Egyéni Méh-Gyógyító Napot hirdetek

2019. június 13. és 14.

Kecskemét

 

A méh a női egészség alapja, a női teremtő erő központja, az élet-erő kelyhe.

Ma élő nőkén se mi  magunk, sem a körülöttünk lévő világ nem tulajdonít akkora figyelmet a női méhnek, amekkorát kellene és érdemelne. Hisz a méh a női egészség, a női energia rendszer és a női teremtő erő alapja. Gyakorlatilag nőiségünk szempontjából nincs fontosabb szervünk. A méh energetikai tápláló szervént van jelen a terünkben. Pontosan ugyanúgy táplálja, növeli, óvja, rendezi és szüli meg saját életünket, s annak tartalmát… mint ahogyan azt egy gyermek világra szülésekor teszi.

Ezért olyan fontos az, hogy megtisztítsuk méhünket. A méh egy kehely, mely egy adott mennyiségű és minőségű energiát tárol számunkra. Minél tisztább és tágabb ez a tér, annál egészségesebb, erőteljesebb, szabadon áramlóbb az életünk. Ma élő nőként az egyik legfontosabb célunk, hogy méhünk tisztuljon, újra töltődjön és táguljon az energetikai tere. Saját érdekünkben. Saját egészségünk és jóllétünk érdekében… elsősorban. S másod sorban utódaink, családunk, s közvetlen környezetünk érdekében.

Az energetikai kezelés célja az, hogy az energia pályák megtisztuljanak, s így meginduljon a belső folyamat, mely által a méh szennyezettség kilakoltatásra kerülhet a méhünk teréből.

 

 

Az energetikai kezelés minden esetben a te jelenlegi állapotodnak megfelelő módon történik.

  • A kezelés magas szinten emeli a méh-tér energiáját, tisztítja annak terét. Energiával tölti fel, és megindítja a természetes energia-áramlásokat. Elősegíti a méh öntisztító folyamatának megindulását, s a testünkben lévő három erőközpont újra kapcsolódását, kiegyenlítődését.
  • Azoknak, akik már haladó szinten tartanak a méh-ébresztés folyamatában, a kezelés mély és régi lerakódások, generációs és inkarnációs terekből származó minta-rendszerek kitisztítására ad lehetőséget. Valamint teret ad párkapcsolati, szexuális élet-élményekből visszamaradó energetikai szennyeződések és kötelékek elengedésére is. Lehetőséget ad belső egyensúly munkákhoz: belső erők, archetípusok, minőségek összerendezéséhez.
  • Azoknak, aki most kezdik a méhükkel kapcsolatos munkát, egy erős kezdő lépés lehet a kapuk megnyitásával, és az energia áramlás újra ébresztésével.
  • Azoknak, akik vágyják a gyermek foganást, de nem sikerül, a gyógyítás által létrejövő szabad energia áramlások, és energia telítettség lehet segítségükre. Számos példa van arra, hogy az energetikai méh-gyógyítás után egyszerűen megfogant a baba.
  • Azoknak, akiknek már sajnos kialakult fizikai betegség van jelen a testében, a kezelés lehetőséget ad arra, hogy megindítsunk egy belső gyógyulási folyamatot, mely a valódi és teljes gyógyulás felé vezet.

 

A személyes belső megtapasztalás intim térben történik, mely során belépünk a méh szakrális terébe, élesztjük annak energiarendszerét. A gyógyítást megelőzi egy közvetlen beszélgetés, mely során megbeszéljük, hogy te hol tartasz, és milyen témában fogunk együtt dolgozni.

 

Az életenergia szerve a méhünk. Ezért fontos, hogy nőként a méhünk energetizált legyen. Mert ekkor van energiánk. Ha a méh alacsony energia szinten működik, akkor minimális az energia szint a testünkben. A táplálékból, ételből, italból, levegőből kapunk valamennyi energiát, melynek kb. 3-5% a hatékonysága az égetési hőt figyelembe véve. Nagyon kevés. Ez a fizikai tény egyértelműen láttatja, hogy a 95-97% életerő valahonnan máshonnan jön. Ahhoz, hogy energia legyen bennünk, meg kell tisztítanunk a méhünket, az energia begyűjtő és ellátó szervünket.

A méh-tér betegségei a kibillent energetikai állapot végletes következményei. A női betegségek hihetetlenül magas aránya és gyakorisága leképezi és megmutatja a ma élő nőiség állapotát. Nincs méh, nincs méh-erő, szét van szóródva a női tudás. Szétszóródva a Női Jelenlét, szétszóródva az Élet-Erő, az Őserő, a Női Teremtő Erő…

Az energetikai kezelés katalizátorként hat a méh állapotának gyógyításában. A tisztítási, elengedési, ébresztési, energetizáló, erősítő folyamatot erőteljesen támogatja.

 

 

 

“Legyen az bármilyen gond, probléma, nehézség női életedben, melyet megélsz…

… szeretném, hogy tudd, hogy van megoldás.

Egyszerű, és már sok nő által bejárt út… mely valódi és teljes körű megoldást hoz el számodra, s az egészséged, teljes női életed felé visz.”

AZ EGÉSZ-SÉG KARNYÚJTÁSNYIRA VAN…

Egyéni időpontokat foglalni előzetes bejelentkezéssel tudsz:

A méh-gyógyítás időtartama: 1,5 óra

A kezelés díja: 12.000 Forint