Ismeret terjesztő, önismeret fejlesztő előadás és beszélgetés
– Császáros gyerekek anyukáinak
– Császárral született felnőtteknek saját önismeretük bővítéséért
 
Szeretettel várok mindenkit, akit érdekel a császármetszéssel szülés és születés lelki háttere, ok-okozati összefüggései, életünkre, annak minden területére kiterjedő hatásai, s ezek gyakorlati kezelése. Ha szeretnéd tudni, hogy az utóbbi 15 évben miért nőtt duplájára a császárral született gyerekek száma, hogy ez hogyan függ össze a Vízöntő Korszak energetikájával, erről is szót ejtünk, hogy rálátást nyerj arra, milyen belső mechanizmusok mozgatják az életedet, tetteidet. Az est mozgatórugója az önismeret fejlesztés, a perspektíva tágítás, valamint annak a gyakorlati hozzáállásnak az erősítése, mely megmutatja azt, hogy hogyan lehet ezzel a mintával együttműködve harmóniában eltölteni egy életet.
 
Az új Föld új Gyermekei sorra érkeznek. Fontos, hogy tudjunk róluk, s hogy magunkra ismerjünk mi magunk is. Az új évezred gyermekeit a világnak meg kell ismerni. S mi magunknak is tudnunk kell, hogy hogyan legyünk jelen ebben a világban…
… melynek megváltoztatására érkeztünk.
 
Szeretettel várlak, ha megérint a hívás!
 
GYAKORLATI TUDNIVALÓK:
 
A jeles nap: 2020. július 9. csütörtök, 17.30-tól 19.30-ig.
Helyszín: Kecskemét-Hetényegyháza, Árvácska u. 23.
Részvételi hozzájárulás: 5.500 Ft
 
A programon való részvételedhez előzetes regisztráció szükséges. A férőhelyek száma korlátozott, kérlek, időben jelezd részvételi szándékod. A helyfoglalás jelentkezési sorrendben történik.
A regisztrációd után e-mailben küldöm a részleteket, tudnivalókat.
 
Jelentkezés:
szabadi.zsuzsanna@me.com