ErőBeAvató Est

 

“Ha vágysz arra, hogy megéld a nagybetűs Szerelmet…

… neked kell azzá az emberré válnod, aki képes ilyen minőségű kapcsolódásra…”

 

[smartslider3 slider=9]

 

Egybehívó

Ősi bölcsességek, a maguk természetes egyszerűségében

Tiszta jelenlét és energetikai tér, melybe beleengedődhetsz

Egy folyamat, mely során rátalálsz önmagadra

Határozott és egyben gyengéd női kíséret az úton, hogy kihozd magadból a Nőt

Gyógyulás, tisztulás, régi minták elengedése, energetikai kódok hangolása ősi és modern eszközökkel

Mélyreható, valódi változás, a megélések által több szinten egyszerre ható blokkoldás

Élmény, ahogy talán még eddig nem ismerted a női együttlétet

Ünnep… mindezt megérintő, megható, szépséges női körben

 

 

A SzerElem Létállapot az, amikor Minden Rendben Van.

Összhangban áramlunk a Kozmikus Áramlással, együtt rezdülünk a Természet Eredendő Ritmusával… Együtt mozdulunk… Együt vagyunk… a Mindennel.

Egyensúlyban vagyunk, s ezáltal Rend van bennünk. Az Eredendő Természetünk Rendje:

A négy földi lét-elem, az égi és a földi energiák belső egyensúlya, valamint saját feminin és maszkulin felünk egyensúlya teremti bennünk ezt a Rendet.

A belső Rend maga a Szer-Elem-Állapot. A SzerElem, mint ötödik elem, az ÉletErő akkor születik, akkor van jelen… amikor a saját belső energetikai terünkben jelen van az Eredendő Rend.

Amikor ez az

Össz-hang

és

Egy-ensúly

jelen Van bennünk…

… Az Erő Szabadon Áramlik bennünk. Szabadon áramlik belénk, bennünk, belőlünk…

… Folyamatos és szabadon áramló kapcsolódásban vagyunk a körülöttünk lévő Univerzális Térrel… a Mindennel.

 

 

Az Erő. Az Univerzum Ereje. Isten Ereje. Az Élet-Erő. A SzerElem… szabad áramlása csodás érzés. A Szer-Elem-Energia az Eggyé válás, az Egyesülés Ereje. Amikor a Minden Egy.

Egy vagyok Mindennel. Ebben az Egység Állapotban megtapasztalható az Univerzum, s benne a földi világ minden csodája. A SzerElem az az Erő, mely megteremti az Életet. 

 

A legtöbb ma élő ember ezt az állapotot rövidebb-hosszabb ideig akkor tapasztalja meg, amikor találkozik egy olyan emberrel, akinek jelenléte képessé teszi őt arra, hogy megélje saját Összhangját, Egyensúlyát, Teljességét, kapcsolódni tudó képességét az Isteni frekvenciákkal. Ezen állapotban, a szerelem bódulatában megtapasztalhatjuk magunkat önMAGunk teljességében… ám mivel ez esetben ez az állapot egy rajtunk kívül álló tényezőtől, s annak jelenlététől függ… ez az állapot tűnékeny…

Ma élő emberként újra választhatjuk azt, hogy nem szerelembe esni szeretnénk…

… hanem SzerElemben lenni.

Ez az érzés lét-állapottá tehető. A tudás visszahívásával, a megfelelő gyakorlatokkal újra képessé tehetjük magunkat a Szabadon Áramló Létállapotra. Megérkezhetünk az Élet-Szerelem állapotába, amikor önmagunkban hozzuk létre, önMAGunkból nyitjuk meg a Szerelem állapotát… Szerelem… először önmagukkal, majd a világgal.

Az Egy-enesúly és az Össz-hang állapota újra tanulható. Emlékezhetünk rá sok-sok előző életünkből… amikor még tudtuk… hogyan legyünk Kerek Egész.

Az elmúlt 3-4 ezer év földi történelme, a földi vaskor, a földi világ tél időszaka a végéhez ért… s itt az ideje sokunk számára, hogy leváltsuk azokat a hit-, szokás-, minta-, érték-rendszereket, elengedjük azon blokkokat, melyek a megfagyott, megkövült energetikai állapotokban tartanak, s meggátolnak bennünket, hogy újra szabadon áramoljunk. Szabadon áramoljunk kapcsolódva a világ minden részével, melyben létezünk. Kapcsolódva és részesülve a Univerzum Eredendő, mindenhol és mindig jelen lévő Energiájából, Erejéből.

Ez a tudatosan megélt Szerelmetességben való létezés, amikor képesek vagyunk mi magunk SzerElemmé válni…

… s ez a létállapot lesz az, ami meghatározza kapcsolataink minőségét is.

 

A nagybetűs Szerelem akkor érkezhet el az életünkbe, amikor a törés mintáink helyett újra a magától értetődő Harmónia lesz az Úr egyéni terünkben. Az Úr… tehát a szervező, a teremtő elv.

Ez az eredendő Harmónia a belső Rend által nyilvánul meg, abból nyílik ki újra. Amikor a Harmónia válik teremtő elvünkké, onnantól kezdve olyan embereket, eseményeket, helyeket… kezdünk el vonzani, melyek harmonizálnak belső Rendünkkel…

 

Ez a szertartás, annak felemelő, megnyitó, gyógyító terével belső Rendünket, annak létét hivatott (elő)segíteni. A belső Rend, a belső Egyensúly, a belső Összhang tudatos összerendezés eredménye… s az összerendezettség nyomában ott áramlik a SzerElem-létállapot, az Erő és a Harmónia.

