Emlékeztető cetlik

by , on
dec 11, 2010

Feladat az van… és jó tudni, hogy mindezt Magamért teszem, aki egy vagyok a Mindennel. Magamért teszek… a lelkemért. Hogy azt az életet élhesse, ami belőle fakad… és nem egy önműködő program rendszer mindenhatóságából. Ezen dolgozom emberként.

A lelkemért dolgozom…. emberként.

Olyan szépen látszik, hogy, ha az ember hagyja az Univerzum energiáját áramolni, minden egy irányba mutat, és minden szükséges kellék is megjelenik hozzá. Érzem, hogy sikerült rálépni a Személyes Történetem Ösvényére, mert belül minden tiszta és világos, egyszerű és egyértelmű, és kívül körülnézve, minden külső körülményben is ezt látom testet ölteni. Megjelent bennem a tudás, hogy mi a teendő, és voltam elég bátor hozzá, hogy igent mondjak rá. Itt vagyok, és minden olyan, ahogyan a legjobb.

Csöndes elvonulásomat senki és semmi sem zavarja, meg van a lehetőségem csak befelé figyelni, és gyakorolni a belőlem jövő Mindenség szerint éni.

A ház tele van üzenetekkel… számomra… azokra az időszakokra, amikor nem vagyok magamnál. Jó módszer, Édesanyámtól tanultam 🙂  A mosogató fölött, szem magasságban, az éjjeli lámpa búráján, még a wc-n ülve is egy darab papírost bámulok magam előtt… amit én ragasztottam fel a falra magamnak.

Nagyon nagy hatású egy olyan üzenet, amit a tudatos ember emelkedett rezgése jár át, azé az emberé, aki írta. Nagy hatással bír arra az emberre, aki épp droid fejéből droid módon bámul ki, és sokszor arra sem emlékszik, hogy ki is ő valójában. Ezekben az állapotokban épp arra a pár szóra van szükségem, hogy újra MAGamra ébredjek. Minden emelkedett állapotomban teszek ki magamnak ilyen üzeneteket, hogy megtaláljanak az öntudatlan pillanataimban, és emlékeztessenek rá, hogy amit akkor érzek az nem a Valóság. Az üzenetek az épp aktuális témával kapcsolatosak, amin dolgozom magamban… magamon.

Manapság oly témákkal dolgozom, hogy még karkötőt is készítettem magamnak, hogy minden pillanatban ott legyen velem az új választásom… hogy saját szavaim emlékeztessenek arra, hogy nem a régi vágányon kívánok tovább futni…. hanem saját lélek-azonos választásomnak megfelelően új életet választok.

 

Végtelenül örülök, hogy mostanában már átléptem a 50-50%-os arányt a teljes ébrenlét állapotának javára, melyben az vagyok, és azt élem, ami valójában vagyok. Hurrrrrrrráááááá!