A holisztikus szemléletű gyógyítás a test-lélek-szellem egységén alapszik. A Hagyományos Kínai Orvoslás tanai és ennek részeként az 5 elem tana könnyen érthetően és logikusan mutatja be testünk, lényünk működését, mely szerint a szervezetünk egységében, rendszerében minden mindennel összefügg.

Ezen a rendszer-szemléleten alapul a gyógynövényekkel való gyógyítás is. A leghatékonyabb eszközt akkor találjuk meg, ha koncentrátumokban és keverékekben gondolkozunk. A gyógynövény-keverék koncentrátumokat hatékonyan házasíthatjuk illó olajokkal, tőzeg és kristály őrleményekkel, valamint homeopátiás tinktúrákkal is.

 

A fizikai – anyagi – szintű összetevőkből készült gyógynövény készítményeket bioinformációkkal is ellátják. Ez azt jelenti, hogy a benne található összetevők rezgés információit is beleteszik a készítményekbe. Ezzel olyan komplex ható anyagot létrehozva, mely egyszerre hat a fizikai szervezetre, a mentál és érzelmi testre, és lényünk teljes energetikai terére.

Egyszerre gyógyítja az energetikai testben található blokkokat, ezeknek az érzelmi és mentál testben létrejövő kivetüléseit, valamint az fizikai testben már megjelenő fizikai tüneteket is. Egyszerre oldja a háttérben meghúzódó gyökér okokat, valamint az ok-okozati összefüggések által megjelenő következmény tüneteke is.

 

Mi a bioinformáció?

  • az infravörös szférától a rádiófrekvencia szférájáig terjedő tartományban jelentkező elektromágneses sugárzás összetett frekvenciái (legalább 3 hullámhosszból)
  •  a szervezetünkben, a benne lévő vízre hatva meghatározott biológiai hatásokat vált ki
  • a bennünk zajló biokémiai reakciók sugárzásával együtt rezonáló elektromágneses
    sugárzások befolyásolják az egész reakciót
  • a szükséges frekvenciát korábban homeopátiás dinamizációs módszerrel nyerték
    gyógynövényekből, vegyi, vagy biológiai anyagokból, ma már a megfelelő frek-
    venciákat elektromosan állítják elő
  • a kész termékekbe kristályok általi polarizáció révén kerül

A bioinformációk alkalmazásának előnyei 

  • szervezetünkben számos folyamat energetikai szinten zajlik, ezekre a folyamatokra információs szinten is tudunk hatni, így felesleges a testet vegyi anyagokkal terhelni
  • a bioinformációk a rezonancia alapelvén működnek. Ha az egyes hullámhosszok a saját többszöröseikben egyeznek, akkor hatást érünk el. Ha viszont a frekvenciák különböznek egymástól, akkor bármiféle hatás nélkül, egyszerűen átmennek az élő szervezeten
  • a bioinformációknak ezért nincs, nem is lehet semmiféle negatív hatásuk
  • a bioinformációk többek között semlegesítik a gyógynövény keverékek mellékhatásait (ez biztosítja pl. hogy egy bizonyos gyógynövényre allergiás ember az adott növényt a készítményben esetleg meg sem érzi)
  • ráadásul általuk csak a valóban szükségtelen mellékhatásokat iktatjuk ki, így a kívánt hatások a megfelelő módon érvényesülhetnek
  • gyorsan hatnak, a hatékonyságukat rendszeres adagolással lehet fenntartani
  • a készítményekben összekapcsolódik a bioinformációk hatékonysága a gyógynövények kémiai hatékonyságával, ebből adódik egyedülálló hatásuk

Ezek a bioinformációs gyógynövény készítmények tehát egy időben több szinten is hatnak a szervezetre. A hatóanyagok anyagi szinten közvetlenül befolyásolják a szerveinket illetve a testünkben zajló folyamatokat, ugyanakkor az információs összetevők a betegségek okaira fejtik ki hatásukat az információs mezőben.

 

Az U-SIN rendszer gyógynövény készítményei

  • Az összeállításuknál a HKO (Hagyományos Kínai Orvoslás) 5 elem filozófiájának ősi alapelveit ötvözték a modern fitoterápia, aromaterápia, homeopátia, kristályterápia, pszichotronika, valamint a legújabb kori biorezonancia ismereteivel
  • A HKO több ezer éves tudására építve mind a 14 alapvető energiavezetékre kifejtik hatásukat, így hatékonyan segítik elő a szervezet méregtelenítő és regeneráló folyamatait
  • A kínai 5 elemmel összhangba hozott, 5 természetes, komplex gyógynövény koncentrátum segít kiegyensúlyozni a test életfolyamatait.

 

A készítmények nem egyetlen szervre hatnak, hanem mindig célzottan egy adott Pentagram elemre, illetve annak összes aspektusára:

Vironal – a légző rendszerre, vastagbélre, bőrre hat, erősíti a külső hatásokkal szembeni ellenálló képességünket (FÉM elem)

–  Renol – a vese, húgyhólyag, nyirokrendszer területére van hatással, megtisztítja a szöveteket az anyagcsere salakanyagaitól, jótékonyan hat a szervezet ásványi anyag- és sóháztartására, s ezáltal a test vízháztartására (VÍZ elem)

–  Regalen – a máj, epehólyag szere, elsősorban az energetikai metabolizmust és a méregtelenítést segíti (FA elem)

–  Korolen – a “szállítmányozási feladatok” elvégzését segíti, azaz a tápanyagszállítást, a légcserében részt vevő gázok, a hormonok, valamint az immunrendszer sejtjeinek szállítását a szív, keringés, vékonybél működése által (TŰZ elem)

–  Gynex – a test “vezérlő folyamatait” irányítja az idegrendszeren, a hormonrendszeren, a gyomor és a lép biológiailag aktív anyagain, valamint a hasnyálmirigy hormonján keresztül (Föld elem)

 

Ha az egyik elemhez tartozó szervre akarunk hatni, akkor nem elég olyan gyógynövényeket összeállítani, amelyek az adott szervet erősítik, olyan hatóanyagokat is hozzá kell tenni, ami a teljes folyamatra hatással van. Vagyis biztosítanunk kell az adott szerv regenerációjához szükséges hátteret is. Minden elem pozitív, tápláló energiát ad át az utána következő elemnek, a kettővel utána következőre viszont fékezően hat. Egy elem tökéletes működéséhez szükséges egy másik elem támogató/serkentő, vagy mérséklő/szabályozó hatása is. Ezeket a tápláló/erősítő, illetve mérséklő/szabályozó hatásokat a Pentagram mind az 5 funkciója esetén össze kell hangolni.