 

 

Szer-tartás

Mély, gyógyító meditatív állapotban (áhitat) jelenlétünket és tudatosságunkat a Szer (Tiszta Univerzális Energia) megtartására, fenntartására összpontosítjuk, s e magas frekvenciájú, energia töltöttségű állapotban szándékunk szerinti célért végzünk tudatos belső munkát. A szertartás nem más, mint egy nagy energiájú, magas frekvenciájú energia tér, mely lehetőséget ad számunkra, hogy emlékezzünk… Emlékezzünk, tehát tanuljunk, és gyógyuljunk. Gyógyuljunk önmagunkban önmagunk által. A szertartás meditatív állapota rendkívül hatásos gyógymód. A mélyen fókuszált és összpontosított figyelmünket egy általunk, a szertatás térbe betett szándék mezőre irányítjuk. Ebben az energiával teli jelenlét-mezőben minden, ami történik velünk mély megélés-élményeket jelent számunkra, melyek által sejt szintű gyógyulások és ezzel együtt tudatos felismerések érkezhetnek el hozzánk.

Az egyik legszebb és leghatékonyabb blokk, letapadás és törés-minta oldó eszköz. Egyszerre hat a biokémiai, az érzelmi, a gondolati tereinkre és a morfogenetikus mezőnk tartalmára. A szertartás gyógyító terében könnyed és jóleső módon tudunk programokat, mintákat, akár hitrendszereket átfordítani, áthangolni.

 

BeAvatás

Kapu nyitás, összekapcsolás, transzformációs folyamat. Az energetikai kapu megnyitásával a szertartás térben lévő számára megnyílik a lehetőség arra, hogy legteljesebb önMAGával kapcsolódjon, megélje önMAGa teljességét, s ezáltal megébredjen a sejt memóriában tárolt Tudás, és rég nem látott képességek. A szertartás térben megélt élet-élmények aktiváló, beavató hatással vannak a résztvevőkre.

 

Mire számíthatsz e program terében?

A szertartás egy rövid bevezető előadással kezdődik, mely kialakítja bennünk és körülöttünk a szándék teret. A szándékot, a célt, melynek tisztításáért, gyógyításáért, rendezéséért dolgozunk az est folyamán. A szakrális nőiségről és annak hiányáról sokat lehet és kell is beszélni, ám sokkal mélyebb, teljesebb változásokat tudunk előidézni magunkban, az életünkben, amikor saját élményünk, élet-eseményünk keletkezik. Ha nem csak hallunk az elérhető Tudásról, hanem megmerítkezve annak terében, átéljük lehetségességét, valódiságát. Az szertartás emelkedett energiájú, ünnepi folyamata ehhez ad nekünk teret, melyben az avatás – az energia munka -, nagy hatékonysággal dolgozik… ébreszti a sejt memóriában szunnyadó Tudást.

A bevezető után frekvencia hangoló meditációval folytatjuk, melyet ez esetben ülő helyzetben végzünk. A meditáció során megtanulsz egy minden nap használható eszközt, mely segítségével te saját maga tudod összerendezni, erőbe állítani magad. A meditáció után oldó, gyógyító gyengéd energetikai beavatást kapsz, mely ébreszti a méh-erőt a testedben, valamint összerendezi, energetizálja az életedet szabályozó három energia központodat. Az avatás folyamatában erőteljes és gyengéd jelenlétemmel kísérlek téged megtartó, biztonságos térben. A szertartás meghitt, intim női térben zajlik, zenével, könnyed érintésekkel, belső utazással, kapcsolódással.

 

A testi megélés és a beavató élet-élmény megébreszt benned magasabb frekvenciájú állapotokat, és érkeztet egy magasabb tudatszintre. Ezáltal lehetőséget ad számodra, hogy életedet ezután egy magasabb minőségben tud megélni.

A szertartás egy olyan gyógyító módszer, melynek tere felemel oda, ahová menni szeretnél. Lehetővé teszi, hogy megmerítkezhess abban, ami felé tartasz. Hozzá segít téged ahhoz, hogy egy új mintát ismerj meg, próbálhass ki, és ha tetszik integrálhasd egyéni életedbe.

 

Szeretettel várok a SzerElemre hangolt térbe mindenkit, akit megszólít, megérint ez a hívás. Ez a hívás szól mindenkinek, aki már érzékeli, hogy Életünk minősége rajtunk múlik, és a szakrális terek megélésében rejlik. Amikor az életünk áhítattal átitatott, a megbecsülés érzetével megszentelt pillanatok folyamává válik, ahol az egység és a bőség érzetét a hála és az öröm színei járják át.

 

 

GYAKORLATI TUDNIVALÓK:

A jeles nap: 2019. május 29. 17.30-tól 20.00-ig.

Helyszín: Kecskemét, Eyva Ház

Részvételi hozzájárulás: 5.500 Ft

A szertartáson való részvételedhez előzetes regisztráció szükséges. A férőhelyek száma korlátozott, kérlek, időben jelezd részvételi szándékod.

Jelentkezés:

elet@szabadizsuzsanna.com

szabadi.zsuzsanna@me.com

www.szabadizsuzsanna.com/kapcsolat/