéltem ezt az intenzív tisztító tüzet, elérkezett az elmém számára is az információ, hogy mi is történt velem.

 

A reiki behangolást követően megindul egy 21 napos rendkívül erőteljes tisztulási folyamat. A rezgés szint emelkedésével a lerakódott alacsony rezgésű energiák a felszínre tolulnak és elhagyják a testet. A régóta hordozott negatív érzelmi blokkok, melyeket a fizikai, a mentális, az érzelmi és az éteri testünk tárolt az intenzív rezgés emelkedést követően felszabadulnak, és bekapcsolódva a szabad energia áramlásba új választásunknak megfelelően távoznak a terünkből. Minden olyan energia távozik belőlünk, mely olyan alacsony rezgésű, hogy nem tud együtt rezegni a behangolás finomabb rezgéseivel. A tisztulási folyamat során ezek a lerakódások egyre inkább fellazulnak, és a test-kezelések során megerősített új, magasabb frekvencia jelenlétében megmaradni nem tudó energiák távoznak.

Ez történt velem. Képessé váltam elengedni olyan gátló érzelmeket, emlékeket, blokkokat, lerakódásokat, melyeket addig magamban hordoztam. Ahogy beintegrálódott ez a tiszta energia a terembe, kitessékelt mindent, aminek már többé nincs bennem helye. Beindult nálam az energetikai méregtelenítés.