A Mamával, Ghem-mel és Lin-nel töltött masszázs idők alatt igaz, hogy nem beszélünk, mégis nagy mennyiségű információ áramlás történik. Ahogy beleengedődöm ebbe az állapotba, és érzem szakértő kezeit a testemen elindul a belső munka is a teremben. A mozdulatok, test helyzetek, és fogások előhozzák bennem a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) területén elsajátított ismereteimet, melyek most összeállnak egy képpé, és végtelen sokaságú összefüggésben találják meg a helyüket bennem. A HKO ismereteim most alapként funkcionálnak ahhoz, hogy ráépülhessen egy következő szintű tudás. Egy tovább fejlődés indult meg azzal, hogy a masszázsok során megélednek bennem érzetek és tudások. Az érintések és a környezet nagy hatással vannak rám, aktiválnak bennem régről érkező – ám valahogy mindig velem levő – ismereteket.

Egybe érnek bennem a részletek, és már egyben látom az emberi test energetikai felépítését. Látom és érzem a meridiánokon történő energia áramlást, és azt is, ahol ez elszűkült, vagy blokkolt. Érzékelem az energia többleteket és azt is, hogy milyen felszabadító érzés, ha újra megnyílik és szabaddá válik az energiapálya, és újra szabadon, könnyedén áramolhat a benne keringő csi.

Érzem ennek a módszernek az erőteljes rám gyakorolt hatásait is. Ahogyan az energiablokkok felszabadítása által helyreáll a testem harmóniája, aktivizálódik öngyógyító ereje, erősödik ez által az immunrendszer, megszabadít a feszültségtől, egyre könnyebbnek, felszabadultabbnak érzem magam. Növekszik a bennem áramló energia mennyisége, ezáltal erősebb vagyok és energiával telivé válik a mindennapjaim tere.

 

Olvasok, tanulok, figyelek… engedem, hogy a hozzáértő kezek hatással legyenek rám.

Hatással a testemre, mely napról-napra ellazultabb és könnyebb.

Hatással az elmémre, mely egy könnyed ellazultságban engedi, hogy az ismeretek megérkezzenek hozzám.

Hatással az érzelmi tereimre, melyekben egyre tudatosabban mozgok, és éberen figyelem, ahogyan tisztulnak a régről hozott terhek.

Hatással a lelkem tereire, melyben egyre erősebb a szabadság ígérete…